Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
25-06-05, 18:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. Η sabelt είναι μια πολύ καλή εταιρία για αυτά τα είδη. Αυτή που έχεις είναι σπαστή αλουμινένια.
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση |
|
25-06-05, 23:40
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
Η ανάρτηση σου είναι "μαμά"? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι για θολόμπαρα αλλά δεν θέλω(τουλάχιστον ακόμα)να αλλάξω και ανάρτηση.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα ωφελήσει μια τέτοια κίνηση.
26-06-05, 12:34
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
ναι η ανάρτηση είναι μαμά, αν έχει ωφελήσει σε κάτι δεν ξέρω μιας και έτσι το αγόρασα.
|
|
|
09-07-05, 11:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ερωτηση:
Ενας πωλητης στη toyota-Thermis μου ειπε οτι η αναρτηση της CTS facelift ειναι η ίδια ακριβως με την αναρτηση της pre-facelist CTS. το μονο που αλαζει ειναι τα ελατηρια της ΤΤΕ.
Γνωριζει κανεις κατα ποσο ισχυει αυτο?
Ψηνομαι να τα βαλω αν ειναι ετσι.
ps. Σε καποιο αλλο post το ξαναρωτησα αλλα ειπα να το ρωτησω και εδω.
|
11-07-05, 10:53
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.Δημήτριος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
Ερωτηση:
Ενας πωλητης στη toyota-Thermis μου ειπε οτι η αναρτηση της CTS facelift ειναι η ίδια ακριβως με την αναρτηση της pre-facelist CTS. το μονο που αλαζει ειναι τα ελατηρια της ΤΤΕ.
Γνωριζει κανεις κατα ποσο ισχυει αυτο?
Ψηνομαι να τα βαλω αν ειναι ετσι.
ps. Σε καποιο αλλο post το ξαναρωτησα αλλα ειπα να το ρωτησω και εδω.
|
Φίλε Στάθη, μάλλον βλακείες σου είπε ο συγκεκριμένος πωλητής. Η facelift CTS έχει διαφορετική ανάρτηση, άλλο πάτωμα, άλλες αντιστρεπτικές. Γνώμη μου είναι, εάν έχεις αποφασίσει να αλλάξεις αναρτήσεις, να στραφείς σε κάποια αναβαθμισμένη after market επιλογή. (KW, Bilstein, Tein, Kayaba) Όταν είναι να δώσεις ένα σωρό λεφτά, τότε πας σε σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις. Σου προτείνω, εάν μπορείς οικονομικά βέβαια την KW Var2.
|
26-07-05, 09:10
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.Δημήτριος
|
|
Captain's log date 18/07 Σήμερα, ένα μήνα μετά την μπροστά αριστερή, διαλύθηκε και η μπροστά δεξιά KW. Το έργο ίδιο: Επίσκεψη στο κατάστημα αγοράς και αντικατάσταση στα πλαίσια εγγύησης. Κόστος άλλα 40€. Τουλάχιστον τώρα μπορώ να πάω διακοπές.... Τι ευτυχία Θεέ μου....!!! Να πω και ένα ανέκδοτο να γελάσουμε: Οι KW έχουν πιστοποίηση ποιότητας TUV.... Για τους φίλους του στοιχήματος έχω μία πρόταση: Βρείτε σε πόσα km θα ξαναχαλάσουν οι KW και κερδίστε....
1) 1.000 με 5.000 km απόδοση 3,50
2) 5.000 με 10.000 km απόδοση 1,50
3) 10.000 με 15.000 km απόδοση 5,50
4) 15.000 με 20.000 km απόδοση 6,50
5) Ποτέ απόδοση 10,00
|
26-07-05, 17:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p="
Captain's log date 18/07 Σήμερα, ένα μήνα μετά την μπροστά αριστερή, διαλύθηκε και η μπροστά δεξιά KW. Το έργο ίδιο: Επίσκεψη στο κατάστημα αγοράς και αντικατάσταση στα πλαίσια εγγύησης. Κόστος άλλα 40€. Τουλάχιστον τώρα μπορώ να πάω διακοπές.... Τι ευτυχία Θεέ μου....!!! Να πω και ένα ανέκδοτο να γελάσουμε: Οι KW έχουν πιστοποίηση ποιότητας TUV.... Για τους φίλους του στοιχήματος έχω μία πρόταση: Βρείτε σε πόσα km θα ξαναχαλάσουν οι KW και κερδίστε....
1) 1.000 με 5.000 km απόδοση 3,50
2) 5.000 με 10.000 km απόδοση 1,50
3) 10.000 με 15.000 km απόδοση 5,50
4) 15.000 με 20.000 km απόδοση 6,50
5) Ποτέ απόδοση 10,00
|
Ξαδελφος, γερμανοφιλος(ηταν γερμανια,εχει Α4 1.8Τ)οταν μου λεει για KW εγω του λεω, πια KW, εγω τα DKW ξερω (τα μηχανακια).Εγω τον λεω χιτλερ και αυτος μιλαει γιαπωνεζικα τσιν τσον κιν λες και η γερμανοι εχουν καλυτερη γλωσσα.Τωρα για το στοιχημα,αν ησουν καρδιτσα(τωρα με τα εργα)θα πονταρα σιγουρα το 1.
|
01-08-05, 17:42
|
Νεότατος
|
|
|
|
Μια ερώτηση για το στήσιμο της νέας TS στον δρόμο σε σύγκριση με την πιο παλιά έκδοσή της.
... δες [ in.gr ][ techlink ].
Πόσο λοιπόν έχει βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά (στήσιμο αναρτήσεις ευστάθεια) ; εχει γινει αρκετά πιο "παιχνιδιαρικο" ;
Παραθέτω τα δύο άρθρα :
[ in.gr ] 21/5/2004 ->
Σε λιγότερο από δύο μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσουν .......... η ταχύτερη Corolla όλων των εποχών, η T-Sport, εκτός από τις αισθητικές αλλαγές, έχει δεχτεί βελτιώσεις στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς.
Οι μετατροπές στην ανάρτηση έχουν να κάνουν με τη νέα ρύθμισή της και την αντικατάσταση των ελατηρίων,των αμορτισέρ και των αντιστρεπτικών ραβδών.
Επίσης, βελτιώσεις έχει δεχτεί το σύστημα διεύθυνσης για περισσότερη αμεσότητα και καλύτερη αίσθηση ...
[ techlink ] ->
... κυρίως σε ό,τι αφορά την πίσω, όπου τώρα υιοθετήθηκε η κλασική συνταγή του ημιάκαμπτου άξονα. Mια διάταξη με πολλά μεν πλεονεκτήματα, όπως το μειωμένο κόστος και βάρος και η απλότητα της κατασκευής, αλλά και μειονεκτήματα, όταν αναφερόμαστε σε μια κατεξοχήν σπορτίφ έκδοση.
Kαι αυτό, γιατί αποτρέπει το παιχνίδι με το πίσω μέρος που επιδιώκει συνήθως ο
απαιτητικός οδηγός της TS.
Aυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι υπολείπεται σε αποτελεσματικότητα, γιατί είναι ρυθμισμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να συμπεριφέρεται ―κατά κανόνα― ουδέτερα. Ή, για να ακριβολογούμε, «εκνευριστικά» ουδέτερα, εμπνέοντας, πριν από
οτιδήποτε άλλο, ασφάλεια και σιγουριά σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και αν ο οδηγός της τρομάξει στη στροφή και τραβήξει απότομα το πόδι του από το γκάζι. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τις σφικτές ρυθμίσεις ελατηρίων και αμορτισέρ, οι πλεύσεις στις υψηλές ταχύτητες λάμπουν διά της απουσίας τους. Tο ίδιο και οι κλίσεις στις στροφές, που περιορίζονται στο ελάχιστο ...
|
21-08-05, 01:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παίδες αν ενδιαφέρεται κανείς να αγοράσει σχετικά σύντομα την TEIN superstreet ας το γράψει εδώ ή ας μου στείλει pm γιατί μέσα στον επόμενο μήνα θα την παραγγείλω για μένα, οπότε αν είμαστε περισσότεροι έστω και 2 θα πετύχουμε καλύτερη τιμή σε αγορά και τοποθέτηση.. Η πρόταση ισχύει και για τους 'αδύναμους' 1.4 & 1.6 απλά το έγραψα εδώ γιατί έχει περισσότερη κίνηση το topic....
|
22-08-05, 13:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Από περιέργει κυρίως, πού κυμαίνεται περίπου η τιμή της και από που θα την παραγγείλεις; Γιατί εδώ με τοποθέτηση πάει 1250-1300 ευρώ. Επειδή κοίταζα για την συγκεκριμένη ανάρτηση το αρνητικό της είναι η επισκευή. Η ανάρτηση, αντιθέτως με άλλες δεν επισκευάζεται εδώ αλλά την στέλνουν στο εξωτερικό, πράγμα που σημαίνει 1 εβδομάδα το αμάξι στο συνεργείο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16977692 seconds (81,57% PHP - 18,43% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|