Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-04-09, 20:03
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 269
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stefg Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, δυστυχώς δεν βρήκα προς το παρόν κάποια καλή περίπτωση του '99. Λέω να ανέβω λίγο και πάω για Corolla '01 1400cc. Μπορείτε να μου πείτε ποιες εκδόσεις βγήκαν το 2001; Να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ για την βοήθειά σας...
Με αυτα που μου ελεγες τι εγινε?

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
?
Παλιά 25-04-09, 20:18
Το avatar του χρήστη sashatoyota
sashatoyota Offline:

Μοντέλο: G6 99-1.3
Περιοχή: Λαμια
Δύναμη Σεβασμού: 260
sashatoyota είναι υπέροχος sashatoyota είναι υπέροχος sashatoyota είναι υπέροχος sashatoyota είναι υπέροχος sashatoyota είναι υπέροχος sashatoyota είναι υπέροχος
?

Οσο και να ανεβεις σε χρονολογιες το ιδιο ψαξιμο θα εχεις να δεις τι παιζει,αν πραγματικα σου αρεσε το G6 99 κανε λιγο υπομονη και κατι καλο θα βρεις.Οχι πως το 1400 '01 δεν ειναι καλο αν ειναι δυνατον toyota corolla ειναι.
Παλιά 25-04-09, 20:45
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
στο car.gr κοίταξες? τώρα κοιτούσα και έχει ΠΟΛΥ πράμα!!! εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η στρογγυλοφάναρη πάντως. Αν όμως δεν είχα ήδη το μοτερ 4E-FTE να περιμένει θα έπερνα την άλλη μόνο και μόνο για να έχω νεότερο μοντέλο αμάξι ή ίσως να έπαιρνα και κάτι άλλο πχ celica TS. Δλδ πήρα αυτή την corolla αποκλειστικά και μόνο επειδή μου έμεινε αμανάτι το 4E-FTE moter + περιφερειακά από το τρακαρισμένο starlet gt και δεν μπορούσα να τα πουλήσω με τίποτα. Και μια απορία για τον φίλο μας που ψάχνει corolla, το μοτερ θα μείνει αυτό που έχει? ή θες μετά να βάλεις τίποτα άλλο? ρωτάω εγώ τώρα.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-09, 01:51
stefg Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 197
stefg είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov Εμφάνιση μηνυμάτων
Με αυτα που μου ελεγες τι εγινε?
Ήμουν έτοιμος να κλείσω αυτό που έλεγα με τις 140, αλλά τα 4800 τα έκανε 5100 και τα πήρα με την συμπεριφορά του...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sashatoyota Εμφάνιση μηνυμάτων
Οσο και να ανεβεις σε χρονολογιες το ιδιο ψαξιμο θα εχεις να δεις τι παιζει,αν πραγματικα σου αρεσε το G6 99 κανε λιγο υπομονη και κατι καλο θα βρεις.Οχι πως το 1400 '01 δεν ειναι καλο αν ειναι δυνατον toyota corolla ειναι.
Όντως έψαξα κυρίως για το G6 '99. Δυστυχώς χρειάζομαι το αυτοκίνητο και δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο. Έχω βρει όμως ένα καλό του '01. Θα το αναλύσω παρακάτω.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
στο car.gr κοίταξες? τώρα κοιτούσα και έχει ΠΟΛΥ πράμα!!! εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η στρογγυλοφάναρη πάντως. Αν όμως δεν είχα ήδη το μοτερ 4E-FTE να περιμένει θα έπερνα την άλλη μόνο και μόνο για να έχω νεότερο μοντέλο αμάξι ή ίσως να έπαιρνα και κάτι άλλο πχ celica TS. Δλδ πήρα αυτή την corolla αποκλειστικά και μόνο επειδή μου έμεινε αμανάτι το 4E-FTE moter + περιφερειακά από το τρακαρισμένο starlet gt και δεν μπορούσα να τα πουλήσω με τίποτα. Και μια απορία για τον φίλο μας που ψάχνει corolla, το μοτερ θα μείνει αυτό που έχει? ή θες μετά να βάλεις τίποτα άλλο? ρωτάω εγώ τώρα.....
Βασικά οι επιλογές μου είναι λίγο περιορισμένες, γιατί έψαχνα Corolla '99 G6, ασημί ή μαύρο, από Αθήνα... Κοίταξα όμως και για το απλό, αλλά γι'αυτό έδινα μέχρι 4000, ενώ για ένα καλό g6 μέχρι 5000. Μοτέρ δεν θα του αλλάξω.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι βρήκα μέσω ενός φίλου, ένα corolla vvti 1400 7/'01, 3πορτο, 92.000χιλ., ασημί, με βιβλίο service, στα 5500 ευρώ. Είναι η απλή έκδοση με τις 5 ταχύτητες. Η τιμή του δηλαδή δεν απέχει και πολύ από αυτά που μου ζητούσαν για αυτά του '99. Γι'αυτό σκέφτομαι να πάρω αυτό να τελειώνω. Τι λέτε ρε παιδιά;

Είναι σαν αυτό:
http://www.car.gr/images/classifieds...8251_0_big.jpg, με τους προφυλακτήρες ασημί.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefg : 26-04-09 στις 02:21.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-09, 02:37
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 269
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stefg Εμφάνιση μηνυμάτων
Ήμουν έτοιμος να κλείσω αυτό που έλεγα με τις 140, αλλά τα 4800 τα έκανε 5100 και τα πήρα με την συμπεριφορά του...

Όντως έψαξα κυρίως για το G6 '99. Δυστυχώς χρειάζομαι το αυτοκίνητο και δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο. Έχω βρει όμως ένα καλό του '01. Θα το αναλύσω παρακάτω.

Βασικά οι επιλογές μου είναι λίγο περιορισμένες, γιατί έψαχνα Corolla '99 G6, ασημί ή μαύρο, από Αθήνα... Κοίταξα όμως και για το απλό, αλλά γι'αυτό έδινα μέχρι 4000, ενώ για ένα καλό g6 μέχρι 5000. Μοτέρ δεν θα του αλλάξω.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι βρήκα μέσω ενός φίλου, ένα corolla vvti 1400 7/'01, 3πορτο, 92.000χιλ., ασημί, με βιβλίο service, στα 5500 ευρώ. Είναι η απλή έκδοση με τις 5 ταχύτητες. Η τιμή του δηλαδή δεν απέχει και πολύ από αυτά που μου ζητούσαν για αυτά του '99. Γι'αυτό σκέφτομαι να πάρω αυτό να τελειώνω. Τι λέτε ρε παιδιά;

Είναι σαν αυτό:
http://www.car.gr/images/classifieds...8251_0_big.jpg, με τους προφυλακτήρες ασημί.
Αν ειναι γνωστου σου και το ξερεις το αυτοκινητο παρε το αφου σε πιεζει ο χρονος. Απλα το μονο που πρεπει να προσεξεις παραπανω απο το στρογγυλοφαναρο χωρις βεβαια να ειναι απαραιτητο, ειναι οτι καποια αυτοκινητα απο αυτα οταν τα πιεζεις καινε λαδακι (ηταν εργοστασιακο προβλημα το οποιο λυνοταν με αλλαγη μπλοκ αν δεν κανω λαθος απο την τουοτα μεσα στην εγγυηση) βεβαια δεν νομιζω να εχεις προβλημα κανενα οπως δεν εχουν και οι υπολοιποι κατοχοι. Λοιπον με αυτον με τα 4.800 αφου σου ανεβασε την τιμη καλα εκανες και του ειπες οχι. Την Τεταρτη εχουμε και συναντηση στον φαρο στις 6:30 αν θελεις ελα για βολτα, να δεις και τα αυτοκινητα profacelift και facelift να σε γνωρισουμε κιολας...

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-09, 08:40
NikiforosGT Offline:
Moderator

Θα ήταν καλό πριν το πάρεις να μπορούσες να το ελέγξεις μηχανικά και φανοποιία μην είναι τρακαρισμένο κτλ, εγώ το starlet το είχα πάρει από μάντρα και δεν με άφηνε αυτός λέγοντας μου ότι είναι ελεγμένο και ατρακάριστο και άλλα τέτοια, και σαν άσχετος τότε την πάτησα, μετά άρχισα να αλλάζω πράγματα και τα αποτελέσματα τα ανακάλυψα αργότερα ειδικά τον χειμώνα, όταν το πορτ μπαγκαζ έγινε η λίμνη του Μαραθώνα! μην πω τι άλλα βρήκα πρέπει να γράψω έκθεση! τι να του κάνω μετά? που το είχα κάνει GT? επισκεύαζα ότι μπορούσα. Προσοχή πολύ λοιπόν! και μάλλον και αυτό που λες δεν θα σε αφήσει να το ελέγξεις γιατί σε μαγαζί το βλέπω. Εγώ πλέον είμαι επιφυλακτικός πολύ με τα μεταχειρισμένα, και την corolla που πήρα την πήγα σε δικούς μου για ελέγχους και μου είπαν να την πάρω, είχε μερικά χτυπηματάκια αλλά τίποτα σοβαρό, ψιλοπράγματα τα οποία μου τα είχε πει και ο προηγούμενος. Εγώ βέβαια την πήρα από ιδιώτη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-09, 11:40
stefg Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov Εμφάνιση μηνυμάτων
Την Τεταρτη εχουμε και συναντηση στον φαρο στις 6:30 αν θελεις ελα για βολτα, να δεις και τα αυτοκινητα profacelift και facelift να σε γνωρισουμε κιολας...
Οκ, αν έχω επιστρέψει Πάτρα θα έρθω. Θα κάτσω Αθήνα Δευτέρα-Τρίτη να δω τι θα γίνει με το αμάξι.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα ήταν καλό πριν το πάρεις να μπορούσες να το ελέγξεις μηχανικά και φανοποιία μην είναι τρακαρισμένο κτλ, εγώ το starlet το είχα πάρει από μάντρα και δεν με άφηνε αυτός λέγοντας μου ότι είναι ελεγμένο και ατρακάριστο και άλλα τέτοια, και σαν άσχετος τότε την πάτησα, μετά άρχισα να αλλάζω πράγματα και τα αποτελέσματα τα ανακάλυψα αργότερα ειδικά τον χειμώνα, όταν το πορτ μπαγκαζ έγινε η λίμνη του Μαραθώνα! μην πω τι άλλα βρήκα πρέπει να γράψω έκθεση! τι να του κάνω μετά? που το είχα κάνει GT? επισκεύαζα ότι μπορούσα. Προσοχή πολύ λοιπόν! και μάλλον και αυτό που λες δεν θα σε αφήσει να το ελέγξεις γιατί σε μαγαζί το βλέπω. Εγώ πλέον είμαι επιφυλακτικός πολύ με τα μεταχειρισμένα, και την corolla που πήρα την πήγα σε δικούς μου για ελέγχους και μου είπαν να την πάρω, είχε μερικά χτυπηματάκια αλλά τίποτα σοβαρό, ψιλοπράγματα τα οποία μου τα είχε πει και ο προηγούμενος. Εγώ βέβαια την πήρα από ιδιώτη.
Α καλά, αυτά με τις μάντρες τα είδα... Δεν στο πάνε για έλεγχο, πολλοί δεν σου δίνουν book service γιατί έχουν γυρίσει τα χιλιόμετρα και βγάζουν τις πινακίδες, μην πας και βρεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Αυτό που λέω το έχει ιδιώτης, αλλά θα το ψάξω και αυτό μέσω ασφάλειας και αν γίνεται μέσω αντιπροσωπείας. Θα το φέρει και σε δικό μου μηχανικό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-09, 12:34
NikiforosGT Offline:
Moderator

το ξέρεις ότι το δικό μου (το starlet) ήταν του 1995 μοντέλο και έλεγε 58000χλμ???? και μετά πως προέκυψε να είναι σαράβαλο? έχε χάρη που άρχισα να του βάζω πράγματα, γιατί αν ήταν όπως όταν το πήρα τότε όχι μόνο θα το πήγαινα πίσω αλλά θα έτρωγε μύνηση κτλ και θα έτρεχε και δεν θα έφτανε μετά! ξέρεις εγώ τι τράβηξα μετά? μέχρι κενά mm είχε πίσω στην λαμαρίνα και έμπαζε νερά μέσα! όλο το πίσω μέρος του πορτ μπαγκαζ το πλάκωσα στην αρμόκολλα, με το κιλό την έβαλα! αργότερα πάμε να βάλουμε προφυλακτήρα πίσω του GT και δεν έφταναν οι βίδες να βιδώσουν!!! ήταν τόσο μέσα η ποδιά που αναγκάστηκα να κάνω καλίμπρα για να έρθει!!!! όμως απέξω με τον μαμά προφυλακτήρα δεν φαινόταν! και πολλά άλλα που να τα λέω τώρα. ΜΗΝ πιστεύετε τους μαντράδες! λένε μούσια! και ο μπρο μου την πάτησε επίσης από μαντρά αλλά όχι με τόσα μεγάλα προβλήματα, μέχρι ιμιαξόνιο του κόπηκε!!! και έσπασε και ο καταλύτης! και αυτά με ένα μικρό αναπήδημα σε έναν δρόμο, δεν είναι καθόλου λογικό αυτό! άπειρη προσοχή λοιπόν, εγώ ΔΕΝ ξαναπέρνω από μάντρα εκτός αν με αφήσει να το πάω σε δικούς μου.

Όταν έψαχνα corolla βρίσκω μια G6 του 98 και την έδινε 5600 και μου λέει στο τηλ είναι ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ, σε άψογη κατάσταση κτλ κτλ, φευγω με τον αδερφό μου πάμε εκει και μόλις την είδα!!! λέω δεν μπορεί πρέπει αυτός να είναι στραβός! λάστιχα για πέταμα 1000καμενα, το χρωμα χάλια είχε καραξεθιωράσει, το καπο με λεκέδες χρώματος. Μετά του λέω το αμάξι θέλει βάψιμο πάμε 1500 ευρώ κάτω δείξε μου τα άλλα τώρα, μέσα ταπετσαρίες χάλια μαύρα (μάλλον έβαζε μέσα σκύλο), πίσω δεν είχε δισκόφρενα, ο πίσω προφυλακτήρας σα να ήταν λίγο μέσα, στο πορτμπαγκαζ βρήκα νερά! και μου λέει έχω και μούρη facelift! και το έλεγε για καλό! του λεω αυτό σημαίνει ότι τράκαρες! μου λέει λιγάκι μωρέ στο φτερό! του λέω το καπό εχει κενα μεγαλύτερα από την μια πλευρά μέσα βρήκα αρμόκολλες κοντα στα φτερά, αυτό έχει φάει του λέω μετωπική άλλαξες φτερά, καπο, φώτα, μάσκα και προφυλακτήρα και μετά το βούλωσε! του λέω μάθε μεγάλε να μην κοροιδεύεις τον κόσμο, του λέω το αμάξι είναι χάλια πάνω από 4000 ευρώ δεν σου δίνω και μάλλον δεν το παίρνω καν, και έχε χάρη που δεν σε βρίζω γιατί με έβαλες να κάνω τσάμπα χλμ. Αυτά για να δείτε τι μπορούσε να πάθει κανείς, εκτός από τα εμφανή, για τα άλλα θέλει να έχεις κάποια εμπειρία που στο σταρλετ (το 1ο μου αμάξι) δεν την είχα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-04-09 στις 12:44.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-09, 18:36
arme72 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 208
arme72 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η αληθεια ειναι οτι ειναι οικονομικο και αξιοπιστο .μοντελο 98 127.000χιλιομετρα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη arme72 : 26-04-09 στις 18:42.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-04-09, 22:12
stefg Offline:
Μικρό Μέλος

Παιδιά, από σήμερα είμαι κάτοχος του Corolla vvti, 1400cc, 94.000, 5/'01! Το αμάξι είναι σε άριστη κατάσταση. Ο προηγούμενος κάτοχος το πρόσεχε πολύ και μου έδωσε μέχρι και την τελευταία απόδειξη που είχε από τα σέρβις του. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας. Θα τα ξαναπούμε σύντομα, αφού λέω να αλλάξω τις σιδερένιες του ζάντες με κάτι πιο όμορφο. Θα σας ανεβάσω αύριο φωτογραφία να μου πείτε τι μπορώ να βάλω για να ομορφύνει και άλλο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18267393 seconds (83,16% PHP - 16,84% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com