Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xenos";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από speedc";p="
Ρε παιδια το TOYO μου είπανε οτι είναι σκληρό και σε αστικές μετακινήσεις δεν ζεσταίνεται και δουλεύει καλά μόνο σε ταξίδι και τέλος οτι είναι κορυφή στο βρεγμένο και όχι τοσο στο στεγνό. Εχω μπερδευτεί απίστευτα. Εχω το ΕΕ111 με μοτερ σταρλετ τούρμπο περίπου 150 άλογα, θα το ζεστάινει?
|
Του ειπες του λαστιχα οτι εχεις 150 αλογα και σου ειπε οτι δεν θα ζεστενεται?
Περιεργο μου φαινεται...
Δεικτη ταχυτητας v δεν εχει? (για 15αρα λεμε, ε? question )
|
Δεν ξέρω ρε συ xenos τώρα φοράω το Goodyear F1 195/50/15 δείκτη V στην πόλη νιώθω οτι δεν ζεσταίνεται ποτέ.Απλά σε καλό οδόστρωμα(Κηφισό) πατάει καλά ακόμη και τώρα(26.000km) ενώ σε κακό οδόστρωμα δεν πάτησε ποτέ σωστά(μια ζωή με τρελαινουν στο σπινιάρισμα) , σε αντίθεση με τα μισελέν που είχα πριν που τουλάχιστον μέχρι τα 15.000km ήταν πολύ καλά. Μιλάω κυρίως για φρενάρισμα και σπινιάρισμα κατα την επιτάχυνση. Μόνο στην εθνική λόγω πιο ενισχυμένου πλαινού είναι καλύτερο απο το μισελέν που ένιωθες τις παραμορφώσεις στα 190+ ενώ το F1 είναι σαφώς σταθερότερο.
Djbac
Το Τ1R έχει προσανατολιστεί στις βρόχινες επιδόσεις και το λέει και η ΤΟΥΟ στο site της για αυτό και είναι και απο τα πρώτα(αν όχι 1ο) σε πωλησεις στην Αγγλία. Πάντως ένας άλλος λαστιχάς μου είπε πως όλα τα ιαπωνικά λάστιχα δεν έχουν καλή απόδοση σε βάθος χιλιομέτρων και για αυτό και τα μισελεν είναι ακριβότερα.
Αβυσσος shoothim