Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-02-04, 14:15
Το avatar του χρήστη TAKAROS
TAKAROS Offline:
Μέλος

Περιοχή: PIRAEUS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
TAKAROS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑ 100.000 ΧΛΜ 'Η ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΙ ΛΗΞΕΙ ΠΡΩΤΟ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 150.000ΧΛΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ 50.000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ OFF, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ

ΑΠ΄ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 550,00 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ( ΤΑ ΜΑΜΑ ). ΟΠΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.... :shock: :shock: :shock:
Παλιά 18-02-04, 14:40
karapn Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 260
karapn είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TAKAROS
Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑ 100.000 ΧΛΜ 'Η ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΙ ΛΗΞΕΙ ΠΡΩΤΟ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 150.000ΧΛΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ 50.000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ OFF, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ

ΑΠ΄ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 550,00 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ( ΤΑ ΜΑΜΑ ). ΟΠΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.... :shock: :shock: :shock:
Φίλε TAKARO ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Το αυτοκίνητο κινείται στους χειρότερους απο χωματόδρομους δρόμους της Αθήνας, και προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτικός! Πάντως αυτό που παρατηρώ και είναι φαινόμενο πιστεύω σε όλα τα ιαπωνέζικα αυτοκίνητα ότι μετά απο κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα σου δίνουν την εντύπωση ότι το μπροστινό τους σύστημα γίνεται χαλαρό, και δεν σου δίνει την αρχική αίσθηση του σφιχτού. Επίσης πιστεύω ότι ένα ευπαθές σημείο στα Τoyota είναι η κρεμαγιέρα τους την οποία έγω έχω αρχίσει και την ακούω σε κάποιες εγκάρσιες ανωμαλίες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-02-04, 14:55
Το avatar του χρήστη TAKAROS
TAKAROS Offline:
Μέλος

Περιοχή: PIRAEUS
Δύναμη Σεβασμού: 267
TAKAROS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ( ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ) ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ "ΣΦΙΚΤΑ". ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΤΕΡ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΑΣΜΑΝ.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ( ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ) :P
Παλιά 18-02-04, 15:36
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Συγνώμη παίδες αλλά θα διαφωνήσω... στους ελληνικούς καρόδρομους δεν νομίζω να υπάρχει αμορτισέρ που να αντέξει 100.000κμ και 150.000κμ...
Η δικιά μου έχει 37.500κμ (το ξέρω θέλει λάδια :P ) και το κράτημά της δεν έχει απλύτως καμία σχέση με όταν τα αμορτισέρ ήταν πιό καινούρια..
λάστιχα έχω αλλάξει οπότε το πρόβλημα δεν είναι αυτά. Προσέχω ΠΑΡΑ πολύ λακούβες, σαμαράκια κτλ. Παλιότερα το Corollικό δεν δίπλωνε με τίποτα και τώρα κάθε φορά που φρενάρω σε στροφή (και πάω ψιλογρήγορα) είμαι έτοιμος για ανάποδο.
Τα δικά μου θα τα αλλάξω-φτιάξω το συντομότερο δυνατό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-03-04, 15:42
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 364
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
To diko mou to E12 1.4 3d to exw peripou 2.5 mhnes. Exei kanei peripou 3300km kai eytyxws apo trigmous den exw kanena apolytws problhma... ektos ki an den to katalabainw kai mou fainetai hsyxo afou prin odhgousa to DX tou 83 :P
To mono pou exw parathrhsei einai h etazera pou kopanaei poly me to paramikro kai mou spaei ta neyra...kai prepei mia mera na katsw na kati ekei pou akoumpaei me ta "aytakia" pou thn kratane gia na skasei epitelous!
Kati allo pou parathrisa teleytaia einai pws orismenes fores h kremagiera mish strofh prin termatisei eite apo de3ia h apo aristera kanei ayto to xarakthristiko gkrrrr pou kanoun synh8ws ta palia aytokinhta!!!
Lete na to paw na to koita3oun? To exei parathrisei kaneis allos??
Epishs 8a h8ela mia fora se kanena meeting na balw kapoion, apo ta pio empeira aytia sto 8ema ton trigmwn, mesa na ton paw mia bolta mhpws kai akousei pragmata pou den akouw!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-03-04, 15:49
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασικά αυτό που ακούς πίσω και νομίζει πως είναι η εταζέρα ΊΣΩΣ να είναι το καθισμα!!!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην έχεις τριγμούς σε αυτό το αυτοκίνητο.. Πίστεψέ με...
Αυτό που λες για την κρεμαγιέρα δεν το έχω παρατηρήσει!!!!

ΥΓ: Αν γίνεται γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες.. Βοηθάει όλους μας!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-03-04, 16:17
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 364
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
ΟΚ έχεις δίκιο απλά γράφω πιό γρήγορα έτσι! :P
Κι εγώ είμαι υπέρ των ελληνικών

Όσον αφορα την εταζέρα.... ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ
Θα το κοιτάξω και θα δώ...
Όσον αφορά τους τριγμού γενικότερα γι αυτό ακριβώς είπα να βάλω καποιον απο σας μέσα να ακουσει γιατί και μένα μου κάνει τρομερή εντύπωση μετά απ' όλα αυτά που έχω διαβάσει!
Εκτος κι αν στα τελευταία μοτέλα έχουν βελτιώσει καποια πράγματα.
Ας πούμε έχω δει τιμονι απο corolla του 2002 και δεν έχει καμια σχέση με το δικό μου όσον αφορα το δέρμα τους... και δεν ήταν λόγω φθοράς!
Απάντηση με παράθεση
MAMA ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ
Παλιά 15-03-04, 23:26
Το avatar του χρήστη john
john Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ilioupoli
Δύναμη Σεβασμού: 271
john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
MAMA ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΑ ΠΙΣΩ ΧΑΛΙΑ
46 ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 34 ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ
ΜΕ 36.000 ΧΛΜ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ (σημ. ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΛΑΔΙΑ). Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 70.000ΧΛΜ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΣΟΥΡΑ 20% ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ) ΟΠΟΤΕ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 55.000ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΤΤΕ ΜΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΜΑΜΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΓΝΩΜΕΣ ΤΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
1η) "ΩΧ!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ? "
2η) "ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΜΑΜΑ ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ"
3η) "ΤΙ!!!!! :shock: :shock: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΤΤΕ ΜΕ AFTERMARKET ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ."
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο 2ος ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΝΙ ΜΑΥΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ
ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΙ'ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-04, 02:08
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
To diko mou to E12 1.4 3d to exw peripou 2.5 mhnes. Exei kanei peripou 3300km kai eytyxws apo trigmous den exw kanena apolytws problhma... ektos ki an den to katalabainw kai mou fainetai hsyxo afou prin odhgousa to DX tou 83 :P
To mono pou exw parathrhsei einai h etazera pou kopanaei poly me to paramikro kai mou spaei ta neyra...kai prepei mia mera na katsw na kati ekei pou akoumpaei me ta "aytakia" pou thn kratane gia na skasei epitelous!
Kati allo pou parathrisa teleytaia einai pws orismenes fores h kremagiera mish strofh prin termatisei eite apo de3ia h apo aristera kanei ayto to xarakthristiko gkrrrr pou kanoun synh8ws ta palia aytokinhta!!!
Lete na to paw na to koita3oun? To exei parathrisei kaneis allos??
Epishs 8a h8ela mia fora se kanena meeting na balw kapoion, apo ta pio empeira aytia sto 8ema ton trigmwn, mesa na ton paw mia bolta mhpws kai akousei pragmata pou den akouw!!
Hello Nyo!

Μου έχουν πει και μένα πως οι μεταγενέστερες E12 είναι πιο προσεγμένες... οι πρώτες ήταν οι χειρότερες. Στο Drive το περιοδικό αν θυμάμαι καλά που είχαν μία είχε σχεδόν κομμένο ημιαξόνιο από το εργοστάσιο!
Εμένα τα τριξίματα άργησαν να εμφανιστούν και επειδή τα πρώτα Κμ ήταν στην επαρχία (πολύ λιγότερες λακούβες) δεν έτριζε, όταν το έφερα αθήνα άρχισαν να τρίζουν όλα :P

Μακάρι το δικό σου να είναι από τα 'καλά'

Όσον αφορά τα αμορτισέρ-ελατήρια. Εγώ θα πάρω τα ελατήρια της ΤΤΕ και θα φτιάξω τα μαμά αμορτισέρ σε γνωστό μου στα Γιάννενα με κόστος 180ευρά. Είναι δοκιμασμένος από πολλούς φίλους και κάνει φοβερή δουλειά. Θα συμφωνήσω και γω πως δεν είναι καλό να χαμηλώνεις το αυτοκίνητο και τα αμορτισέρ να μένουν στην εργοστασιακή τους μορφή!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-04, 08:49
Το avatar του χρήστη john
john Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ilioupoli
Δύναμη Σεβασμού: 271
john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
. Εγώ θα πάρω τα ελατήρια της ΤΤΕ και θα φτιάξω τα μαμά αμορτισέρ σε γνωστό μου στα Γιάννενα με κόστος 180ευρά. Είναι δοκιμασμένος από πολλούς φίλους και κάνει φοβερή δουλειά. Θα συμφωνήσω και γω πως δεν είναι καλό να χαμηλώνεις το αυτοκίνητο και τα αμορτισέρ να μένουν στην εργοστασιακή τους μορφή!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ?

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ρελαντι corolla 2002 akisdio SUPPORT 1 11-03-19 08:43
corolla 2002 akisdio SUPPORT 2 08-12-18 12:01
Πόσο μας χρειάζονται τα έξτρα ή πόσο καλοπερασάκηδες είμαστε!!! stefkot TOYOTA COROLLA E15 17 15-02-08 01:57
Βάρος COROLLA 1,4 2002 fotinos TOYOTA COROLLA E 12 23 10-10-07 10:04
Corolla 2002 MP3 ΛΑΜΠΡΟΣ SUPPORT 2 02-04-07 14:49

Page generated in 0,16712999 seconds (82,46% PHP - 17,54% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:58.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com