Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: Ζαντολάστιχα |
 |

23-07-04, 00:18
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Ζαντολάστιχα
|
 |
 |

23-07-04, 23:56
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Eχτες ειχα παει για φτιαξιμο τις ζαντες,μιας και απο κυκλο ειχαν μεταμορφωθει σε οβαλ,στον γνωστο Πεττα.Σημερα λοιπον που πηγα να τις παραλαβω,ολα καλα αλλα δεν μπορουσαμε να βρουμε το ενα ελαστικο.Στην αρχη το αντιμετωπισα ηρεμα,αλλα οσο η ωρα παιρνουσε και πουθενα το λαστιχο αρχισα να τρελλαινομαι (corolla εχω,δεν εχω citroen για να πηγαινω με τις τριες).Με τα πολλα και μετα απο αρκετη ωρα εβρεθει το χαμενο λαστιχο.Σαν επαγγελματιες επωνυμος και μοναδικος στον χωρο του,αλλα τετοια συμβαντα δεν αρμοζουν...
|
 |
 |

28-07-04, 12:41
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ilioupoli
|
|
Έχει βάλει κανείς τα YOKOHAMA A539? Για πείτε κάποια γνώμη? Η αν έχετε αλλάξει λάστιχα τι έχετε βάλει και είστε ευχαριστημένοι?
E12 1.4
 |

28-07-04, 14:23
|
|
|
|
|
Φιλε john δεν μικραινεις λιγο το avatar σου? 8)
|
 |
 |

28-07-04, 16:14
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ.ΣΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ(YOKOHAMA A 539) ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 185-60-14 ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ vvt-i ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ (G6) ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ-ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥ. :P :P :P
 |

28-07-04, 18:09
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
TA "539" MOY ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑΣ... ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ YOKOHAMA ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ. ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο "LEON74" ΝΟΜΙΖΩ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "PILOT EXALTO". ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΨΕΓΑΔΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ "ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ" ΓΡΗΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ "pILOT" ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ (ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ). ΓΙΑ ΤΟ 539 ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
 |

28-07-04, 21:13
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ilioupoli
|
|
Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Τελικά κατέληξα σ'αυτά. Ρώτησα και κάποιους γνωστούς σήμερα, και το αρχημηχανικό της ΤΟΥΟΤΑ και μου είπαν τα καλύτερα. Και μάλιστα μου είπε ο λαστιχάς ότι αν τα συνδυάσεις και με καλά αμορτισερ έχεις άλλο αυτοκίνητο

29-07-04, 13:04
|
 |
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
PERISTERI
|
|
ΤΑ A539 ΤΗΣ YOKOHAMA ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΟΡΑΓΑ ΣΤΟ YARIS TS ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ! ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ Η YOKOHAMA ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΛΙΓΟ. ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ [acronym:30517f3369="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:30517f3369] ΚΑΤΙ ΤΗΣ TOYO(PROXEES ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ) ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 195/45/16.ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
|
 |
 |

29-07-04, 17:31
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Τα 539 μάλλον αντικαθίστανται από τα c.drive που φόρεσα. Έχω κάνει ήδη 900 χιλιόμετρα με τα νέα λάστιχα και πέρασα από πολλά σημεία που είχα περάσει και με τα Turanza... Εντάξει, οι διαφορές είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, αλλά το αντεπιχείρημα είναι ότι και καρούλια να έβαζα, από τα Turanza καλύτερα θα πήγαινα.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ελαστικό πραγματικά. Δεν βλέπω καμιά διαφορά στην άνεση, είναι πολύ ήσυχα, έχουν πολύ μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης και με εντυπωσίασε σε βρεγμένη εθνική που το τιμόνι παρέμενε πολύ στιβαρό και "ένιωθα" το δρόμο από κάτω. Θα τα συνέστεινα ανεπιφύλακτα.
Παρεπιμπτόντως, πλήρωσα 440 Ευρώ για την τετράδα, στη γνωστή διάσταση 195/55/16...
|
 |
 |

29-07-04, 22:23
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Αυτά έβαλα και γω τελικά σε 195/60 R15 280 ευρώ επειδή δεν είχαν τα 539 και να σας πω την αλήθεια δεν είμαι και ιδιαίτερα ευχαρηστημένος...(έκανα τη βλακεία και έβαλα δείκτη Η βασικά) αλλά δεν τα είδα να κρατάνε και ιδιαίτερα καλά στο στεγνο..... :x
Βασικά θα πάω και για μια ευθυγράμμιση γιατί για ένα περίεργο λόγο το αυτοκίνητο έχει χάσει την σταθερότητα που είχε στα πολλά πρίν αλλάξω τα λάστιχα αυτό βέβαια...
τι να πω καινούρια λάστιχα και αμορτισέρ εχει..... 
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16667008 seconds (80,81% PHP - 19,19% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|