Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 498
Απ' οσο έχω δει για το καλούπι βάζουν χαρτοταινία σε όλη την επιφάνεια... Πάνω υαλόνημα και πολυεστέρα... Μετά το βγάζουν και όλα τα άλλα γίνονται πάνω στην πολυεστερική επιφάνεια!!!
Έχω αρκετά πράγματα μέσα στο αυτοκίνητο από πολυεστέρα (εσωτερικό) και είναι μια χαρά.. Και πατάνε καλά και καλό σβήσιμπο!!!
Δύναμη Σεβασμού: 271
Re: Body Look
Το να βαλεις εστω και λιγο πολυεστερα μεσα στο σαλονι , εκτος οτι αν κτι δεν εχεις καλυψη καλα την μαμισες, βρωμαει τρομερα και για οσο χρονο θελει να στεγνωσει το καλουπι απο τον πολυεστερα το αμαξι πρεπει να τοχεις ακινητο, ελεγα μηπως υπηρχε αλλος τροπος πριν την τοποθετηση πολυεστερα(υαλονημα και πολυεστερα)
Δύναμη Σεβασμού: 498
Κοίτα, τις πόρτες τις βγάζεις, την κονσόλα-ταμπλό τα βγάζεις... Αν θες κάτι άλλο πολύ απλά το αφήνεις κανα 3ωρο μέσα και εσύ είσαι αλλού!! Με ανοιχτά παράθυρα!!!
Δύναμη Σεβασμού: 0
Re: Body Look
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΑΒΒΑΣ";p="
Πηγενοντας σε κανα 'πολευστερα' , τολιας, μαστρογιαννακις, οσο για μενα , εχω μια επαφη με την χρηση πολυεστερα και και οπως και στο δικο μου corolla ,θα δωσω ενα χερι βοηθεια στον brother οσον αφορα το εξωτερικο look του corolla του φιλε xenos
Θα κατσει ο μαστορας να μου φτιαξει μονο φρυδακια??? Και με ποσα?
Δύναμη Σεβασμού: 254
Ειχε βγαλει η ΤΟΥΟΤΑ για την 111, ενα BODY KIT που ειχε spoiler μπρος,πισω, πλαινα και αεροτομη.Το μπροστινο το spoiler που εμπαινε πανω απο τον μπροστινο προφυλακτηρα και καλυπτε τον μισο, ξερει κανεις που μπορω να το βρω εξω και σε τι τιμη παιζει? Η TOYOTA εχει σταματησει να το φερνει το συγκεκριμενο body kit εδω και 2 χρονια!