Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p="
Γειά σου Αστακέ
Είμαι σίγουρος για το πρόβλημα της θερμοκρασίας ειδικά το καλοκαίρι, αλλά μήπως τα παίξει το ψυγείο?
Η τάπα τί ρόλο παίζει, δεν φαντάζομαι να "χάνει" η εργοστασιακή?
Έβαλα νέο εργοστασιακό φίλτρο πριν 2-3 μήνες στα 30Κ χωρίς διαφορά, αλλά ο μετρητής αέρα προφανώς δεν έχει καθαρισθεί ποτέ.
Φιλτρο-χοάνες με την σκόνη που έχουμε στην Κρήτη δεν το τολμάω, το πολύ σκέπτομαι το ανταλλακτικό φίλτρο της TRD αν δεν είναι κοροϊδία.
Που προτείνεις για δυναμομέτρηση στην Αθήνα?
|
Ο Χριστός και η Παναγία CTS03! Δεν υπάρχει ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξει πρόβλημα με το ψυγείο. Γιατί να υπάρξει άλλωστε; Ο θερμοστάτης αυτό που κάνει είναι να κυκλοφορεί τα νερά πιο γρήγορα με αποτέλεσμα την καλύτερη ψύξη του κινητήρα ανά πολύ πιο τακτά χρονικά διαστήματα. Άλογα δεν πρόκειται να δεις όπως καταλαβαίνεις. Απλά θα τα έχεις για πιο πολύ ώρα κατά τα σκισίματα!
Δεν σου ανέφερα να βάλεις χοάνη. Δεν ήξερα άλλωστε τι setup έχεις. Μπορείς να βάλεις το panel φίλτρο της TRD αν και είναι ακριβό. Περί τα 120
αν θυμάμαι καλά μαζί με τα μεταφορικά. Καλύτερο πάντως είναι της C-One που κοστίζει κάπου εκεί κι αυτό αλλά το πρόβλημα είναι ποιος θα στο φέρει μιας και η C-One δεν απαντά σε ιδιώτες. Άποψη μου πάντως είναι βάλε ένα HKS panel ή ένα Blitz που κάνουν καλά την δουλειά τους για τα λεφτά τους. Καλό είναι και το K&N, απλά τα 2 που προανέφερα δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω!
Τώρα όσον αφορά το θέμα της δυναμομέτρησης...αν θες με pm!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
γεια σου ρε γιανναρα με τον πυραυλο .......ολα καλα?
|
Έλα ρε Χρηστάρα!! Μια χαρά φίλε!! Όλα καλά!!! Να τα πούμε και καμιά φορά, ε;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="
καλωσήρθες και πάλι,
ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις, εγώ τουλάχιστον προσωπικά βρίσκω πολύ χρήσιμα όλα αυτά που αναφέρεις.
έχω και άλλη μια ερώτηση που άν θέλεις απάντας, τι σε έκανε να απέχεις από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, και γιατί δεν μπαίνεις με το παλίο σου nick.
ρωτάω γιατί το μυαλό μου πάει σε περίεργα πράγματα. (δηλαδή ο μόνος λόγος που θα το έκανα εγώ, είναι να μου έχουν μπλοκάρει το παλίο)
Καλωσήρθες και πάλι.
|
Σ' ευχαριστώ hatzidi. Όπως επίσης ευχαριστώ και τον Ayrton. Καταλαβαίνεις όμως ότι δεν είναι του παρόντος να πω όλα αυτά που με ρωτάς και θα ξεφύγουμε από το θέμα του thread. Σ'ευχαριστώ όμως για το ενδιαφέρον σου!