Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-04-09, 03:37
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χαμος σημερα στο δρομο πολυ κοντρα και αυτοκινητα με πολυ δυναμη!!!!!!
Εχουμε και λεμε με swift gti(εξατμιση τουλαχιστον) το παλιο κυνηγιομασταν απο τα λιμ@ν@κι@ και εβλεπα οτι δεν μπορει να μου ανοιξει με τιποτα οποτε στη παραλιακη μας πιανει φαναρι. Ειμαι πισω του και διπλα μας σε ολη τη διαδρομη ενα πουντο gt 140 αλογα οπως μου ειπε το παιδι.
Πρασινο και προσπαθω να ξεκινησω ταυτοχρονα οπου μεχρι τα 180 ημουν κολημενος πισω και σταθερη διαφορα οπου παω να βαλω 5η και δεν εμπαινε με τιποτα(το εχω ξαναπαθει στην εθνικη οταν ειμαι 180+ η πεμπτη δεν μπαινει)εκει λοιπον μου ανοιξε τη διαφορα. Μετα βρισκομαι με το πουντο gt ανοιγουμε φευγω πρωτη κανω αλλαγη ακομα ειμαι μπροστα αλλα καπου στα 80-90km/h με περναει σχετικα ευκολα!!!!
Με τα παλικαρια του πουντο μιλησαμε λιγο και μου ειπε οτι αν ξεκιναγαμε διπλα διπλα με το swift θα ημουν σιγουρα μπροστα μου ευχηθηκαν καλοταξιδο καλοριζικο κτλ σωστοι κοντρακηδες . Και μιλαω για καροτσα ελαφρια με μαχιμο οδηγο και 2 ατομα και εγω και το πουντο, οποτε με τα σημερινα 150αρια τι γινετε

Τελος ανοιξα με ενα ignis sport κοκκινο με εξατμιση στη μεση και φιλτρο οπως ειπε.
Μαζι στο φαναρι και ξεκιναω χαλαρα βαζω δευτερα και αρχιζω να δινω οπου δινει και αυτος αλλα με πρωτη και εφαγα 4 αυτοκινητα περιπου μεχρι τα 140.
Στο επομενο φαναρι κανουμε εκκινηση και ειμαι μπροστα αλλα δεν του εκατσε η δευτερα γιατι οπως μου ειπε του βγαζει συνεχεια προβλημα στις ντιζες και δεν μπορει να καρφωσει δευτερα!!!! Και καναμε και αλλο ενα απο φαναρι οπου παλι δεν μπηκε η δευτερα του κριμα!!!!!
Αυτα για σημερα πολυ χαρηκα που εκατσα τοσο καλα σε swift gti!!!!!!!
Παλιά 08-04-09, 21:14
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σαββατο βραδυ στην καβαλας πηγαινα για ασπροπυργο μπροστα μου δυο αμαξακια που βγαιναν απο βενζιναδικο ενα clio rs και ενα leon cupra εγω εκεινη την ωρα μολις τα ιδα ψαρωσα και ψινομουν για ανοιγματακι. Στα φαναρια του entree (για οσους ξερουν) παω διπλα τους συζητησαμε με τα παλικαρια ειπαν πωσ ηταν και οι δυο μαμα οποτε δεν εχασα ευκαιρια και ανοιξα απο τις σε ολη την κοντρα πηγαιναμε σχεδον μαζι αλλα εφευγα λιγο στα ψιλα. 20v δεν λεω καλο θελω κι αλλο γκαζι ομως
Παλιά 08-04-09, 21:46
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πανο τι εννοης οταν λες (ανοιξα απο τις σε ολη την κοντρα πηγαιναμε σχεδον μαζι αλλα εφευγα λιγο στα ψιλα.)οτι στις ψηλες στροφες τους ανοιγες στις ψηλες ταχυτητες τι?
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 08-04-09, 21:47
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 541
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τους εφευγες στα ψηλα?? Εγω περιμενα να σε ειχαν αφησει λιγο πισω, τουλαχιστον το Cupra. Μαμα δεν εισαι σιγουρα, οποτε πες λιγο τι εχεις κανει στο 20ν σου. Κατα τα αλλα, ευγε παληκαρι μου!!!!
Παλιά 08-04-09, 21:57
Μέλος

το αμαξι δεν εχει κατι το τρελο ελευθερη εξατμιση απο χταποδι και πισω καταλυτης αγωνιστικος 200 τρυπες, τα χωνακια, πιο αγριους εκεντροφορους, επαναπρογραματισμενο εγγεφαλο, ρευματα, και εναν τετραφτερο, αλογα δεν ξερω δεν με ενδιαφερει. με ενδιαφερει το αποτελεσμα
Παλιά 08-04-09, 22:23
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11 Εμφάνιση μηνυμάτων
το αμαξι δεν εχει κατι το τρελο ελευθερη εξατμιση απο χταποδι και πισω καταλυτης αγωνιστικος 200 τρυπες, τα χωνακια, πιο αγριους εκεντροφορους, επαναπρογραματισμενο εγγεφαλο, ρευματα, και εναν τετραφτερο, αλογα δεν ξερω δεν με ενδιαφερει. με ενδιαφερει το αποτελεσμα
Φιλε δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα λιγο δυσκολο εως ακατορθωτο!! να εφυγες απο cupra μηπως ηταν look cupra κανα tsi?...Eσυ ποσα το υπολογιζεις με τα πραγματα που του χεις βαλει?Mε το clio χλωμο αν ησουν μαμα αλλα τωρα που το χεις πειραξει(και δεν ξερουμε και που το χεις φτασει) το θεωρω πιθανο
Παλιά 08-04-09, 22:30
Μέλος

Δεν νομιζω να ηταν tsi γιατι εχει ο ξαδερφοσ μου golf tsi και δεν παει για τα αλογα του ειναι ψωφιο

οσο για αλογα δεν γνωριζω παντως και με octvia gt αυτη με τα 197 αλογα που ειχα ανοιξει μια αλλη φορα τησ εφευγα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 09-04-09 στις 09:31. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Παλιά 08-04-09, 22:36
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν νομιζω να ηταν tsi γιατι εχει ο ξαδερφοσ μου golf tsi και δεν παει για τα αλογα του ειναι ψωφιο
Το golf το TSI ειναι 122 η 140 αλογα αναλογα την εκδοση το Leon ομως εχει και 1800 με 160 αλογα.

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Παλιά 08-04-09, 22:37
Μέλος

δεν ειναι τιποτα τα πιο ευτραπελα σε μενα πεφτουν την αλλη φορα στο σχιστο στα φαναρια μετα την γεφυρα ερχομαι απο την γεφυρα ανοιγμενος στο φαναρι βλεπω ενα lada samara το οποιο μολισ ανοιξε δεν ειχα συμετοχη πουθενα
Παλιά 08-04-09, 22:45
Μέλος

μπορει να μου πει καποιοσ τι μπορει να φοραγε;;;;;;;;;;;;;
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,17430091 seconds (79,14% PHP - 20,86% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com