Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-07-10, 22:23
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Μοντέλο: corolla Ε15 1.6 sol
Περιοχή: Νεάπολη Νικαίας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 225
vnb είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το να πληρωσεις αυτα τα τελη κυκλοφοριας ειναι ληστεια...???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-07-10, 22:39
vavilon Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 208
vavilon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vnb Εμφάνιση μηνυμάτων
Το να πληρωσεις αυτα τα τελη κυκλοφοριας ειναι ληστεια...???
Οχι??? επεκτηνε την σκεψη σου σε ακουω προσεκτικα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
αλήθεια η παράδοση πινακίδων για μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας για 1 χρόνο δεν είναι? μετά τι γίνεται ?
Ετσι λενε αλλα κραταν τις πινακιδες παραπανω. Δλδ αν παω αρχες 2011 θα τις παρω με το καινουριο σημα(αν σημφαιρει να το παρω).
Λογικα μετα θα καταστρεψουν τις αδειες και τις πινακιδες δλδ μετα τα πεταμε τα αμαξακια μας.
Οκ γιαυτα που ειναι πραγματικα παρατημενα αλλα εμενα μου κολλησαν χαρτι και στο αλλο που ειχε πινακιδες(οκ δεν ειχε σημα οπως προειπαμε το εχω μαζι με την αδεια αλλα ΕΙΧΕ πινακιδες μπορουσαν να μαθουν ΑΝΕΤΑ τινος ειναι).. Συνολικα σε 3αυτοκινητα της γειτονιας κολλησαν ενα πραγματικα εγκατατελλημενο, ενα δικο μου χωρις πινακιδες και ενα δικο μου με πινακιδες.... θα τσεκαρω να δω αν ολοι στην γειτωνια εχουν σημα στο παρμπριζ αλλα δεν νομιζω. Απλως ηταν ρουφιανια και μαλιστα φανταζομαι τινος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-07-10, 23:00
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Ειναι το δευτερο, σε σειρα, καινουριο που αγοραζουμε και το μοναδικο...
Ειναι δυστηχως αναγκαιο λογω αποστασης απο την εργασια μου και αφου ειναι ο νομος ετσι πιστεψε με θα το αγοραζω ΠΑΝΤΑ ................

Τουλαχιστοον οταν μου κανουν ελεγχο , που παναθεματους μου εχουν κανει αρκετους, ειμαι οχι μονο οκ αλλα ζητουν""συγγνωμη"",,λεμε τωρα...!!1

Παρκινκ εχω στο σπιτι αλλα το σημα επανω στο αμαξι,αγορασμενο δηλαδη, ... παρκινκ εχω στη δουλεια αλλα το σημα επανω στο αμαξι....

Γιατι ο νομιμος να μην εχει που να παρκαρη τελικα το αυτοκινητο του????
Αυτη ειναι η τελικη ερωτηση...

Φιλικη κουβεντα βεβαια και μονον...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-07-10, 23:09
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Συνοπτικά αυτο που λέει ο vnb έλεγα παραπάνω και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! η λογική του να μην πληρωσω το σήμα για να γλιτωσω χρήματα αλλά να καταλαμβάνω θέση στον δρόμο (παρκινγκ) που θα έπιανε καποιος και που πληρώνει αλλά είναι και ΝΟΜΙΜΟΣ δεν είναι καθόλου σωστή! αν δεν θέλετε να πληρώνετε οκ, αλλά το αμάξι σας σε δικό σας παρκινγ! το σήμα δεν είναι μόνο για να κινούμαστε στους δρόμους αλλά και για δημόσιους χώρους στάθμευσης! Για το θεμα να ελέγχουν από τις πινακίδες αυτό είναι ΜΟΝΟ δουλειά της αστυνομίας και όχι του δημου! οπότε βάζουν όπως είπαμε αυτοκόλλητο. Αν δεν ενδιαφερθεί κανείς τότε σε μερικές μέρες 45 (αν δεν έχει τέλη και πινακίδες), 90 αν έχει μόνο πινακίδες, το αμάξι πάει για απόσυρση. Για να ελεχτούν οι πινακίδες (ΑΝ ΕΧΕΙ) πρέπει κάποιος να καλέσει την αστυνομία για κάποιον λόγο, πχ το είχα κάνει εγω που αμάξι εγκατελημένο ήταν και ξεκλείδωτο! και το μάζεψε γερανός της αστυνομίας, ή πρέπει να έχει δηλωθεί κλεμενο! αν το αμάξι έχει ιδιοκτήτη ΤΟΣΕΣ πολλές μέρες δίνουν περιθώριο, δεν θα ενδιαφερθεί κάποιος??? έστω να πετάξει το αυτοόλλητο? εκτός αν το αμάξι είναι ΤΟΣΟ καιρό παρατημένο, που απεβίωσε ο ιδιοκτήτης του!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-07-10, 23:40
vavilon Offline:
Μικρό Μέλος

vnb μαλλον δεν εκφραστικα σωστα... το να πληρωνεις ΑΥΤΑ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-07-10, 23:49
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Μια λυση για φθηνα τελη κυκλοφοριας εχει ενας συναδελφος .....

αλλα ειναι καπως αμα το γραψω και δε θελω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-10, 00:03
vavilon Offline:
Μικρό Μέλος

vnb μαλλον δεν εκφραστικα σωστα... το να πληρωνεις ΑΥΤΑ τα τελη το θεωρω ληστεια.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vnb Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια λυση για φθηνα τελη κυκλοφοριας εχει ενας συναδελφος .....

αλλα ειναι καπως αμα το γραψω και δε θελω...

Και παλι δεν με καταλαβες... κανονικα δεν επρεπε να μπουμε στην διαδηκασια να σκεφτομαστε πως θα παρανομησουμε και θα πληρωσουμε μειωμενα τελη...δεν θα επρεπε να μας νοιαζει το κοστος... θεωρω λαθος να πληρωσουμε κατι το οποιο ειναι αδικο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 22-07-10 στις 00:06. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-10, 19:43
NikiforosGT Offline:
Moderator

και εγω δεν το θεωρω ότι είναι σωστό να πληρώνουμε ΤΟΣΑ τέλη αλλά το κυριότερο περισσότερα αν έχουμε παλιότερο αμάξι αλλά τι να κάνουμε δλδ? να το πετάξουμε? δεν είναι λύση να γεμίζουμε τους δρόμους με εγκατελημένα και μετά να λέμε γιατί κάποιος γείτονας κάλεσε τον δήμο να το μαζέψει!! απλά πληρώνουμε και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο (από θέμα τελών) αλλιώς αγοραζουμε νέο αμάξι και δίνουμε λιγότερα, απλά πράγματα. Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας! και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-10, 19:51
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 316
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
και εγω δεν το θεωρω ότι είναι σωστό να πληρώνουμε ΤΟΣΑ τέλη αλλά το κυριότερο περισσότερα αν έχουμε παλιότερο αμάξι αλλά τι να κάνουμε δλδ? να το πετάξουμε? δεν είναι λύση να γεμίζουμε τους δρόμους με εγκατελημένα και μετά να λέμε γιατί κάποιος γείτονας κάλεσε τον δήμο να το μαζέψει!! απλά πληρώνουμε και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο (από θέμα τελών) αλλιώς αγοραζουμε νέο αμάξι και δίνουμε λιγότερα, απλά πράγματα. Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας! και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!
Μπορει εσυ,εγω και πολλοι αλλοι να μπορουν να διαθεσουν τα χρηματα για τα τελη κυκλοφοριας αλλα σιγουρα δεν μπορουν ολοι.Ουτε η αγορα καινουριου αυτοκινητου για πολλους ειναι λυση.Δεν μιλαω για αυτοκινητα που ειναι γατοσπιτα και εστιες μολυνσης αλλα για αυτοκινητα ιδιωτων που ειναι συντηρημενα αλλα οι ανθρωποι δεν εχουν να πληρωσουν.Αυτους τους καταλαβαινω...Ειναι πολλα τα τελη παιδια και τα χρυσοπληρωνουμε αν σκεφτεις οτι ακομα και τα διοδια πληρωνουμε που επρεπε να ειναι στην τιμη των τελων κυκλοφοριας...Δεν ειναι μονο το παρκινγκ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-10, 20:34
NikiforosGT Offline:
Moderator

ξαναλέω ξανά ότι δεν είναι και η λύση να γεμίσουμε τον κόσμο με εγκατελημένα αμάξια! δεν ξέρω μερικοί από εδώ που έχετε τετοια τι κάνετε, πάντως εδώ στην περιοχή μου αυτά που λέω είναι όντως εγκατελημένα! ακόμα και χαρτάκια που μπήκαν δεν ενδιαφέρθηκε κανείς ουτε να τα πετάξει! οπότε απλά μετά από το πέρασμα του ανάλογου χρόνου πετάχτηκαν τα αμάξια-χρέπια-εγκατελημένα. Πάντως δεν χρειάζεται πλέον να παίρνω τηλέφωνα! ή άλλοι παίρνουν για εμένα, ή από την δήμο κανουν βόλτες! όλο και λιγοστεύουν! και όταν λέμε δεν έχουν λεφτα να πληρώσουν για τι ποσά μιλάμε? γιατί αν μιλάμε μέχρι 180 ευρώ πχ μου φαίνεται τουλάχιστον γελοίο να μην έχει κάποιος να πληρώσει και προτιμάει να παρατήσει το αμάξι του παρκαρισμένο! εκτός αν μιλάμε για αμάξι τις δεκαετίας του 60 ή 70 και έχει κανά σημα 350 ευρώ και είναι κανά γεροντάκι και δεν το φτάνει και η σύνταξη!

Και ωραία ας υποθέσουμε ότι γλίτωσαν τα τέλη για το 2010, το 2011 τι γίνεται? από δω και πέρα για να παραδώσει κάποιος πινακίδες για να μην πληρώσει τέλη πρέπει να πάει αποδεικτικά στοιχεία για το που θα φυλάσεται το αμάξι σε ιδιωτικό χώρο δλδ, οπότε??? εκτός αυτού δεν νομίζω ότι επιτρέπεται και για 2η συνεχή χρονιά να παραδοθούν ξανά οι πινακίδες, άρα τι κατάφεραν? τπτ!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-07-10 στις 20:42.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16407609 seconds (82,27% PHP - 17,73% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:16.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com