Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
02-07-08, 14:40
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Εννοειται οτι μολις με το καλο τελειωσεις θα ανεβασεις καμια φωτο. Παντως καμια φορα μου περναει απο το μυαλο να παρω μια ΚΕ35 να την εχω μονιμα στο χωριο, ωστε οταν κατεβαινω να μην ταλαιπωρω την 101. Και γιατι οχι, να κανω και κανα σβουριλικι!! Εχει αλλανες το χωριο.
|
ρε αν θες το ke30 μου..πες μου ειμαι σε διλλειμα..να τη δωσω η να την κρατησω ..
02-07-08, 14:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Προτιμω να την παρω απο καποιον που την εχει βαρεθει, οχι απο καποιον που αγαπαει αυτο το αυτοκινητο. Και φυσικα να χω κανα φραγκο στην ακρη!!!
|
02-07-08, 15:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χανια Κρητης
|
|
εχω κατι φωτο απο αγωνες αλλα δεν ξερω πως να της ανεβασω
|
02-07-08, 15:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOSTAS_KE35
εχω κατι φωτο απο αγωνες αλλα δεν ξερω πως να της ανεβασω
|
κωστα οταν κανεις νεο post πατα στον συνδετηρα και μετα βρες τις εικονες..διαλεξε τις πατα ανεβασμα και μετα κλεισε το παραθυρο...
02-07-08, 16:24
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
|
|
αυτο ειναι εεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
|
02-07-08, 16:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αμαν φωτιες που μου αναβεις τωρα.... Ειναι τετοιες στιγμες που θα θελα να ζω εξωτερικο για να μπορω να παρω κανα αυτοκινητο με επιδοσεις, χωρις να φαληρισω...
|
02-07-08, 17:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Αμαν φωτιες που μου αναβεις τωρα.... Ειναι τετοιες στιγμες που θα θελα να ζω εξωτερικο για να μπορω να παρω κανα αυτοκινητο με επιδοσεις, χωρις να φαληρισω...
|
επειδη το ιδιο σκεφτομαι και γω, θα φυγουμε μαζι για βενεζουελα: η πιο φτηνη βενζινη παγκοσμιως, 1 λεπτο το λιτρο. ε, ας καψει οτι θελει το ρημαδι!
|
02-07-08, 18:28
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ποτε φευγουμε ειπες? Ακομα να κλεισεις εισητηρια?? Το θεμα ειναι να μην εχει χαλια ποιοτητα η βενζινη. (τι λεω τωρα ε??)
|
02-07-08, 19:03
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
χαχαχαχαχαχαχαχα
θα βαζουμε 100αρα, ποσο να χει, 1.5 λεπτο???
|
02-07-09, 11:42
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παιδιά καλησπέρα!
Το 1998 αγόρασα το πρώτο μου αυτοκίνητο, 'ενα ibiza το οποίο με είχε αφήσει άπειρες φορές, σε άπειρα σημεία, με άπειρες βλάβες και με άπειρες συνοδηγούς. Αν εξαιρέσουμε το ρεζίλι, η τσέπη μου είχε πονέσει αφάνταστα. Η απόφαση για την αλλαγή ήταν επιτακτική. Μιας και δεν με λένε Λάτση ή Ωνάση "δυστυχώς", ο θείος μου που είχε τότε σχολή οδηγών και ήταν κάτοχος ενός starlet εκπαιδευτικού και ενός corolla sedan, με έβαλε στο τριπάκι της toyota. Το θέμα ήταν ποιό μοντέλο; Μια μέρα είδα το corolla μου στη μάντρα και απο τότε είμαστε παντρεμένοι. Το έχω τώρα 5 χρόνια και το καυμένο μόνο τα λαδάκια του και τα φιλτράκια του ζητάει. Δεν σπάει δεν χαλάει... ναι ισχύει! Corolla uber alles!
Μόνο που 200άρισε στην κατηφόρα του Αλμυρού στο Βόλο και με έπιασε το ραντάρ.... Χαλάλι!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16393900 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|