Χαμος σημερα στο δρομο πολυ κοντρα και αυτοκινητα με πολυ δυναμη!!!!!!
Εχουμε και λεμε με swift gti(εξατμιση τουλαχιστον) το παλιο κυνηγιομασταν απο τα λιμ@ν@κι@ και εβλεπα οτι δεν μπορει να μου ανοιξει με τιποτα οποτε στη παραλιακη μας πιανει φαναρι. Ειμαι πισω του και διπλα μας σε ολη τη διαδρομη ενα πουντο gt 140 αλογα οπως μου ειπε το παιδι.
Πρασινο και προσπαθω να ξεκινησω ταυτοχρονα οπου μεχρι τα 180 ημουν κολημενος πισω και σταθερη διαφορα οπου παω να βαλω 5η και δεν εμπαινε με τιποτα(το εχω ξαναπαθει στην εθνικη οταν ειμαι 180+ η πεμπτη δεν μπαινει)εκει λοιπον μου ανοιξε τη διαφορα. Μετα βρισκομαι με το πουντο gt ανοιγουμε φευγω πρωτη κανω αλλαγη ακομα ειμαι μπροστα αλλα καπου στα 80-90km/h με περναει σχετικα ευκολα!!!!
Με τα παλικαρια του πουντο μιλησαμε λιγο και μου ειπε οτι αν ξεκιναγαμε διπλα διπλα με το swift θα ημουν σιγουρα μπροστα μου ευχηθηκαν καλοταξιδο καλοριζικο κτλ σωστοι κοντρακηδες
. Και μιλαω για καροτσα ελαφρια με μαχιμο οδηγο και 2 ατομα και εγω και το πουντο, οποτε με τα σημερινα 150αρια τι γινετε
Τελος ανοιξα με ενα ignis sport κοκκινο με εξατμιση στη μεση και φιλτρο οπως ειπε.
Μαζι στο φαναρι και ξεκιναω χαλαρα βαζω δευτερα και αρχιζω να δινω οπου δινει και αυτος αλλα με πρωτη και εφαγα 4 αυτοκινητα περιπου μεχρι τα 140.
Στο επομενο φαναρι κανουμε εκκινηση και ειμαι μπροστα αλλα δεν του εκατσε η δευτερα γιατι οπως μου ειπε του βγαζει συνεχεια προβλημα στις ντιζες και δεν μπορει να καρφωσει δευτερα!!!! Και καναμε και αλλο ενα απο φαναρι οπου παλι δεν μπηκε η δευτερα του κριμα!!!!!
Αυτα για σημερα πολυ χαρηκα που εκατσα τοσο καλα σε swift gti!!!!!!!