Χριστος Ανεστη σε ολους παιδια!!!
Οντως ετσι εγιναν τα πραγματα τοτε στις Σερρες και ειχαμε παραδεχτει τοτε τα υπερ και τα κατα του καθενος!!!
Το αποτελεσμα οπως λες φιλε Γιωργο (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ πολυχρονος) δεν αλλαζει αλλα επαναλαμβανεται.......!!!!!
Σωτηρη ξερω τι λες και εν μερει εχεις δικιο αλλα οπως και να εχει η μιση κοντρα
στα 400 μετρα απο σταση ειναι ΠΡΩΤΕΣ και κουμπωμα ΔΕΥΤΕΡΕΣ ειδικα οταν τα αμαξια ειναι παραπλησια και εκει το αμαξι με τα 15αρια ευνοειται και οταν ειναι και Σεμισλικ ακομα περισσοτερο ειδαλως δεν θα βαζανε στα Dragster μπαλονια!!!(Ενταξει εκει ειναι και πολυ δυνατα και αλλο τα μπαλονια απλα δεν δουλευουν χωρις κολλα τα μπαλονια,ενω τα ημισλικ δουλευουν στο δρομο χωρις κολλα,απλα το αναφερω ως παραδειγμα σε κοντραμαξα)
Σιγουρα στο ΔΡΟΜΟ ειναι αλλιως και γω ευνοουμε πολυ απο σταση!!!Αλλα και ο Γιωργος ενω ηταν στημενος για πιστα ηταν και 1100 κιλα!!!
Απλα αν ειναι αυτος με τα πολιτικα του ζαντολαστιχα η οποιος αλλος υπερκυβισμενος με 16αρες η 17αρες και εγω οπως ειμαι τωρα ετσι ημουν και ΤΟΤΕ στην Πιστα (ετσι ανοιξαμε και το Σαββατο με τον Χρηστο) τοτε πιστευω η διαφορα θα ειναι ακομα μεγαλυτερη!!!
Roy D το διλιτρο Megane δεν με τρομαζει γιατι απλα ενα μαμα διλιτρο Megane που ετυχε και οδηγησα ΧΑΝΕΙ απο μενα.........!!!!!!!!
Το αμαξι μου παει παρα πολυ καλα και με ανοιγματα που εχω κανει με πολυ δυνατοτερους αντιπαλους στεκομαι πολυ καλα ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ για μενα!!!Με τον Χρηστο ας πουμε η διαφορα μας θεωρω ηταν πολυ μικρη και εντυπωσιαστηκαμε και οι δυο!!!Σχεδον αμαξι στα 400 και δεν ανοιγε η διαφορα εκει στα 150+!!!
Οποτε δεν με φοβιζει ΤΙΠΟΤΑ και ειμαι ανοικτος σε ολα!!!
Ο 2579 καπου εκει γυρναει (μιλησαμε)!!!Δεν τον περναει κανεις λεει στην Εθνικη!!ΠΟΙΟΣ μ@λ@κ@ς θα τον περασει με 1.70 το λιτρο η Απλη Αμολυβδη???
Ολα αυτα ειπαμε χωρις παρεξηγηση και παντα σε κλιμα φιλικο και χαβαλε!!!