Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
27-04-08, 14:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trd.si
μηπως αντι για 20β να βαλω τν 3sge????
|
Εννοειται.Αν κανεις κατι, καντο σωστα.
|
|
27-04-08, 14:20
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το έχω ακούσει άπειρες φορές:
"ΤΟΥΟΤΑ είναι σπάστο δεν θα πάθει τίποτε"
Κατα τη γνώμη μου είναι ένας μεγάλος μύθος. Το αμάξι θα σου φερθεί όπως τους φερθείς. Δεν νομίζω ότι σήμερα υπάρχουν αμάξια που δεν χαλάνε. Αν μιλάγαμε για την ΤΟΥΟΤΑ πριν από 15-20 χρόνια τότε ναι, έφτιάχνε σαφώς πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα από τα υπόλοιπα. Συγκρίνετε σήμερα την Ε101 με τα Ρενό 19, τα Γκόλφ, τις Ξάντια της εποχής εκέινης και θα δείτε πώς δουλεύουν τα μεν και πώς τα δε. Αλλά μιλάμε για κινητήρες 1.3 και 1.6 με γερά μπλόκ και με τα απαραίτητα ηλεκτρονικά. Σήμερα τα μπλόκ είναι από αλουμίνιο, τα ηλεκτρονικά ακόμη και για να σου λένε αν πατάς την διαχωριστική και είναι σαφές ότι όλες οι εταιρίες (μαζί και η ΤΟΥΟΤΑ) αποσκοπούν στην ελαχιστοποίηση του κόστους παραγωγής. Για αυτό σήμερα δεν πιστεύω ότι κάποιο αυτοκίνητο διακρίνεται παραπάνω από κάποιο άλλο για την αξιοπιστία του. Όλα καλά είναι και όλα τα ίδια χάλια
Σχετικά τώρα με τα ΤΟΥΟΤΑ, όπως είπα όπως φερθείς στο αμάξι έτσι θα σου φερθεί. Εγώ και με την TS και με την Ε111 που είχα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για το αυτοκίνητο. Πάντα το καλύτερο λάδι στα 7.500, 100αρα βενζίνη, τα καλύτερα μπουζί, ποτέ σκίσημο κρύο (και δεν κοιτάμε θερμοκρασία νερού αλλά μαντεύουμε λίγο και του λαδιού), ποτέ σβήσιμο μετά από σκίσιμο. Απλά πραγματάκια που όμως αν τα ακολουθήσεις μπορούν να σου χαρίσουν πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Αν τα κάνεις όλα αυτα και σου χαλάσει τότε οκ, αλλά είναι λάθος να λέμε
"εγώ το σκίζω από την ώρα που το ανάβω μέχρι την ώρα που το σβήνω, λάδια δεν κοιτάω ποτέ, μόνο κάθε 15.000 αφου έτσι λέει το βιβλιαράκι, σιγά μην αλλάξω μπουζί και βαλβολίνες στα 30.000" και άλλα τέτοια, και μετά αν χαλάσει να λέμε τελικά τα ΤΟΥΟΤΑ είναι άχρηστα.
Δεν τα λέω αυτά σαν απάντηση στον mpesiko, ούτε λέω ότι όλοι κάνουμε αυτά που έγραψα, απλά το πήρα σαν αφορμή γιατί το έχω ακούσει πολλές φορές.
Σορρυ αν αυτά που είπα δεν ταιριάζουν απόλυτα με το συγκεκριμένο τόπικ αλλα το έφερε η κουβέντα
Φιλικά
Παύλος
|
27-04-08, 14:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Συμφωνω με τα λεγομενα σου pavlos ts οπως φερθεις στο αμαξι σου θα σου φερθει στς περισοτερες τν περιπτωσεων.τωρα toyota mania αμα δν παθει τπτ ο 4afe δν τν αλλαζω λες να αργισει 170 χιλ χλμ εχω
|
27-04-08, 14:48
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trd.si
αμα δν παθει τπτ ο 4afe δν τν αλλαζω λες να αργισει 170 χιλ χλμ εχω
|
ο 4afe να πάθει με 170 χιλ? Αυτά τα μοτέρ βγάζουν πάνω από 300.000. Έχω και μία Ε101 με τον 4efe, 300 χιλ, τσιμπάει το λαδάκι αλλά κανένα πρόβλημα.
|
28-04-08, 00:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
χθες με πηρε ενας φιλος με carina τηλ.απο λαρισσα και μου ειπε οτι εσπασε το μοτερ(μπιελα),φοραει τον μαμα 4a-fe με 259000 χιλ.,ηρακλη το νου ολα σπανε!!!!!!!!!1
28-04-08, 02:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
χθες με πηρε ενας φιλος με carina τηλ.απο λαρισσα και μου ειπε οτι εσπασε το μοτερ(μπιελα),φοραει τον μαμα 4a-fe με 259000 χιλ.,ηρακλη το νου ολα σπανε!!!!!!!!!1
|
Ποιος ειναι αυτος βρε Χρηστο;Kαινουργια την πηρε η μεταχειρισμενη.
29-04-08, 00:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
νικο τον λενε μου φαινεται ειναι μελος και στο φορουμ,δεν θυμαμαι αν ειναι μεταχειρισμενο,αλλα θα μαθω!
03-05-08, 21:22
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
βλεπω ενα σαξο μπρουμουτισμενο στο φαναρι δεν εδωσα σημασια γιατι εκανα κατι μετρισης στο δικο μου αλλα αυτος εδωσε.στο επομενο φαναρι μου ειπε 155 τροχο και αν ηθελα να τα δοκιμασουμε δεν χαλαω χατηρη σε κανενα ξερετε...λυπον απο 3τες και περιπου 50χλμ και μεχρι τα 180 3-4 καροτσες συμιωτεων ηταν 2 ατομα με τα καθησματα του αλλα τιποτε αλλο στο αυτ/το .απο 2ρες και 30χλμ μεχρι 120 1/2 καροτσα πισω εγω.οτο παληκαρι εξεπλαγην και ελεγε τα καλυτερα για το 20ν .
Υ.Γ
οταν ειχα ανοιξει με ενα φιλο με ραλλη και εφαγα 2 καροτσες στην 2ρα ειχε μονο σκουπα εξατηση τι κουφαλες ειναι μερικη...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
03-05-08, 22:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
Υ.Γ
οταν ειχα ανοιξει με ενα φιλο με ραλλη και εφαγα 2 καροτσες στην 2ρα ειχε μονο σκουπα εξατηση τι κουφαλες ειναι μερικη...
|
εγω σου τα ελεγα παντως οτι σε ξυριζε.......
04-05-08, 20:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Θα συμφωνησω οτι οσο το πρσεχεις σε προσεχει αλλα δεν χρειαζεται και υπερβολικη προσοχη...
Στο δικο μου ουτε 100αρα βαζω ουτε τα ακριβοτερα λαδια,αυτα που πρεπει και οταν πρεπει και το μοτερ δεν μου χαλαει χατηρι..
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17674589 seconds (77,91% PHP - 22,09% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|