Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 21-02-06, 20:44
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Aγαπητέ mecanicaf:Που είσαι?Μας ελειψες..και γώ συμφωνώ με το μεγαλύτερο μερος της έκθεσης...ε..ε...του post σου!Μερες τώρα μπαινω και ξαναμπαίνω και ψαχνω να δω αν εγραψες αλλα τπτ...Mή το ξανακάνεις αυτο...Βλέπεις οτι σε τιμαω γιατι βρίσκω πολύ σοφό αυτο που είχες πει.."η δικιά μου ts"κλπ..Θα τα λέμε.

Αγαπητέ 2579 :Δεν είπαμε να το κάνουμε εκκλησία...Αυτοκινητιστικό club είμαστε και θα βαλουμε και καμιά κοντρα και θα πέσει και καμια "ξιφομοχία" αλλά πάντα με μετρο.Μπορούμε πολύ ευκολα να λέμε (όλοι μας) αρλούμπες και να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα δημιουργόντας ένα πολύ ασχημο κλιμα.Δεν το εχουμε κανει,αλλά συνεχίζοντας με οξύς τόνους υπαρχει περίπτωση εκει να καταλήξουμε και αυτό είναι κατι πολύ λυπηρό για μια τόσο όμορφη παρέα σαν εμάς.Ο καθένας μπορεί να μπαινει και να γραφει οτι θελει και ο καθενας μας ας τα ερμηνευει με τις γνώσεις τους όπως αυτός ξέρει(clopyright: mecanicaf).
Σας παρακαλώ λοιπόν κρατηστε χαμηλά τους τόνους και εδω είμαστε να τα λέμε...
Σίγουρα θα τα ξανανοίξουμε και θα έχουμε πιστυευώ μετα απο όλα αυτά πραγματικά δεδομένα να μιλάμε...Αλλά να μιλάμε φιλικά...Διχως μαχαιρίες,υπαινυγμούς και χωρίς υπερβολές...Αυτά.Απο μένα σιωπή μεχρι το επόμενο ΦΙΛΙΚΟ ανοιγμα...
(Ολα αυτά φίλε 2579 δεν πανε σε εσένα προσωπικά,αλλά απευθύνομαι σε όλους μας)

Φιλικα Δημητρης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 21:22
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδες χαρηκα που σας ελειψα αλλα περιμενα να φουντωσει η κοντρα για να μπω!!Ψεμα μετακομιζα και ο ΟΤΕ με τιμησε ενα μηνα για να μου κανει μεταφορα.Να ειναι καλα ετσι με εκανε να ανυπομονω περισσοτερο να διαβασω αυτα που λετε!!Φιλε jim χαιρομαι γιατι βλεπω αντιλαμβανεσαι το πνευμα μου και οτι ειναι κουτο να τσακωνομαστε σαν τις κατινες που βρεξανε τις μπουγαδες τους.Και να σκεφτεις οτι μοιραζονται τα ιδια ρουχα.
Φιλε Γιαννη χαιρομα που συμφωνεις ειναι η πρωτη φορα αλλωστε!!Χα,χα,χα.Πανο ενταξει ειπωθηκαν πολλα και για ρεζερβουαρ και αλλα διαφορα.Ετσι για να συνεχισουμε και λιγο τον τζερντελε οντως ο Νικος εχει περιφερειακες βελτιωσεις;Μηπως θα ηταν ευκολο καποιο απο τα παιδια με TS να μου πουνε 0-160 ποσο εχει το μοτορι τους;Ψαχνω αλλα δεν το βρισκω πουθενα.Την θελω αυτην την μετρηση για να δω καποια πραγματακια γιατι ειδα 0-100 γυρω στα 8;;Και μεγα σφαλμα του Νεοκλη που πηγε για κοντρα σαν τουριστας.Δεν το χρησιμοποιεις αυτο μετα γιατι δεν σε πιστευει κανενας(δεν λεω οτι λεει ψεματα ο ανθρωπος,αλλα δειχνει τοση ανοργανωσια και υποτιμηση αντιπαλου που διαλεγεις τον ευκολο δρομο να μην τον πιστεψεις).Και για να ολοκληρωσω και την προηγουμενη σκεψη μου οσον αφορα τον 2579,ο ανθρωπος μπορει να μην υπερβαλει καθολου αλλα οχι με μαμισιο 20V.Ακομα μου κανει εντυπωση η φραση του Νεοκλη 'ηταν πολυ πισω μου,χαθηκε στην αρχη αλλα μετα με καλυψε και με περασε μια καροτσα'.Αν θυμαμαι καλα κατι τετοιο ειπωθηκε.Και να φανταστειται δεν ειχαν πιασει ακομα τα 160 -170.Θα την πω την αμαρτια μου μπουκαλιτσα μου μυριζει!!Εκτος λεω αν,ποτε ο Νεοκλης δεν ξεφυγε οσο οι συνεπιβατες του, του ειπαν.
Τελοσπαντων παιδια δεν θελω να βαζω φωτιες,αυθορμητα τις σκεψεις μου μαζι σας μοιραζω.Και θα συμφωνησω με τον 2579 στα οσα ειπε περι υποκρισιας και δημιουργιας φιλιας.Καλυτερα να στενοχωρουμε καποιον αλλα να του μιλαμε στα ισα(χωρις να τον προσβαλουμε παντα) παρα να συμφωνουμε ολοι σε κατι που δεν ξερουμε.
Ειμαι ο πρωτος που δεν ηξερα ποσο καλα μπορει να κοντραρει ενα 20V to ΤS.Ποτε δεν εβαλα κοντρα με ΤS παρα μονο με type r.To μαυροκαπακο μου ηταν μεχρι 3 σπασμενες 2 αυτοκινητα πισω απο πρωτες ρολαριστες.Διαβαζοντας οτι TS ακολουθουν type r συμπερανα μικρες αλλα αξιοσημειωτες διαφορες μεταξυ μας(20V με TS).Σε καμμια περιπτωση το μαυροκαπακο του 2579 μπροστα.Αλλα ειναι ιδιο με το δικο μου;..........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 21:30
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

μετακομισες? ηρθες αθηνα να πιεις τσαγακι?
τι μπουκαλιστα ρε δημητρη?
αφου πηγαμε μαζι ρε με τον 2579 και τερματισαμε ολοκληρη αναβαση στο φτερο ρε συ. λες να εχω και γω μπουκαλιτσα?
ειχα αλλα την πουλησα ο μ.............. cussing
γεγονος ειναι οτι τα πραγματα και οι ρολλοι αντιστραφηκαν η θα αντιστραφουν αν το προτιματε
εγω στου 2579 εχω δει ρυθμιστη πιεσης βενζινης και μπουζοκαλωδια
Παλιά 21-02-06, 23:49
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
mechanicaf παληκαρι μου καλος μας ξαναηρθες κοιτα αν εσυ εμηνες πισω απο το ταπερ εμενα σε ανηφορα κιολας ηταν πισω μου μεχρι και στα 140-150 αν θυμαμε καλα ηταν διπλα ρολαριστη 30 και εμηνε πισω τι να σου πω μαλλον ηταν κουλος ο δικος μου αλλα αν το καλοσκευτης εσυ εμινες πισω 2 αυτ/τα το ταπερ ποσο ριχνη στο ts 1-2 καροτσες αλλα και ισανα ειναι το ταπερ το ειχα λιγο πισω οποτε ολα λογικα μου φενονται
την κοντρα του βολου την διαβασες ? ηταν πισω η ts και στις 3 κοντρες με οδηγο το χρηστο νομιζω μεχρι τα 180 σκεψου οτι με την καρινα του χρηστου μεχρι τα 110 ηταν ισα και εμενα μαυροκαπακο και να ειμαι πισω με επιτανχησυ που δεν εχει χαση απο κανενα μπροστηνοκηνητο πλην ενα ταπερ για να σου πω τι πιστευω σε μια κοντρα με ts που την σκιζου και το δικο μου διπλα 1-2 αυτ/τα μπροστα μεχρι την 3 με την τ4ρτη η θα με φταση η θα με περαση και ο λογος ειναι οχι οτι ειναι δυνατοτερο το μοτερ τους απλα εχω 4ρτη πολυ μακρια
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 23:55
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Μερικες διευκρινησεις.

Ο 2579 περασε τον Νεοκλη στην μεταξυ τους κοντρα. Αυτο ειναι γεγονος. και σωστα ο μεκανικαφ λεει οτι κανεις δεν του εφταιγε. Ας πεταγε τον συνοδηγο, ας εσπανε το μοτερ. Στηθηκε διπλα. Επρεπε να κανει οτι καλυτερο. (και ισως να εκανε)

Απο την αλλη ομως οταν ακους τις λεπτομερειες δεν μπορεις να πεις οτι το carina 20V του 2579 εχει τα TS. Εγω δλδ αν ημουν στη θεση του ουτε που θα σκεφτομουν κατι τετοιο.
Αν ειχα και εγω το ιδιο σκεπτικο θα σας εριχνα μια υπογραφη με σχεδον ολο τον καταλογο του υπουργειου συγκοινωνιων και θα ελεγα οτι ολοι εχουν δει το καπελακι του σουμαχερ που εχω στην εταζιερα. Δεν ειναι ετσι.

Παντος φιλαρακι μου ειπε οτι το carina που ειχε ηταν 1090kg. Αν φορεσει αυτη η καροτσα και τον 20V , βελτιωθει και στα σημεια ... πρεπει να πηγαινει πολλυ καλα φανταζομαι.

Αλλα οπως εχω πει πολακις.. Τα 192 ειναι πολλα!
Παλιά 22-02-06, 00:01
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

φυσικα πολλα ειναι τα.... 192. ειναι ατρωτα ομως?
Παλιά 22-02-06, 00:04
Το avatar του χρήστη gazodog
gazodog Offline:
Μέλος

Μοντέλο: εε90
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 243
gazodog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Aγαπητέ mecanicaf:Που είσαι?Μας ελειψες..και γώ συμφωνώ με το μεγαλύτερο μερος της έκθεσης...ε..ε...του post σου!Μερες τώρα μπαινω και ξαναμπαίνω και ψαχνω να δω αν εγραψες αλλα τπτ...Mή το ξανακάνεις αυτο...Βλέπεις οτι σε τιμαω γιατι βρίσκω πολύ σοφό αυτο που είχες πει.."η δικιά μου ts"κλπ..Θα τα λέμε.

Αγαπητέ 2579 :Δεν είπαμε να το κάνουμε εκκλησία...Αυτοκινητιστικό club είμαστε και θα βαλουμε και καμιά κοντρα και θα πέσει και καμια "ξιφομοχία" αλλά πάντα με μετρο.Μπορούμε πολύ ευκολα να λέμε (όλοι μας) αρλούμπες και να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα δημιουργόντας ένα πολύ ασχημο κλιμα.Δεν το εχουμε κανει,αλλά συνεχίζοντας με οξύς τόνους υπαρχει περίπτωση εκει να καταλήξουμε και αυτό είναι κατι πολύ λυπηρό για μια τόσο όμορφη παρέα σαν εμάς.Ο καθένας μπορεί να μπαινει και να γραφει οτι θελει και ο καθενας μας ας τα ερμηνευει με τις γνώσεις τους όπως αυτός ξέρει(clopyright: mecanicaf).
Σας παρακαλώ λοιπόν κρατηστε χαμηλά τους τόνους και εδω είμαστε να τα λέμε...
Σίγουρα θα τα ξανανοίξουμε και θα έχουμε πιστυευώ μετα απο όλα αυτά πραγματικά δεδομένα να μιλάμε...Αλλά να μιλάμε φιλικά...Διχως μαχαιρίες,υπαινυγμούς και χωρίς υπερβολές...Αυτά.Απο μένα σιωπή μεχρι το επόμενο ΦΙΛΙΚΟ ανοιγμα...
(Ολα αυτά φίλε 2579 δεν πανε σε εσένα προσωπικά,αλλά απευθύνομαι σε όλους μας)

Φιλικα Δημητρης.
μιτσο μην στεναχωριεσε την επομενη φορα που θα το στεισεις θα εχεις εμενα συνοδηγο και ολα θα πανε καλα shoothim
Παλιά 22-02-06, 10:13
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gazodog";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
μιτσο μην στεναχωριεσε την επομενη φορα που θα το στεισεις θα εχεις εμενα συνοδηγο και ολα θα πανε καλα shoothim
Εδω ρε συ γίνετε μαχη για "απλό" συνοδηγό...και εγώ θα πάρω και γκαντέμη?...Ζητω που καήκαμε!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-06, 11:23
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδιά να πω κάτι. Ότι γίνεται εδω μέσα, το παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον ελεύθερο μου χρόνο κυρίως στη δουλειά. Σίγουρα μια αυτοκινιτίστικη διαφωνία δεν μπορεί να χαλάσει μια φιλία και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Κάποιοι ανέφεραν τα ορθογραφικά λάθη που γίνονται. Ανθρώπινο είναι αυτό και πολλές φορές απο την ταχύτητα γραφής μπορεί να μας ξεφεύγει. Θέλω απλά να παρακαλέσω κάποιους φίλους που γράφουν μεγάλα post, να ελέγχουν λίγο το νόημα των προτάσεων τους και την σύνδεση μεταξύ τους. Παιδιά πραγματικά πολλές φορές δυσκολεύομαι να καταλάβω τι γράφει, με αποτέλεσμα να το εγκαταλείπω τελείως. Δεν ξέρω αν είμαι κανένας κομπλεξικός, μυστήριος και ξενέρωτος άνθρωπος. Έχω όμως την εντύπωση πως πολλοί απο εδω μέσα αισθάνονται το ίδιο. Μακάρι να μπορέσει να τηρηθεί αυτό.
Παλιά 22-02-06, 14:30
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αρα Νικο φιλε μου δεν εχουμε τα ιδια μοτορια.Δεν γινεται να με περναει το ταπερ 2 αυτοκινητα και εσυ σε ανηφορα να τον περνας(Υποψιν τα 20V δουλευουν δυσκολοτερα απο τα Honda σε συνθηκες φορτιου-διαπιστωση του power σε αντιστοιχο συγκριτικο τεστ).Καιρος να μας πεις τι εχεις κανει εκτενεστερα εκτος απο ρυθμιστες και μπουζωκαλωδια ετσι και για να λυσουμε και καποιες αποριες.Δεδομενου οτι εγω ειμαι μαμα(εξαιρουμενου φιλτροχοανες και μπουζωκαλωδια..κ.α περιφερειακα),η κοντρα ηταν επαναλαμβανομενη και σιγουρα ο οδηγος του ταπερ πιο απειρος απο εμενα,και ειμαι και πιο ελαφρυς απο εσενα οι διαφορα μας ειναι τεραστια!!Επειδη σε εχω ξαναρωτησει και δεν μου εχεις απαντησει σε παρακαλω ή πες μας τι παιζει ή πες μας οτι δεν γουσταρεις να μας πεις(σεβαστο και αυτο).Μην λετε ομως οτι ειστε μαμα και φορατε κανα παραλληλο(οπως ο Πανος) γιατι αλλαζει ολο το story.
Απαντησεις του στυλ ετυχε,οδηγικη ικανοτητα,συνθηκες κοντρας τουλαχιστον απο εμενα δεν γινονται αποδεκτες γιατι πολυ απλα μιλαμε για μεγαλες διαφορες απεναντι σε ομοια( μοτερ.Δεχομαι οτι ειμαι κουλαδι,αν το υποστηριξει καποιος,αλλα με κουλαδι τα στηνα!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4age 16v vs 20v NicKE70 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 26-09-17 12:43
Vvti & Vvtli- Πως, που, γιατί... madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 10-03-09 17:32
Μετατροπή 1,4 VVTi σε 1.8 TS VVTLi ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ SUPPORT 44 15-12-08 12:46
4age 16v konkon 4AGE 20v Levin 10 13-03-08 18:22
vvti vvtli? labros_k ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-01-07 14:17

Page generated in 0,17719507 seconds (81,23% PHP - 18,77% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com