Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-04-08, 00:46
Το avatar του χρήστη trd.si
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 245
trd.si είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου οταν λες κοντο πιο σασμαν εννοεις?
τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μαςτι να σου πω τωρα ειχα κανει θεμα οταν ειχα πρωτογραφτει στο φορουμ κ καταληξαμε οτι εχω απο 20β ασιμοκαπακο σασμαν λογο αλλαγης που χρειαστηκε το μαμα απο τελειωμενο διαφορικο.το πηρα για μαμα αλλα ταλικα βγηκε πιο κοντο τωρα σιγουρα δν ξερω αν ειναι οντως απο 20β δν μπορω να το συγκρινω λογο λιγοτερων στροφων που χω με εναν 20β.το σιγουρο ειναι οτι βοηθησε πολυ το μοτερ μου
Παλιά 04-04-08, 00:49
Το avatar του χρήστη trelokomio
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Θεσσαλια
Δύναμη Σεβασμού: 246
trelokomio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trd.si Εμφάνιση μηνυμάτων
μιας κ ξερεις απο χοντα ξερεις πολυ καλα οτι αν δν κανεις σωστες κινησεις με αυτα τα μοτερ εχεις χασει για πλακα αλογα κ λεφτα ενοειτε.εχω ανοιξει με γνωστο κουπε μαυρο 1.6 ταπερ 98 στν ποσειδωνος κ ημουν μεχρι σκασμενες 4ες 1 αυτοκινητο πισω κ το το χοντα δυναμομετριμενο ελεγε ο τυπας 185 ιππους!!!!!δν λεω οτι δν πανε καλα αλλα πολλες φορες ειναι καλυτερα να μν πειραζεις τπτ αν δν ξερεις ειδικα σε αυτα τα μοτερ
τα 1.6 typer (b16b κωδικος κινητηρα) εχει 185 αλογα και βαραει 9αρες απο την μανα του.απλα το αυτοκινητο ειναι αλλου. αν τον ακολουθουσες στην μια καροτσα μεχρι τεταρτες πολυ απλα το παλικαρι πρεπει να ηταν μεγααααααλο κουλαδι η ειχε καποιο πρηβλημα το αμαξι του.
Παλιά 04-04-08, 00:56
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio Εμφάνιση μηνυμάτων
τα 1.6 typer (b16b κωδικος κινητηρα) εχει 185 αλογα και βαραει 9αρες απο την μανα του.απλα το αυτοκινητο ειναι αλλου. αν τον ακολουθουσες στην μια καροτσα μεχρι τεταρτες πολυ απλα το παλικαρι πρεπει να ηταν μεγααααααλο κουλαδι η ειχε καποιο πρηβλημα το αμαξι του.
τι να σου πω αυτο σκεφτηκα κ γω για κουλαδι δν νομιζω εκανε καλες αλλαγες τωρα αν ειχε καποιο προβλημα δν ξερω ακουγοταν υγιες το μοτερ του αλλα μπορει!!!
Παλιά 04-04-08, 01:10
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
τι να σου πω αυτο σκεφτηκα κ γω για κουλαδι δν νομιζω εκανε καλες αλλαγες τωρα αν ειχε καποιο προβλημα δν ξερω ακουγοταν υγιες το μοτερ του αλλα μπορει!!!
φιλε μου για να καταλαβεις τι εννοω ο κολλητος μου που ανεφερα πριν με το 1.4 εδω και μια εβδομαδα το εκανε μετατροπη και του εβαλε τον b16a (170ps γιαπωνεζικος) και ανοιξαμε με corolla ts και πηγαιναν κοπιες μεχρι τις τριτες και απο τεταρτη αρχισε να ανοιγει η διαφορα υπερ τις ts σιγα σιγα. σε b16b με τα 185 ps δεν εχω μπει αλλα λογικα θα ειναι γρηγοροτερο απο το β16α που εχει ο κολλητος μου. οποτε καταλαβαινεις γιατι γκαζι μιλαμε.για αυτο σου λεω κατι δεν πηγαινε σωστα με το συγκεκριμενο που τα δοκιμασες.....
Παλιά 04-04-08, 01:27
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
φιλε μου για να καταλαβεις τι εννοω ο κολλητος μου που ανεφερα πριν με το 1.4 εδω και μια εβδομαδα το εκανε μετατροπη και του εβαλε τον b16a (170ps γιαπωνεζικος) και ανοιξαμε με corolla ts και πηγαιναν κοπιες μεχρι τις τριτες και απο τεταρτη αρχισε να ανοιγει η διαφορα υπερ τις ts σιγα σιγα. σε b16b με τα 185 ps δεν εχω μπει αλλα λογικα θα ειναι γρηγοροτερο απο το β16α που εχει ο κολλητος μου. οποτε καταλαβαινεις γιατι γκαζι μιλαμε.για αυτο σου λεω κατι δεν πηγαινε σωστα με το συγκεκριμενο που τα δοκιμασες.....
ξερω πολυ καλα φιλε μου τι εννοεις κ μενα η παρεα μου εχει χοντα 1.5 vtec 1.6 vtec κ 2.0 type rπου ειναι καμμενοι κ κολλημενοι χοντακιδες.οποτε εχω ψιλο δει τι γινεται κ οντως κατι πρεπει να παιζε με το κουπε αλλα μν ξεχνας οτι ολα τα [ιαπωνικα] μοτερ ΔΝ αποδιδουν το ιδιο στν ελλαδα παιζουν πολλοι παραμετροι γιατυτο αλλα κ παλι δν δικαιολογουσε τν μικρη διαφορα αναμεσα στο ταπερ κ στο κορολλα μου
Παλιά 04-04-08, 01:59
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
ξερω πολυ καλα φιλε μου τι εννοεις κ μενα η παρεα μου εχει χοντα 1.5 vtec 1.6 vtec κ 2.0 type rπου ειναι καμμενοι κ κολλημενοι χοντακιδες.οποτε εχω ψιλο δει τι γινεται κ οντως κατι πρεπει να παιζε με το κουπε αλλα μν ξεχνας οτι ολα τα [ιαπωνικα] μοτερ ΔΝ αποδιδουν το ιδιο στν ελλαδα παιζουν πολλοι παραμετροι γιατυτο αλλα κ παλι δν δικαιολογουσε τν μικρη διαφορα αναμεσα στο ταπερ κ στο κορολλα μου
τι να σου πω το εχω ακουσει και εγω αυτο αλλα του κολλητου μου που ΕΙΝΑΙ γιαπωνεζικο στην κυριολεξια γαζωνει...
Παλιά 04-04-08, 08:44
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εμενα μου αρεσει πολυ να ριχνω σε χοντακιδες ξερετε για ποιο λογο??
Επειδη ειναι κωλυμενοι και παρα πολυ κωλυμενοι και τα υποστηριζουν με παθος..
Οσους εχω γνωρισει μην τους θιξεις το χοντα ουτε μετοχες να ειχαν..

Παλιά 04-04-08, 09:43
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
το honda 1.6 με τα 125 ειναι vtec αλλα δεν εχει 2 κεντροφορους σαν το vti εχει εναν(ολοι honda τυχαινει να εχουν στην παρεα μου απο 14αρια μεχρι typer) και παει παααρα πολυ καλα. μεχρι της τριτες τρωγεται με μαμα ραλι και απο τεταρτη ανοιγει η διαφορα υπερ του honda.
παιζει και το ecotec με τα 125 το οποιο σερνετε και καλα ικονομικο
Παλιά 04-04-08, 11:05
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμενα μου αρεσει πολυ να ριχνω σε χοντακιδες ξερετε για ποιο λογο??
Επειδη ειναι κωλυμενοι και παρα πολυ κωλυμενοι και τα υποστηριζουν με παθος..
Οσους εχω γνωρισει μην τους θιξεις το χοντα ουτε μετοχες να ειχαν..

Γιατι ρε συ Vas, εμεις δεν εχουμε κολλημένους?
Οσο για τους χοντακιδες δεν είναι ολοι ετσι. Τις προαλλες στον περιφεριακο συναντάω στο φαναρι ένα ασπρο crx 1.6 vtec με εξατμιση και ιστοριες που μεχρι εκει εκανε ολο λαλακιες στο δρομο (slalom, χωσίματα κ.τ.λ.).
Εγω ακομα ενα ατομο μεσα αυτος μονος. Αρχιζει να μαρσάρει σαν καθυστερημένο (παρεπιπτωντος με εκνευρίζει πολύ το μαρσάρισμα) , αναβει πρασινο και ξεκιναμε, πρωτη στον τοπο εγω και φευγει 1,5 καροτσα, δευτερα παταω και μεχρι τελειωμα τεταρτης εφαγε 1,5 με 2 κολωνες σιγουρα. Εκοψα ταχυτητα , ερχεται διπλα και χοροπηδαει από την χαρα του και μου κανει τα γνωστα σηματα του μπραβο πολύ καλο και τετοια. Δεν ειδα να τον πείραξε ιδιαίτερα.
Παλιά 04-04-08, 11:14
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατι ρε συ Vas, εμεις δεν εχουμε κολλημένους?
Οσο για τους χοντακιδες δεν είναι ολοι ετσι. Τις προαλλες στον περιφεριακο συναντάω στο φαναρι ένα ασπρο crx 1.6 vtec με εξατμιση και ιστοριες που μεχρι εκει εκανε ολο λαλακιες στο δρομο (slalom, χωσίματα κ.τ.λ.).
Εγω ακομα ενα ατομο μεσα αυτος μονος. Αρχιζει να μαρσάρει σαν καθυστερημένο (παρεπιπτωντος με εκνευρίζει πολύ το μαρσάρισμα) , αναβει πρασινο και ξεκιναμε, πρωτη στον τοπο εγω και φευγει 1,5 καροτσα, δευτερα παταω και μεχρι τελειωμα τεταρτης εφαγε 1,5 με 2 κολωνες σιγουρα. Εκοψα ταχυτητα , ερχεται διπλα και χοροπηδαει από την χαρα του και μου κανει τα γνωστα σηματα του μπραβο πολύ καλο και τετοια. Δεν ειδα να τον πείραξε ιδιαίτερα.
ξερει τι λεει ο west και γω οσους εχω γνωρισει κολημενει ειναι μαλιστα εχω και φιλο που ηταν τουοτακιας και οταν πηρε hoda μου την ελεγε και απο πανω.. μεχρι που το πhρε στα χερια και τωρα μου το βγαζει αχρηστο οι επιπολεοι oi εξιπνακιδες και οι ψεφτομαγκες σε αυτη την χωρα ειναι περισσωτεροι
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,17968392 seconds (78,65% PHP - 21,35% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com