καλημέρα, δεν συνηθίζω να κυνηγιέμαι, μεγάλωσα λίγο, αλλά χτες έγινε πόλεμος στην Αττική Οδό. Ερχόμουν από Κατεχάκη 2 τη νύχτα και στη διασταύρωση που πήγαίνει αριστερά για Ελευσίνα μου χώνεται ένα Ηyundai Coupe με φτιαξίματα χαμηλωμένο και αυτοκόλλητο γνωστού βελτιωτή turbo (καταλάβατε νομίζω) . Με προσπερνάει, σταματάει δίπλα και μέ ΄κοιτάει η γυναίκα συνοδηγός μαζί με το αγόρι της και μου κουνάνε το κέφάλι με ύφος "που πας ρε" και γελάνε. Εγώ εντωμεταξύ φοράω 1300 μοτέρ με κάτι βελτιώσεις περιφερειακών αλλά τίποτα μπροστά του. Λέω τώρα που έχει στροφές θα γελάσουμε. Φεύγει μπροστά σαν τρελό και ακούγονται οι σκάστρες του. Φεύγω και εγώ και αρχίζουν οι στροφές
Πρώτη δεξιά του κολλάω στον προφυλακτήρα και το quaife na κάνει υπερωρία. Έρχεται η ευθεία, μου φεύγει σαν τρελλό μπροστά, και έρχεται η πρώτη αριστερή μπαίνω με πολλά και το corolla na toy έχει κολλήσει πίσω σαν τρελό και να του ανάβω φώτα. Τρελλαίνεται, έρχεται η μικρή ευθεία φεύγει πάλι σαν τρελός και έρχεται η παρατεταμένη αριστερή πριν την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης. Λέω τώρα αντε γειά!!!!!!!!! Μπαίνω με τα μύρια από δεξιά, το μπροστινό λάστιχο μου (10 ημερών λάστιχο) ακουγόταν και στρίβω στο όριο, εντωμεταξύ το μπλοκέ μου να δίνει ρέστα. Τον προσπερνάω πάνω στη στροφή από δεξιά και μετά ακολουθεί η ευθεία για Λεωφόρο Πεντέλης. Δεν με ακολούθησε και έμεινε πίσω. Το αυτοκόλλητο του Corolla Club όταν με κοίταze na τον προσπερνάω θα το θυμάται καιρό.....
Υ.Γ (ήμουνα σε συνέδριο και μετά σε έξοδο με κουστούμι και γραβάτα
)
Υ.Γ 2 κΏΣΤΑ (διάφανη ψυχή) μπορείς να καταλάβεις νομίζω ΜΕ ΠΌΣΑ ΈΣΤΡΙΨΑ!!!
Υ.Γ 3 Πάνο ετοιμάζομαι και το 20v να γελάγαμε και στην ευθεία!!!