Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
14-12-05, 22:54
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
το καλοκαιρι στην εθνικη γυριζοντασ απο καρδιτσα στα διοδια πριν το μαρτινο με περναει μια αλφα 33???με ενα σουμπαρου sti!!! σφαιρα. στα διοδια που σταματισα εμπλεξα και τα (γκαζια) φυγαν αρκετα . αρχιζω να δουλευωτουσ κοφτεσ και τουσ φτανω μετα απο λιγα λεπτα πισω τουσ, ο τυποσ με την αλφα νομιζεσ οτι ηταν ο αρχοντασ των δρομων ωρα να του διξουμε τον ιπποτη τισ ασφαλτου σκευτικα κολαο πισω στο αλφα με130+ ο αρχοντασ τα δινει ολα αλλα την δεξια λουριδα δεν την αποφιγε !?!?κριμα . μετα την ηττα του εκοψα ο τυποσ αφινιασε κολαει πισω εβγαλα φλασ και εκοψα δεξια παραχορουμε την θεση μασ στουσ αδυναμουσ και ταπινομενουσ ειπαμε να του διξουμε τον ιπποτη τισ ασφαλτου ετσι!!!
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
15-12-05, 01:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Ωραιος ρε 2579 εδειξες οτι το τσαι οταν το κερνας πρεπαι να εχεις και τον καταλληλο τροπο σερβιρισματος
Virus το 206 1600 μαμα εχει 0-100 σε 9,8. Πολυ χλωμο να το περασες αν δεν εχεις κανει παπαδες απο βελτιωση στο 1300 σου. Ακομα και εγω με το ΑΕ101 μπορει να μην το περναω. Τωρα για τα bmw ειναι κλαφτα χαραλαμπε. Οσοι εχετε 1600 αν πετυχουν κανενα 318 μην κωλωσετε. Υπαρχουν 50-50 πιθανοτητες να εινα το 8βαλβιδο με τα 115 αλογα. Σκιστε του τον πρωκτο
|
15-12-05, 10:12
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
E κοιτα δεν το περασα!Απλα του μαζεψα ενα αμαξι διαφορα κ απο εκει κ περα σταθερα!Αρα αφου αυτο ηταν ψιλοτουμπανο πρεπει να ηταν κ λιγο καλυτερο εε??Το μονο που εχω κανει ειναι λιγο συμπιεση και ενα νικελωμενο 12βαλβιδο καπακι(για ομορφια!)Τωρα αν ολα πανε καλα θα φτιαξω και καμια εξατμιση κ ισως αργοτερα κ ενα εκκεντροφορο!...Επισης και ενα top gun(115)ενος φιλου που εχουμε ανοιξει κανα δυο φορες στη δευτερα φευγω λιγο αλλα εγω χανω σε τελικες ρε γαμωτο(μετα τα 160-170)!!
|
|
|
15-12-05, 10:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παίδες μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 12βάλβιδο! Τα οποία σκοτώνουνε για 1300!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
15-12-05, 10:37
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
|
15-12-05, 12:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
To 206 έβγαινε 1,6 8v με 90 άλογα οπότε μου φαίνεται ποιο λογικό να ήταν αυτό.
|
15-12-05, 12:32
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Νομιζω πως τα xs ειναι 16v και ειχε κ πισω δισκοφρενα!Εξαλου τα εχω βαλει και με αλλα τις ιδιας σχεδον κατηγοριας..Τοp gun,focus 1,6 16v,corolla e12 1,4 16v,ibiza 1,4 16v
|
|
|
15-12-05, 19:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Ρε virus κατι παιζει με το τουτου σου. Το 206 με τα δισκοφρενα ειναι το 16v νομιζω. Το εω δει να ανοιγει και παει σφαιρα. Μηπως αυτος με τα πολλα προσθετα που ειχε επανω αυξησε τοσο το βαρος του που το αμαξι σερνοταν, η μηπως ηταν αναπηρος. Αν δηλαδη ειχες σταθερη αποσταση εγω τι θα του εκανα, 3 κενες διαφορα με κουμπωμα 3ης? question Προβληματιζομαι επισης και για αυτο που λες με τα top gun. Εγω τα περναω δεν τιθεται θεμα αλλα εσυ βρισκεσαι τοσο κοντα τους. Τα ειχα βαλει με ενα ibiza 101hp με προγραμμα, βαρελλακι(εγινεtop gun δηλαδη) και αλλαγμενη ολη την εξατμιση(πιο δυνατο απο top gun) και εκανα αμαν να το περασω εχοντας πρωτα κανει μια τελεια εκκινηση. skull Τον αφησα απο το τελος του πισω προφυλακτηρα μου μισο αμαξι διαφορα. Για τα focus να το καταλαβω δεν πανε καθολου. zzz zzz zzz
|
16-12-05, 10:09
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Εσυ εχεις το 1,6?Οχι ισα ισα που το παλικαρι ηταν μονο του κ εγω ειχα κ αλλο ενα ατομο μεσα!Οσον αφορα με top gun εχω ανοιξει με δυο ως τωρα ενα με 16αρια(ζαντες) κ το αλλο του φιλου με 15αρια!Στο πρωτο εφυγα χαλαρα στη δευτερα ενα αυτοκινητο ενο στου φιλου ζοριστικα παραπανω!
Τωρα αν καμια φορα καταφερω(λογω δουλειας) να ξαναερθω σε συναντηση ανοιγω και με κανα 1.4 ή κ 1.6Ε12(αν κ με αυτα δεν εχω μελλον) για να δουμε πως παει γιατι κ με ενα αλλο 1,4 που ειχα ανοιξει εθνικη δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος γιατι ανοιξαμε απο 150-190 που εκει εγω χανω αρκετα κ παλι τον μαζευα λιγο λιγο, γι'αυτο δεν μπορω να πω οτι τον περασα με σιγουρια γιατι μπορει να μην πηγαινε σπασμενος!
|
|
|
17-12-05, 15:37
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
ναι virus το 1,6 εχω και το δικο μου παει σφαιρα επισης. Δεν ξερω πως θα γινει αυτο αλλα θα ηθελα να τα βαλουμε μια μερα,γιατι δεν μου τα λες καλα Ανιση κοντρα βεβαια αλλα με οσα μου λες μου κινησες την περιεργια skull .Δεν ξερω μηπως με το κιβωτιο σου που λογικα ειναι κοντα τους αλλαζεις τα φωτα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19149399 seconds (69,57% PHP - 30,43% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|