Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
14-06-04, 23:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πολύ εύκολα μπορείς να τα περάσεις... Πιστεύω με φίλτρο και εξάτμιση είσαι τα ίδια και με κάποια ρύθμιση καυσίμου φεύγεις!!!!
Για τις στροφές θα συμφωνήσω!!!
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα Corollάκηδων |
|
15-06-04, 02:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα Corollάκηδων
Εγώ πάντως 2-3 φορές που έχω ανοίξει με Yaris 1.3 είμαι μπροστά (ενα φτερό βέβαια)
Την μία από στάση και τις άλλες από 2ες χαμηλά.... (1.4 Ε12 μαμά έχω)
Α και η Ε12 δεν είναι 1110Kgr μόνο έχω την εντύπωση.....
|
|
|
15-06-04, 12:19
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ DjBac ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΟΤΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ (Η 111 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ) ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΞΕΚΟΛΛΑΩ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΥΘΕΙΕΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΕΤΥΧΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΩΡΩΠΟ ΕΝΑ YARIS T-SPORT ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ COROLLA ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΑΛΑΡΑ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η COROLLA HTAN MAMA APO MOTER ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΟΡΑΓΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
|
15-06-04, 12:54
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
abelokoipoi-halandri-marousi
|
|
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΡΕΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΔΗΛΕΣΙ ΜΕΣΩ ΩΡΩΠΟΥ ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΟΛΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ
|
|
|
15-06-04, 19:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p="
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ DjBac ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΟΤΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ (Η 111 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ) ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΞΕΚΟΛΛΑΩ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΥΘΕΙΕΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΕΤΥΧΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΩΡΩΠΟ ΕΝΑ YARIS T-SPORT ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ COROLLA ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΑΛΑΡΑ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η COROLLA HTAN MAMA APO MOTER ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΟΡΑΓΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
|
Hi george4agelu,το βαρος απο τα δικα μας,ειναι 1170kgr (σε 1.3) Σιγουρα ομως παιζουν ρολο,το πλατος των ελαστικων,οι ιντσες των ζαντων κ.α................
|
|
|
23-06-04, 13:45
|
|
Μέλος
|
|
|
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΪ ΠΡΩΪ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΝΤΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ "ΗΘΙΚΕΣ".
ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, ΜΑΛΛΟΝ 1600 (ΜΕ ΚΑΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ!).
ΕΙΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΣΤΙΣ 2ΕΣ 3ΕΣ ΜΕ ΠΡΕΣΣΑΡΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ 1600!! ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΙΧΝΕ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΓΕΦΥΡΑ" ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΜΕ ΣΤΕΘΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ "ΚΟΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟ ΔΙΣΚΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΣΑΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ "ΠΕΜΠΤΗ" ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΠΗΚΕ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΕΣΣΑΡΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΗΦΟΡΙΤΣΑ Ε.... ΛΕΩ.... ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ.... ΤΙΠΟΤΑ... ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΜΕ ΦΡΕΝΑΚΙ (ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΙΓΟ) ΔΙΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΟΦΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΓΚΑΖΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ... ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΑ! ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΛΕΞΕ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΠΑΡΕΞΕΝΕΨΕ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.... ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ; ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΛΕΟΝ 1600 ΕΧΕΙ 15,ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΟΣΤΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΦΙΛΤΡΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ 1600 ΚΑΙ 105 ΑΛΟΓΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ; ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ! ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΩΪΣΜΟΥ....
|
23-06-04, 14:33
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ilioupoli
|
|
TO NA ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ
23-06-04, 14:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Έχεις το 6άρι σασμάν?? Συμφωνώ με τον john!!!!!!!
|
23-06-04, 15:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Απο προσωπική εμπειρία αναφέρω οτι "όταν δεν μπορείς να περάσεις κάποιον του κολάς απο πίσω και μένει με την εντύπωση ο μπροστά οτι τον πάς γα......ς".
Το κάνουνε πολλοί αυτές τις μέρες.
Πάντως το πηγαίναμε μαζι με το να σε προσπεράσει έχει μεγάλη διαφορά!
|
23-06-04, 19:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="
Απο προσωπική εμπειρία αναφέρω οτι "όταν δεν μπορείς να περάσεις κάποιον του κολάς απο πίσω και μένει με την εντύπωση ο μπροστά οτι τον πάς γα......ς".
Το κάνουνε πολλοί αυτές τις μέρες.
Πάντως το πηγαίναμε μαζι με το να σε προσπεράσει έχει μεγάλη διαφορά!
|
Συμφωνω με τον UNIQUE,μου εχει τυχει περιπτωση οταν ημουν με το 1,3,να μου κολλαει swiftaki.Οταν ανοιγα,ανοιγε,οταν εκοβα,εκοβε Μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι επαιζε μαζι μου και με εβαζε στην μπριζα,μονο και μονο για να κανει τον χαβαλε του.Τελικα,καταλαβα οτι ηταν το 1,3 απλο και οχι το gti
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17842603 seconds (76,12% PHP - 23,88% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|