Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: βελτιωση vvti |
|
06-08-04, 22:37
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: βελτιωση vvti
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΤ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ 6000 ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ!!ΕΣΕΙΣ ΔΙΛΑΔΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ!!ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΗΣΩ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε12 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΛΑΜΔΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??
|
|
|
07-08-04, 01:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis";p="
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΤ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ 6000 ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ!!ΕΣΕΙΣ ΔΙΛΑΔΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ!!ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΗΣΩ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε12 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΛΑΜΔΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??
|
Kαλο θα ειναι να μην μπεις στην διαδικασια να καταργησεις του καλυτες διοτι θα πηγαινεις ναι μεν πιο καλα,αλλα το ρισκο θα ειναι μεγαλο σε περιπτωση στρουμφομετρησης.Σχετικα με προγραμματα και εγκεφαλους για το δικο σου : http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=121
|
|
|
10-08-04, 01:04
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Καλησπερα παιδια, γεια σου ρε Κωστακη, ειμαι σε διακοπουλες δεν ξερω αν κανονισατε καμια συναντηση, ρε σεις σοβαρη και ουσιαστικη βελτιωση στο vvti δε μπορει να γίνει με λογικο κοστος απλα ειναι τα πραγματα αλλαξε μοτερ και μη το κουραζεις.
|
|
|
01-10-04, 12:34
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
L.A.
|
|
Στην περίπτωση που κάποιος θέλει να δει +20 άλογα περίπου με ποίον τρόπο θα το καταφέρει ;
Eπίσης πέρα από τις τρομερά μακριές σχέσεις που έχει ( δεν το κατακρίνω οικογενειακό αμάξι είναι αλλά...) η 1η και η 2α είναι τα ζώα μου αργά, τι να κάνω loud ;
Τραβηγμα Απο 2600-3600rpm Στην Ε-12....ψιλοαπελπισια |
|
01-10-04, 14:42
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Τραβηγμα Απο 2600-3600rpm Στην Ε-12....ψιλοαπελπισια
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ VVTI ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3600 ΕΝΩ ΑΠΟ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΧΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ;;
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΩΔΥΝΗ ΙΔΕΑ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ----
ΤΗΑΝΚS
|
01-10-04, 14:44
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
L.A.
|
|
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ όποιος γνωρίζει τα φώτα του.
Re: Τραβηγμα Απο 2600-3600rpm Στην Ε-12....ψιλοαπελπισια |
|
01-10-04, 15:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Re: Τραβηγμα Απο 2600-3600rpm Στην Ε-12....ψιλοαπελπισια
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nicknas";p="
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ VVTI ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3600 ΕΝΩ ΑΠΟ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΧΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ;;
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΩΔΥΝΗ ΙΔΕΑ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ----
ΤΗΑΝΚS
|
Προσοχή στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ... Διάβασε τις ανακοινώσεις σε παρακαλώ!
|
|
|
03-10-04, 21:59
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
παιδια εχουμε μιλησει πολλες φορες για βελτιωση και ολα καταληγουν στο ιδιο οτι τα vvti πασχουν σε θεμα βελτιωσης!! αλλα ολοι εχουμε παθος με την συγκεκριμενη εταιρια και τα αυτοκινητα της για αυτο θελω και παλι να ρωτησω και ασ γινομαι κουραστικος εκτος απο τουρμπισμα το οποιο απο οτι ξερω γινεται σε vvti αλλ πρεπει να πεσεις σε χειρουργο με μερακι για να πιασει η την αλλαγη μοτερ που ειναι και το πιο σωστο τι αλλο μπορουμε να κανουμε σε ενα vvti?θελω να μου πειτε απο δικες σας εμπειριες δοκιμασμενες συνταγες!!εαν γινεται ολοκληρωμενες λυσεις με καμια λεπτομερεια παραπανω για εμας που το ψαχνουμε τωρα δειλα δειλα!!! sorry για το μεγαλο post αλλα το ψαχνω πολυ αυτο τον καιρο!!thanks
|
|
Trd! |
|
08-10-04, 13:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Trd!
Μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι στην κολοχωρα που ζουμε να μην εισαγονται τα βελτιωτικα προιοντα της TRD ΧΩΡΙΣ να αναγνοριζονται απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια ενω στην υπολοιπη ευρωπη δεν υπαρχει τετοιο προβλημα???
Προσφατα αγορασα το καινουργιο Corolla 1,6 θελω να το ανεβασω αλλα με βασανιζει αν θα το τουρμπισω η να το ανεβασω ατμοσφαιρικα.Τι ειναι ποιο αξιοποιστο????
Re: Trd! |
|
08-10-04, 16:45
|
|
|
|
|
Re: Trd!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p="
θελω να το ανεβασω αλλα με βασανιζει αν θα το τουρμπισω η να το ανεβασω ατμοσφαιρικα.Τι ειναι ποιο αξιοποιστο????
|
Το πιο αξιοπιστο ειναι να βαλεις αλλο μοτερ! 8)
Το επομενο αξιοπιστο ειναι να το βελτιωσεις ατμο!
Το τελευταιο ειναι να το τουρμπισεις! Γιατι ποιος θα στο τουρμπισει? Ο D. development? Κλαφτα Χαραλαμπε μετα! 8)
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16465807 seconds (81,70% PHP - 18,30% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|