Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
23-08-10, 17:07
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν και απο επαρχια οι περισσοτεροι μηχανικη στην Αθηνα θελουν το 1000 για την πλακα, δεν νομιζω να κανω λαθος. Τωρα για τιμες στα τροπετα δεν γνωριζω στανταρ αλλα τα 20ν μαυροκαπακα με 6αρι σασμαν που δεν ειναι τα περισσοτερα μπλοκε κοντα στα 1500 με 1700 και τα 4efte κοντα στα 1000+.
Παντος πιστευω πως δυσκολα θα βρεις μηχανικο να στο βαλει και να σου δωσει εγγυηση. Αν εχεις γνωστους μηχανικους απο επαρχια κανε μια ερωτηση για να μαθεις. Εγω για παραδειγμα την μετατροπη σε 20ν την εκανα εδω στην περιοχη της Λαρισας σε καποια παιδια γνωστα με κ μου κοστισε περιπου 750ε μηχανικος-ηλεκτρολογος.
|
|
23-08-10, 17:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το 4Ε-FTE σαν αγορά είναι αρκετά φτηνότερο και εκτός ότι βρίσκεις ποιό εύκολα ανταλλακτικά είναι και φτηνότερα και περισσότερα γενικά. Φυσικά το πόσο θα πάρει κανείς για εγκατάσταση είναι δικό του θέμα! σου είπα τιμές που έβαλα εγώ. Νομίζω εκεί είναι τα ίδια όπως τα λέει παραπάνω ο Γιώργος. Η αρχική τιμή είναι η διαφορά. Επίσης στον 4E-FTE κανουν και μερικά ανταλλακτικά από το απλό 4E-FE. Και φυσικά ΔΕΝ θέλει δήλωμα ενώ σε κάτι άλλο και πρέπει να το δηλωσεις, τα έχεις και παραπάνω τέλη κτλ και πρέπει να τα υπολογίσεις και αυτά. Να ξέρεις ότι το turbo αναβαθμίζεται ευκολότερα και με μικρότερο κόστος ενώ το άλλο μοτερ δυσκολα, αν θες να μάθεις περισσότερα ρώτα στο τοπικ με τα μοτερ για του levin. Εγώ εκτός ότι το είχα ήδη, πάντα μου άρεσε περισσότερο το turbo και δεν το αλλάζω με τίποτα, άλλοι προτιμούν 4πεταλουδο και άλλοι κομπρέσορα, πάντως να ξέρεις όταν θες να κάνεις κάτι παραπάνω πάντα το turbo είναι ποιο "παιχνιδιάρικο". Η επιλογή είναι δική σου, πάντως σου είπα αν θες έλα μια βόλτα από δω να το δεις από κοντά να σου λύσω και ότι απορίες έχεις για το 4E-FTE moter.
|
23-08-10, 17:20
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Για να σου δώσω μια ιδέα έχω το αυτοκίνητο συνεργείο γιατί βάζω τον 4efte πάνω. θα σου πω το κόστος για ναπάρεις μια ιδέα. το μοτέρ κομπλέ 1000 (ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ φπα για την απόδειξη). ιντερκούλερ coyo 150 ευρώ. Αναλώσιμα (γιατί στο μοτέρ θα φορέσω μπλοκ από paseo (τσιμούχες, ιμάντες, δισκόπλατο κλπ 700 ευρώ). τοποθέτηση μαζί με το downpipe 1000 ευρώ και απομένει ο καταλύτης και τα defi όργανα που έχω παραγγείλει. θα υπολογίζεις 3000 ευρώ αν θες να κάνεις σωστή δουλειά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. τώρα εγγύηση δύσκολα σου δίνει κάποιος για αυτό είναι βασικό αν μπορέις να ξέρεις τα χιλιόμετρα ( το μοτέρ μου έχει 59000 χλμ) και έχω με mail που έστειλα στην ιαπωνία και το βοοκ service. αν βάλεις turbo ζήτα να είναι από αυτοματο για να έχει πιεστεί λιγότερο. ελπίζω να βοήθησα.
23-08-10, 17:28
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
βοηθησατε πολυ παιδια thanks..το θεμα ειναι να βρεθει και το σωστο μοτερ (μαλλον 4εφτε )γιατι πολλοι δε μπορουν να μου βρουν καν!!
|
|
|
|
23-08-10, 17:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αν πάρει μοτερ που ήταν με αυτόματο σασμαν πρέπει να ζητήσει η ECU να είναι για μηχανικό σασμαν όμως. Αν το βάλει ο ίδιος ο μηχανικός θα τα ξέρει αυτά εξάλλου. Για το θέμα εγγύησης τώρα είπαμε δεν δίνει επίσημα κανείς, ειδικά για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά! απλά δεν υπάρχει! το μόνο που γίνεται είναι αν έχει τπτ προβλήματα που αφορούν τον μηχανικό-ηλεκτρολόγο να του τα επισκευάσει χωρίς χρέωση ή τυχόν παραλείψεις. Προσοχή όμως γιατί κάποιος είχε πάρει από μαντρά μοτερ 4E-FTE ,μετά έκαιγε τρελά λάδια στο ρελαντί (λόγω προβλημάτων ελατηρίων και ειδικά στον 3ο κύλινδρο), στην αρχή δεν φάνηκε αυτό, το έβαλε σε μηχανικό άλλον και μετά ποιος φταίει? εδώ δεν σου εγγυάται κανείς! ουτε υπάρχει μαντρας να σου δώσει εγγύηση για κάτι μεταχειρισμένο! όταν όμως το πάρεις από μηχανικό όπως τα γνωστά ονόματα που είπαμε και κάνει αυτός την τοποθέτηση, υποτίθεται ότι είναι ελεγμένα όλα, και φυσικά μπαίνουν κάποια πράγματα νέα πάνω, δλδ λάδια, μπουζί, ιμάντες, βαλβολίνες κτλ κτλ και μερικοί για καλό-κακό βάζουν και νέα αντλία νερού! αυτά.... προτείνω να πας σε κάποιον γνωστό και όχι ότι νανε για αποφυγή προβλημάτων!
Υ.Γ ρε συ Πάνο ποιοί δεν μπορούν να σου βρουν? ξέρω πόσα ονόματα που έχουν! και η κουτσή μαριά έχει 4E-FTE! στους ποιό άσχετους πάω και έχουν και ένα φάτσα κάρτα!
|
23-08-10, 17:37
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
συγκεκριμενα 2 στην ηλιουπολη ενας στο βολο (γνωστος)και 1 στο βυρωνα
|
23-08-10, 17:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
γιατί δεν ρωτάς αυτούς που σου είπα τότε? και οι 3 έχουν 100% και κάνουν και τις μετατροπές και μηχανικά και ηλεκτρολογικά. Επίσης έχει και ο γνωστός Toyomad (νομίζω μετακόμισε στην Μάνδρα Αττικής από τη Νέα Ιονία) και ο Papajim (δεν έχω τώρα το τηλέφωνο του) που είναι στο Ζεφύρι και ασχολείτε μόνο με μηχανικά, για ηλεκτρολογικά συνεργάζεται με πολύ γνωστό και καλό ηλεκτρολόγο στο Κερατσίνι στην Γρηγορίου Λαμπράκη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-08-10 στις 17:45.
|
23-08-10, 17:45
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
θα το κανω..απλα ειμαι σε σταδιο τωρα που θα βαλω καλητερα φρενα-ζαντολαστιχα και προφυλακτηρες..και παραλληρα ψαχνω για μηχανικο για νεο μοτερ!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15581703 seconds (81,30% PHP - 18,70% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|