Αφού τελειώσαμε με ηλεκτρικά (άργησα πάρα πολύ καθώς προσαρμόζαμε το νέο καντράν και τον γενικό),
ήρθε η ώρα για μερικές αγορές!
Κάθισμα Sparco Corsa ληγμένο για τον συνοδηγό
κάτι ξεχασμένα και απαρχαιωμένα Yoko A032 (θα κάνουν κάτι ή θα αρχίσουν να φτελιάζουν στον 1ο γύρο?... θα δείξει)
Και ένα υδραυλικό χειρόφρενο με κατανεμητή!
.................................................. .
Έτοιμο λοιπόν από σήμερα με πολύ λίγα πράγματα να θέλουν έλεγχο!
Ένα καλό service του κινητήρα, κάποιοι αισθητήρες που πρέπει να βρουν την θέση τους (άλλοι δεν θα κουμπωθούν πουθενά, καθώς δεν χρειάζονται) και μία μικρή πατέντα στο χταπόδι!
Κράτησα το δικό μου σασμάν που είναι αρκετά κοντό, με αποτέλεσμα το νέο χταπόδι να βρίσκει πλέον στην μίζα που την έχει μπροστά, ενώ του Levin (blacktop) την έχει πίσω!
Μένει αγωνιστικός καταλύτης και τελικό!
Ακόμα το έχω χωρίς το plenum (και μάλλον έτσι θα μείνει) και δεν φαντάζεστε πως ακούγεται!
Θα αγοράσω από e-bay κάτι ωραία κόκκινα χωνάκια και θα βάλω σε καθένα συρμάτινο δυχτάκι!
Ο γάιδαρος έφυγε και μένει μόνο η ουρά!
Ένα συμάζεμα δεν θα είναι καθόλου άσχημο στο χώρο του κινητήρα για να δείχνει αρκετά καθαρό!
Μία γενική μπρος
πίσω
Το νέο συνδεδεμένο μου καντράν (η βελόνα μπορεί να σταματάει στις 8 αλλά εμείς .......
ακόμα παραπέρα ε?)
Το μοτέρ με την παλιά εξαγωγή απ' το 16v
Tα κανόνια
Από ένα μικρούτσικο άνοιγμα που έκανα (και λίγο ήταν), καταλαβαίνει κανείς ότι πλέον από δύναμη τελειώσαμε και θα ασχοληθώ με άλλα πράγματα!Δεν το ζόρισα όσο πήγαινε γιατί χάνει από την εξαγωγή, αφού είπαμε δεν είναι η δικιά του!
Σειρά έχουν κάτι πολύ όμορφα σιδερένια φτερά που πήρα αρκετά φτηνά, γιατί στα δικά μου έχω βάλει χειλάκια (τα δικά του) τα οποία είναι ολίγον αντιαισθητικά από κοντά καθώς έχουν ορισμένα σπασίματα απ την πολυκαιρία!Παράλληλα με τα φτερά θα βάλουμε μακρύτερα μπουζόνια και αποστάτες για να φαρδύνουμε λίγο!