Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
23-04-08, 00:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εντάξει παιδιά, έχει δίκιο ο pwpwpali...Πραγματικά η διαφορά είναι κολώνες και όχι καρότσες, πόσο μάλλον για 1-1μιση καρότσα που μιλάμε, που δεν ισχυει...
Μάλλον δεν άνοιξε κ έκανε πλάκα ο συγκεκριμένος, γιατί κ λάθος εκκίνηση να κάνεις, είναι μεγάλη η διαφορά δύναμης κ το 207 θα είχε καλύψει πολύ άνετα....
Καλό το δικό μας για 16αρι ατμοσφαιρικό, από τα πιο δυνατά, αλλά το rallye είναι πολύ γρηγορότερο....και να πω πως δεν είναι 150 άλογα δυναμομετρημένο...είναι παραπάνω...
|
|
|
|
23-04-08, 01:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio
Λοιπον ακουστε χθες το βραδυ σκηνικο. σταματαω στο περιπτερο να παρω τσιγαρα και να σου τσουπ τσαματαει και ενα honda civic 1.4 is. ερχετε ο τυπος αρχιζει να με ρωταει διαφορα για το αμαξι μου και αρχιζει να μου λεει οτι τα συγκεκριμενα corolla δεν πανε βημα οτι τα εχει για πλακα και κατι τετοια.Ε μιας και δεν ηθελα πολυ καταληξαμε στα φαναρια. Ανοιγουμε 400 μετρα απο σταση και ημουν μιση καροτσα μπροστα. μου λεει να τα ανοιξουμε παλι και αυτο που καταφερε ηταν να μειωσει λιγο την αποσταση στο 1 καπο. παλι για λιγο αλλα ημουν μπροστα!!!! . καταβαινει ο τυπος κατακκοκινος απο τα κακο του και μου λεει καλα παει αλλα αν τα ριξουμε στις τελικες θα σου φυγω. σκαω απο τα γελια και σηκωνομε φευγω. η corollara μου με εβγαλε ασπροπροσωπο χθες!!!!!
|
1.4 ειναι το αμαξι σου η 1.6???Ε12 λογικα... ετσι???
23-04-08, 01:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ναι ρε παιδια... Μιλάμε και για τουρμπο... Πρεπει η διαφορα να ειναι τρελη...
|
|
|
|
23-04-08, 12:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
μια καλή κόντρα που έβαλα πριν χρόνια και θυμάμαι ακόμα ήταν με ένα g6 1.4 με ζαντολάστιχα εξατμίσεις. Δεν ξέρω αν είχε τίποτα άλλο, αλλά δε νομίζω.
ανεβαίνουμε πρωτοπαπαδάκη αυτός μπροστά εγώ πίσω στα 5-6 μέτρα περίπου, περνάμε το τελευταίο φανάρι σκασμένοι και αμέσως έχει αριστερή κλειστή και ανηφόρα. Κατέβασμα σε 2α και γκάζι μέχρι το πάτωμα, η διαφορά περίπου η ίδια. Καμιά 50αριά μέτρα ευθεία και ανηφόρα και μετά κλειστή παρατεταμένη δεξιά, συνέχεια ανηφόρα.
στον τέλος της ανηφόρας και αφού έχω πλησιάσει κάπως, πάνω που στρίβουμε δεξιά τον έχω πλησιάσει τόσο που του ξύνω τον προφυλακτήρα στην κυριολεξία και πάω να τον περάσω από δεξιά έτσι που έρχομαι πλακωμένος - φουλ γκάζι πάνω στη στροφή κτλ. Προφανώς το παλικάρι φοβήθηκε (ποιος ξέρει τι θα έλεγε που δεν μπορούσε να ξεκολλήσει) και ίσως άφησε για ένα κλικ το γκάζι. Πετάγεται η μούρη μου δεξιά μέχρι τη μέση του περίπου και αφού έχω αφήσει και το μισό bridgestone στην άσφαλτο, που πασχίζει να βρει πρόσφυση αλλά τα καταφέρνει! Μετά ακολουθεί ένα ανηφορικό κομμάτι σχεδόν ευθείας για καμιά 70-80αριά μέτρα.
Δυστυχώς ο 1.3άρης δεν είχε άλλα να δώσει παρότι τον πίεζα φουλ και ο vvti έδειξε τα 10 παραπάνω άλογά του καθώς μου άνοιξε πάλι στα 5-6 μέτρα στο τέλος της ανηφόρας.
Μετά ακολουθεί κατηφορικό κομμάτι (λες και είμαστε σε πίστα!!) αλλά εκεί δεν κάναμε @α@ακίες καθώς τα λάθη πληρώνονται...
Καλές οι κοντρούλες στην ευθεία αλλά και οι στροφές έχουν το σασπένς τους...
|
|
|
|
23-04-08, 13:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
1.4 ειναι το αμαξι σου η 1.6???Ε12 λογικα... ετσι???
|
E12 1.4 ειναι το δικο μου. το civic ανοιξα καπο το ειδα φορουσε τον d14a4(90 ps).
Παράθεση:
Καθομουνα σε ενα φαναρι και ερχετε διπλα ενα civic 1,4 i (αυτο με τα 75 αλογα) και διπλα ενα polo gti το τουρμπατο...λεω ωραια το εχω ανετα το σιβικ...ανοιγουμε και μας πατησε ολους το σιβικ(και το πολο) και μαλιστε ευκολα.Εξωτερικα ηταν μαμα...μου εκανε πολυ εντυπωση μεχρο που τον πετυχα στα λμν να ανοιγει και να πηγαινει τα ιδια με ενα type-r.Ποτε δεν ξερεις τι εχει ο αλλος κατω απο το καπο του...
|
civic 1.4 i με τα 75 ηταν καποτε και του κολλητου μου και μετα απο καποιο καιρο αφου εσπασε το μοτερ του εβαλε τον d14a4(90hp απο το is) και εδω και ενα περιπου μηνα φοραει τον b16a(170ps). το αμαξι του εμφανισιακα ειναι εντελως μαμα και εχει και αυτοκολητακα 1.4i πισω. δεν μπαναει καθολου και μιραζει κολονες. Ποτε δεν ξερεις τι κρυβει ο αλλος κατω απο το καπο!!
|
23-04-08, 16:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
πρασσινο ηταν το σιβικ παντως.Λες να ειναι ο φιλος σου???
23-04-08, 16:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Παράθεση:
πρασσινο ηταν το σιβικ παντως.Λες να ειναι ο φιλος σου???
|
του κολλητου μου ειναι μπλε σκουρο οποτε αποκλειεται!!!
|
24-04-08, 01:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio
του κολλητου μου ειναι μπλε σκουρο οποτε αποκλειεται!!!
|
Μηπως το εβαψε???χαχαχα!!
25-04-08, 13:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
xaxaxa απλο ειναι, καταρχας το ραλλυ ειναι ελλινικης επινοησης ,το gt επικρατει στις 2 εκδοσεις . το θεμα ειναι απλο δεν ειναι τοσο εξεληγμενει στο τurbaki οι γαλοι και τους λαγκαρει λιγο το γκαζι χαχαχα προτηνω να το γυρισουν στα κρατηματα τα πανε καλητερα εκει χαχαχα
|
25-04-08, 17:03
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
xaxaxa απλο ειναι, καταρχας το ραλλυ ειναι ελλινικης επινοησης ,το gt επικρατει στις 2 εκδοσεις . το θεμα ειναι απλο δεν ειναι τοσο εξεληγμενει στο τurbaki οι γαλοι και τους λαγκαρει λιγο το γκαζι χαχαχα προτηνω να το γυρισουν στα κρατηματα τα πανε καλητερα εκει χαχαχα
|
θα πεις κ αλλα με τον τοτο?
η κορολλα η terra εχει διαφορα στο γκαζι με την sol?
λαγκ?ρε εχεις δει 207?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17618608 seconds (77,86% PHP - 22,14% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|