Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
02-02-10, 20:19
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ξέρεις τί θα κάνω? Θα βάλω αυτά που είπα πρίν κ αν δώ οτι όντως κάτι δεν πάει καλά θα τα βγάλω θα τα πουλήσω κ θα βάλω Coilover ή κάτι παρεμφερές!!!!!!!!
03-02-10, 09:00
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΩΡΩΠΟΣ
|
|
Καντο απο την αρχη και βαλε coilover διφορετικα αν δεν σου αρεσουν θα χασεις λεφτα.Ενω με τα coilover θα δωσεις κατι παραπανω αλλα θα ειναι για μια φορα και θα ξενοιαξεις και θα την φερεις στα μετρα σου.
|
03-02-10, 16:16
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κυριάκογλου Σπύρος
Καντο απο την αρχη και βαλε coilover διφορετικα αν δεν σου αρεσουν θα χασεις λεφτα.Ενω με τα coilover θα δωσεις κατι παραπανω αλλα θα ειναι για μια φορα και θα ξενοιαξεις και θα την φερεις στα μετρα σου.
|
Στο αυτοκίνητο σου τί ανάρτηση φοράς?!
03-02-10, 16:19
|
|
Moderator
|
|
|
|
Συμφωνω και εγω καλυτερα να βαλεις μια και εξω coilover που σιγουρα θα την χαρεις περισσοτερο και θα φερεις και το αμαξι στα μετρα σου...
25-03-10, 13:18
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Αγορασε καπιος απο την camskill.co.uk?? σκεφτομαι και εγω για την αγορα αυτο των αμορτισερ ειναι τραγικα χαμηλη τιμη απο 700αρια που μου ζητανε εδω αν καπιος εχει αγορασει απο εκει ας μας πει αν ειχε προβλημα αν πληρωσε τελωνια κλπ ευχαριστω!
|
25-03-10, 16:21
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Jedes municipality
|
|
Δεν έχει τελωνείο γιατί UK=EU.
Σαν site είναι αξιόπιστο.
|
25-03-10, 18:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τα παρήγγειλα εγώ από το συγκεκριμένο site. Δεν τα είχαν stock ούτε η KYB UK τα είχε. Μου έδωσαν χρόνο αναμονής μέχρι να τα λάβουν αυτοί και να τα στείλουν 2 εβδομάδες. Δεν πέρασαν ακόμα....Να σημειώσω πως στο διάστημα αυτο δεν μου έχουν χρεώσει την κάρτα και πως ήταν ευγενέστατοι στα μηνύματά τους.
|
25-03-10, 19:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Πως πληρώνεις? δεν είδα να έχουν paypal! μη μου πεις μόνο ότι δίνεις νούμερο πιστωτικής σε ξένο site! επίσης δεν είδα να λέει για μεταφορικά, πως υπολογίζονται? εγω βλέπεις ψωνίζω μόνο απο ebay, αλλα μικροπράγματα συνήθως, αλλα έχω περιλάβει χώρες από κάθε ήπειρο! :Pppppp
|
25-03-10, 22:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δινεις αριθμο καρτας. Σου υπολογιζει μονο του τα μεταφορικα αναλογα με την χωρα που εισαι και το προιον που αγοραζεις.
Νικηφορε εγω για το paypal εχω φτιαξει εντελως ξεχωριστο λογαριασμο στον οποιο βαζω τα απαραιτητα λεφτα πριν απο καθε αγορα. Αλλιως ειναι σχεδον αδειος. Ε, την καρτα που συνδεεται σε αυτον τον λογαριασμο χρησιμοποιησα οποτε δεν κινδυνευω καθολου.
Παραγγειλαμε και εμεις λαστιχα και τα στειλανε σημερα. Ελπιζω ολα να πανε καλα.
|
25-03-10, 23:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ έχω πιστωτική με όριο στα 500 ευρώ, αλλά με το που αγοράσω κάτι μπαίνω στο web banking και την πληρώνω την ίδια μέρα, ποτέ δεν είχα προβλημα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20724797 seconds (72,03% PHP - 27,97% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|