Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
27-09-09, 19:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παντελη εμεις που δοκιμασε αυτο που λες με παραλληλο δεν ειδαμε διαφορα με το που μπηκε αγραφος νυχτα με μερα...
|
|
27-09-09, 21:37
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v
καταρχειν φτιαχνεται και ο εκετροφορος του μαυρου αν το πας σε κανεναν μπουμπι η ο που θες που να ξερει.αρκει να του πεις πως το θες.με κανε 200 ευρω εχεις καθαρισει.απο τι να παρεις της toda h hks που εχουν και δυο κοντα στα 800-1000 ευρο και δυο,γινεται 256με 8,0 βυθισμα.264,8,1 αυτοι χωρις γραναζη .και παραμενει το νντι.αλλα πιστευο λιγα πραγματα θα δεις.κοντα στα 10-14.και εναν παραλληλο,gredy e-manage blye,συμπιεση αν θες ανεβαζεις.καλο ειναι οχι,παντος παιδια οσοι θελουν εναν απλο προγραμα να δουν το αμαξι να ξυπναει και να στροφαρει power chips με 350 ευρο εγω ειδα διαφορα και ειμαι ευχαριστημενος προς το παρον ..
|
οντως κ εγω με παραλληλο που ειχα βαλει δεν ειδα διαφορα ( apexi )! τωρα φοραω τον mine's εχει μια μικρη διαφορα αλλα το καλο ειναι οτι κοφτη 8,400! συμπιεση εχω βαλει φλαντζα trd ( μεγαλη διαφορα ειδικα χαμηλα ) κ εχω γραναζι τις hks στον εκκεντροφορο εξαγωγης! εαν δεν κανω λαθος ο μπουμπις κανει τους εκκεντροφορους 269 μοιρες κ 8,6 βυθισμα! το θεμα ειναι οτι δεν θελω να χασω τα χαμηλα μου κ να εχω κ ρεπριζ, να μην δουλευει μονο ψηλα! θα χρειαστει κ ελατηρια βαλβιδων αμα γινει ρεπροφαιλερ;
|
27-09-09, 23:02
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
καπου 270ε αν θυμαμε καλα μου ειχε πει ο μπουμπης και δεν χρειαζεσε ελατηρια ετσι τουλαχιστον ειπε.παντος ενα αλλο παληκαρι που εβαλε μπουμισιους ψηλα στεγνονε οποτε σιγουρα καποιο παραλληλο η αγραφο εγγεφαλο πρεπει να μπει για να δουλεψει σωστα.με σωστη συμπιεση ενα καλο χταποδι και χωνια θα ειναι σουπερ 185+λεω.ενα 6ρι + βολαν στην μεταδοση και θα ξιριζει...καλα ολα αυτα αλλα πολλα τα λεφτα Αρη...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
28-09-09, 20:42
|
Μέλος
|
|
|
|
παιδια ο παραλληλος ειναι, η θα κανεις ενα απλο προγραμα,η θα το βαλεις να δουλευσει με τους εκετροφορους,εγω ειδα το θεμα η θελα να κανω ενα απλο προγραμα με το δικο μου εγκεφαλο να μην εχω πολλυ κοψε ραψε,παντος μετο αγραφο λογικο ειναι να κανεις οτι θες το μοτερ σου αλλα 1500 -1200 να το αγορασεις και να στο βαλουνε αλλα 500-με ξερω εγω πανε αρκετα, malliaros τι φλατσα trd εχεις βαλει τι συμπιεση.και ποσο εχει.
|
28-09-09, 21:44
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v
παιδια ο παραλληλος ειναι, η θα κανεις ενα απλο προγραμα,η θα το βαλεις να δουλευσει με τους εκετροφορους,εγω ειδα το θεμα η θελα να κανω ενα απλο προγραμα με το δικο μου εγκεφαλο να μην εχω πολλυ κοψε ραψε,παντος μετο αγραφο λογικο ειναι να κανεις οτι θες το μοτερ σου αλλα 1500 -1200 να το αγορασεις και να στο βαλουνε αλλα 500-με ξερω εγω πανε αρκετα, malliaros τι φλατσα trd εχεις βαλει τι συμπιεση.και ποσο εχει.
|
0,8 ειναι η φλαντζα κ απο 10,5 που ειμουν πηγα 10,8 κ με λιγο πλανιαρισμα που εγινε χωρις να εχω μετρησει συμπιεση πιστευω οτι ειμαι στα 11! τι φλαντζα την πηρα απο τον μαλιωρα 100ε!
|
28-09-09, 23:46
|
Μέλος
|
|
|
|
απο τι θυμαμαι το ασιμη εχεις.το μαυρο εχει απο τι μανα του 11,1. OΤΑΝ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ.20V....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,13637805 seconds (78,78% PHP - 21,22% MySQL) with 33 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|