Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-05-05, 12:09
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 364
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ απο την εμπειρία που απέκτησα πλέον απο τα SILVERSTONE FTZ SPORT που φοράω εδω και 10.000 χιλιόμετρα θα σας έλεγα να ρίξετε και μια ματιά προς τα εκεί! Αποδείχθηκε φοβερό λάστιχο και στο στεγνό και στο βρεγμένο, ζεσταίνεται εύκολα αφού δεν είναι πολυ σκληρό και κρατάει πολύ καλά! Και μου έκανε και μεγάλη εντύπωση ακόμα η διαφορά που είδα στο φρενάρισμα! Λες και έχω άλλα φρένα πλέον! Η εταιρία μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή αλλά δε είναι τυχαία αφου στα ράλλυ είναι επιλογή πολλών πληρωμάτων! Έχουν και 4 χρονια εγγυηση για ζημιά που μπορεί να προκληθεί απο το ίδιο το λάστιχο! Και τέλος έχει και "νυχάκι" για να προστατεύει τη ζάντα.
http://www.silverstone.com.my/ty-auto/ftz.htm

το μέλλον όμως?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-05-05, 21:08
speedc Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 258
speedc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xenos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από speedc";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδια το TOYO μου είπανε οτι είναι σκληρό και σε αστικές μετακινήσεις δεν ζεσταίνεται και δουλεύει καλά μόνο σε ταξίδι και τέλος οτι είναι κορυφή στο βρεγμένο και όχι τοσο στο στεγνό. Εχω μπερδευτεί απίστευτα. Εχω το ΕΕ111 με μοτερ σταρλετ τούρμπο περίπου 150 άλογα, θα το ζεστάινει?
Του ειπες του λαστιχα οτι εχεις 150 αλογα και σου ειπε οτι δεν θα ζεστενεται?
Περιεργο μου φαινεται...
Δεικτη ταχυτητας v δεν εχει? (για 15αρα λεμε, ε? question )
Δεν ξέρω ρε συ xenos τώρα φοράω το Goodyear F1 195/50/15 δείκτη V στην πόλη νιώθω οτι δεν ζεσταίνεται ποτέ.Απλά σε καλό οδόστρωμα(Κηφισό) πατάει καλά ακόμη και τώρα(26.000km) ενώ σε κακό οδόστρωμα δεν πάτησε ποτέ σωστά(μια ζωή με τρελαινουν στο σπινιάρισμα) , σε αντίθεση με τα μισελέν που είχα πριν που τουλάχιστον μέχρι τα 15.000km ήταν πολύ καλά. Μιλάω κυρίως για φρενάρισμα και σπινιάρισμα κατα την επιτάχυνση. Μόνο στην εθνική λόγω πιο ενισχυμένου πλαινού είναι καλύτερο απο το μισελέν που ένιωθες τις παραμορφώσεις στα 190+ ενώ το F1 είναι σαφώς σταθερότερο.

Djbac
Το Τ1R έχει προσανατολιστεί στις βρόχινες επιδόσεις και το λέει και η ΤΟΥΟ στο site της για αυτό και είναι και απο τα πρώτα(αν όχι 1ο) σε πωλησεις στην Αγγλία. Πάντως ένας άλλος λαστιχάς μου είπε πως όλα τα ιαπωνικά λάστιχα δεν έχουν καλή απόδοση σε βάθος χιλιομέτρων και για αυτό και τα μισελεν είναι ακριβότερα.
Αβυσσος shoothim
Παλιά 17-05-05, 13:24
Το avatar του χρήστη evan
evan Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Αθηνα - Β.Προαστεια
Δύναμη Σεβασμού: 253
evan είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Fulda

Καλα επαθα τη πλακα μου... εκει που βρηκα τα fulda με 350 ξαφνικα αυτος που τα βρηκα μου ειπε οτι τελειωσαν!... και ψαχνοντας σε αλλου μου τα εδιναν με 440 !!! δεν ειμαστε καλα....
Παλιά 17-05-05, 22:45
liquidCTS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ απο την εμπειρία που απέκτησα πλέον απο τα SILVERSTONE FTZ SPORT που φοράω εδω και 10.000 χιλιόμετρα θα σας έλεγα να ρίξετε και μια ματιά προς τα εκεί! Αποδείχθηκε φοβερό λάστιχο και στο στεγνό και στο βρεγμένο, ζεσταίνεται εύκολα αφού δεν είναι πολυ σκληρό και κρατάει πολύ καλά! Και μου έκανε και μεγάλη εντύπωση ακόμα η διαφορά που είδα στο φρενάρισμα! Λες και έχω άλλα φρένα πλέον! Η εταιρία μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή αλλά δε είναι τυχαία αφου στα ράλλυ είναι επιλογή πολλών πληρωμάτων! Έχουν και 4 χρονια εγγυηση για ζημιά που μπορεί να προκληθεί απο το ίδιο το λάστιχο! Και τέλος έχει και "νυχάκι" για να προστατεύει τη ζάντα.
http://www.silverstone.com.my/ty-auto/ftz.htm
Αυτά τα Silverstone είναι χιονιού ή για χώμα; :P:P:P:P
Λογικά μου φαίνονται τα 4 χρόνια.. άμα οδηγείς όλο σε γράβαρα με το τζιπ...! :P:P:P:P:P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-05, 19:32
liquidCTS Offline:

Μάλλον πληρώνω τα κακά μου λόγια για τον Nyo... Χθες βράδυ κάπου στην Π. Ράλλη διαπίστωσα (ευτυχώς γρήγορα - αν και μάταια όπως αποδείχτηκε σήμερα) ότι το πίσω δεξιά Proxes μου ήταν κλαταρισμένο... Εκανα την αλλαγή.. και σήμερα που πήγα να το φτιάξω διαπίστωσα ότι το λάστιχο ήταν κομμένο!!! Είχε ένα σκίσιμο στο έξω μέρος λες και είχε χωθεί κάθετα σε αυτό μια λεπίδα... και από την μέσα πλευρά ήταν σκισμένο σε μήκος τουλάχιστον 5 πόντων.. μαζί και ότι υλικό είχε μέσα... σύρματα, λινά.. the works! Για πέταμα! Και έτσι πήγα σήμερα και το άλλαξα... άντε πάλι στρώσιμο! Καντεμιά!!! Ευτυχώς που δεν έτρεχα...
Απάντηση με παράθεση
Re: Αλλαγη Ελαστικων
Παλιά 20-05-05, 00:34
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Αλλαγη Ελαστικων

Από την αρχή διαμαρτυρόσουν για τα Proxies. Πόσο τα πήρες? Λες να ήταν τίποτα διαλογής....? (Το λέω γιατί τέτοιο σκίσιμο στο λάστιχο.... Εκτός αν οδήγησες για αρκετά χιλιόμετρα με το λάστιχο κλαταρισμένο...?)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-05, 03:10
liquidCTS Offline:

Είπα ότι ήταν περίεργα.. γιατί ήθελαν στρώσιμο... και το πρόβλημα μου δεν ήταν τα λάστιχα αλλά η ανάρτηση που πίσω ήταν πάρα πολύ σκληρή και γι'αυτό και έπαιζε... μετά τη ρύθμιση ήταν άψογα!
Τα πήγα 470.
Το σκίσιμο στο λάστιχο ήταν η αιτία βρε.. δεν έσκασε από πρόκα και μετά επειδή δεν το πήρα χαμπάρι μου σκίστηκε.... καρφώθηκε κάτι αιχμηρό στο λάστιχο και το έσκισε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-05, 12:54
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Είπα ότι ήταν περίεργα.. γιατί ήθελαν στρώσιμο... και το πρόβλημα μου δεν ήταν τα λάστιχα αλλά η ανάρτηση που πίσω ήταν πάρα πολύ σκληρή και γι'αυτό και έπαιζε... μετά τη ρύθμιση ήταν άψογα!
Τα πήγα 470.
Το σκίσιμο στο λάστιχο ήταν η αιτία βρε.. δεν έσκασε από πρόκα και μετά επειδή δεν το πήρα χαμπάρι μου σκίστηκε.... καρφώθηκε κάτι αιχμηρό στο λάστιχο και το έσκισε...
Να πω την κακία μου τώρα? Καλά, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!! :P :P :P

Υ.Γ. (Πλάκα κάνω... το έχω πάθει και εγώ με πισινό λάστιχο... επίσης δεν πήρα χαμπάρι!)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-05, 13:48
liquidCTS Offline:

Μου φαίνεται ότι δε διαβάσες αυτό που έγράψα... σε κανένα από τα δύο μου μηνύματα... οπότε ας το αφήσουμε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-05-05, 19:21
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μου φαίνεται ότι δε διαβάσες αυτό που έγράψα... σε κανένα από τα δύο μου μηνύματα... οπότε ας το αφήσουμε...
Pardon? Είπα.. πλάκα κάνω! (Μήπως όμως όποιος έχει τη μύγα... μυγιάζεται??? )

Σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης, sorry αν το πήρες έτσι..
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πωλείται 4-άδα Ζαντολάστιχα Advanti Racing (A-Version) Με Ελαστικά Infinity Ecomax 2 (@)WizZk1d(@) Ζάντες - Φρένα. 2 06-10-18 17:02
Στήσιμο Avensis (ανάρτηση , Ζαντολάστιχα). ΙΩΑΝΝΗΣ CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 39 18-10-08 21:29
Η Μηχανή καίει λάδια-Ζαντολάστιχα!!! Makis-corollag6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 02-11-07 01:41
Ζαντολάστιχα TOYOTA-G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 33 27-10-06 01:32
Ζαντολάστιχα Tazmania SUPPORT 198 08-03-06 19:49

Page generated in 0,17139411 seconds (81,13% PHP - 18,87% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com