δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσω ΕΓΩ...!
μπράβο μου που ήρθα, μπράβο μου που οργάνωσα τα πάντα, μπράβο μου, μπράβο μου, μπράβο μου.........
πέρα από την πλάκα, μπράβο μου που έπινα την μπύρα του Madvinegar, μπράβο μου που ροχάλιζα και δεν μπορούσαν να κοιμηθούν ο Αντρέας και ο Γιάννης..... και βέβαια μπράβο μου που μούτζωσα (και όχι μόνο) την κάμερα της τροχαίας!!!!!!
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσίας τους. Στο οργανωτικό κομμάτι προσπαθήσαμε πάρα πολύ να περάσουν όλοι καλά, να καλύψουμε όλα τα γούστα, να μην πλήξει κανένας και ελπίζω να τα καταφέραμε...
Ο καιρός μας έκανε τη χάρη να είναι καλός, ούτε πολύ κρύο, ούτε πολύ ζέστη (για να αναπνέουν και τα μοτεράκια).
Για μένα το σημαντικότερο όφελος είναι ότι γνώρισα από κοντά, φιλαράκια που μέχρι τώρα τα λέγαμε μόνο μέσω του forum. Το θεωρώ πάρα πολύ σπουδαίο γιατί το club είναι άτομα, είμαστε όλοι εμείς, δεν είναι απλά ένας λογαριασμός και ενα nickname σε ενα fourmu.
και λίγες λεπτομέρειες της Πατρινής συμμετοχής...
από τη στιγμή που συναντηθήκαμε στις 9:00 το πρωί του Σαββάτου ρίξαμε απίστευτο γέλιο. και η παραμικρή κουβέντα ήταν αφορμή για να γυμνάσουμε τους κοιλιακούς μας (φέτες γίναμε). Να 'μαστε καλά να ανταμώνουμε... Σας περιμένω Ζάκυνθο με φουσκωτό κροκόδειλο!!!!!
υστερόγραφο 1: ναι, κάναμε κι άλλα πράγματα στην κάμερα της τροχαίας, εκτός απ' το να τη μουτζώσουμε...
υστερόγραφο 2: Λένε ότι ροχαλίζω και ότι ξύπνησα τους πάντες.... ψέμματα, εμένα δε με ξύπνησα...!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.... Πάμε για την επόμενη.... όποιος έχεις ιδέες και προτάσεις ας ρίξει pm στα διοικητικά μέλη!!! Δε σταματάμε ΠΟΤΕ....!