Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
23-11-08, 18:39
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τι ακριβως ειναι το sprint booster? Sorry για το off- topic.
my page
|
23-11-08, 19:44
|
|
Administrator
|
|
|
|
Φιλε θανο, το sprint booster ουσιαστικα ειναι μια "συσκευη" που τοποθετειται στο φις του ηλεκτρικου γκαζιου και αλλαζει το σημα που πηγαινει στον εγκεφαλο, τον ξεγελαει δηλαδη, και ετσι δεν υπαρχει πια η οποια καθυστερηση υπηρχε πριν!
@ NikosAuris: Ολα καλα και ολα ωραια, το δισκο-πλατο το σκεφτηκες? Σορυ, αλλα μου φαινεται λιγο κουφο! Βαλε κι εσυ ενα Sprint booster να εισαι ωραιος!
24-11-08, 09:13
|
banned
|
|
Περιοχή:
giannitsa city
|
|
@ NikosAuris: Ολα καλα και ολα ωραια, το δισκο-πλατο το σκεφτηκες? Σορυ, αλλα μου φαινεται λιγο κουφο! Βαλε κι εσυ ενα Sprint booster να εισαι ωραιος![/quote]
φιλε μου δεν ειπα να το κανεις καθε μερα.καμια φορα για να γουσταρεις ειναι καλο.
θα το βαλω και εγω(ειναι απαραιτητο) αν και δεν το εχω ψαξει ακομα καθολου με τιμες και τετοια
καμια τιμη ξερει κανενας ρε παιδια.οχι στο περιπου
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 25-11-08 στις 11:02.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
|
|
|
24-11-08, 18:03
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosauris
οσο για το 1400 auris ειναι ΤΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ και την τρωει και απο yaris 1300 το καινουργιο κιολας φαντασου το παλιο που πηγαινει και καλυτερα
|
Νικολακη αγορι μου κοιταξε να δεις!Μου τη σπαει οπως τα λες ωρες ωρες αλλα θα κανω υπομονη και θα μεινω ηρεμος!Μαμα το 1,4 δεν ειναι γρηγορο αλλα οχι και ταφος σε σχεση με αλλα 1,4!Αλλα να ξερεις οτι τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται!τωρα οσον αφορα το yaris το καινουριο τι να σου πω!Μαλλον εισαι ο καλυτερος οδηγος απο ολους τους φιλους σου και οι φιλοι σου δεν ξερουν να ανοιξουν το αμαξι τους!Γιαυτο μιας και κανεις πολλες κοντρες αλλα και βλεπεις επισης,βαλε κανενα φιλαρακι σου που να εχει χερια στο 1.4auris και στηστο με το yaris!Γιατι απλα εχω βαρεθει να ακουω απο σενα για κοντρες ιστοριες επιστημονικης φαντασιας και ανακριβειες!
|
|
24-11-08, 18:35
|
banned
|
|
Περιοχή:
giannitsa city
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Νικολακη αγορι μου κοιταξε να δεις!Μου τη σπαει οπως τα λες ωρες ωρες αλλα θα κανω υπομονη και θα μεινω ηρεμος!Μαμα το 1,4 δεν ειναι γρηγορο αλλα οχι και ταφος σε σχεση με αλλα 1,4!Αλλα να ξερεις οτι τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται!τωρα οσον αφορα το yaris το καινουριο τι να σου πω!Μαλλον εισαι ο καλυτερος οδηγος απο ολους τους φιλους σου και οι φιλοι σου δεν ξερουν να ανοιξουν το αμαξι τους!Γιαυτο μιας και κανεις πολλες κοντρες αλλα και βλεπεις επισης,βαλε κανενα φιλαρακι σου που να εχει χερια στο 1.4auris και στηστο με το yaris!Γιατι απλα εχω βαρεθει να ακουω απο σενα για κοντρες ιστοριες επιστημονικης φαντασιας και ανακριβειες!
|
εσεις με το που μπηκα στο σαιτ και ειπα οτι ειπα αμεσως με βγαλατε τρελλο και ψευτη(ε οχι ρε φιλε).εγω οτι ειπα τουλαχιστον θα το κανω,και θα τα βαλω σε βιντεο.και μετα τα λεμε.και οχι δεν ειμαι ο σουμαχερ για κοντρες και οι αλλοι ξερουν το αυτοκινητο τους πολυ καλα.τα υπολοιπα ειναι απλα δικαιολογιες και να ειχαμε να λεγαμε
(ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 25-11-08 στις 14:08.
|
24-11-08, 18:39
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
|
|
Βρε παιδιά!!! Λίγο ηρεμία!!
|
24-11-08, 21:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
το πολακι to 1.4 ειναι γρηγοροτερο απο το auris 1.4
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 24-11-08 στις 23:05.
|
|
|
|
24-11-08, 22:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
nikosauris, χαλάρωσε λίγο και άκου μερικά πράγματα: Κανένας δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε "ωραία μέρα σήμερα, λέω να μπω στο club και βγάλω τρελό τον nikosauris"... Έχεις κάνει τρεις (έως έξι και επτά) εγγραφές και το πρώτο post που κάνεις σε κάθε νέα εγγραφή σου είναι για το πόσο γρήγορο είναι αυτό το Auris... Έχεις περάσει περίπου όλα τα αυτοκίνητα κάτω των 150 ίππων με άνεση... Ξέρεις, δεν έχεις μόνο εσύ αυτό το αυτοκίνητο, το έχουν και άλλοι εδώ μέσα, οπότε ξέρουν και αυτοί πόσο γρήγορα πάει... Εκτός φίλε μου εάν εσύ δεν έχεις το Auris, αλλά το Batmobile μεταμφιεσμένο σε Auris... Όσο για εκείνα τα βιντεάκια που μας λες συνέχεια, εμένα δεν μου λένε τίποτα και να τα βάλεις, δεν είμαστε 5 χρονών παιδάκια που θα βγάλουμε συμπεράσματα από ένα βίντεο που θα μας δείξεις. Οπότε, καλό θα είναι να κάτσεις και να σκεφτείς τι έχεις κάνει λάθος και τι έχεις γράψει όλο αυτό το καιρό και έχεις προκαλέσει αυτή την αντίδραση του 99% των μελών του club. Δε νομίζω όλοι αυτοί να εχουν κάτι εναντίον σου χωρίς ούτε να σε ξέρουν, μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 24-11-08 στις 22:50.
|
|
|
|
25-11-08, 02:35
|
banned
|
|
Περιοχή:
giannitsa city
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
nikosauris, χαλάρωσε λίγο και άκου μερικά πράγματα: Κανένας δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε "ωραία μέρα σήμερα, λέω να μπω στο club και βγάλω τρελό τον nikosauris"... Έχεις κάνει τρεις (έως έξι και επτά) εγγραφές και το πρώτο post που κάνεις σε κάθε νέα εγγραφή σου είναι για το πόσο γρήγορο είναι αυτό το Auris... Έχεις περάσει περίπου όλα τα αυτοκίνητα κάτω των 150 ίππων με άνεση... Ξέρεις, δεν έχεις μόνο εσύ αυτό το αυτοκίνητο, το έχουν και άλλοι εδώ μέσα, οπότε ξέρουν και αυτοί πόσο γρήγορα πάει... Εκτός φίλε μου εάν εσύ δεν έχεις το Auris, αλλά το Batmobile μεταμφιεσμένο σε Auris... Όσο για εκείνα τα βιντεάκια που μας λες συνέχεια, εμένα δεν μου λένε τίποτα και να τα βάλεις, δεν είμαστε 5 χρονών παιδάκια που θα βγάλουμε συμπεράσματα από ένα βίντεο που θα μας δείξεις. Οπότε, καλό θα είναι να κάτσεις και να σκεφτείς τι έχεις κάνει λάθος και τι έχεις γράψει όλο αυτό το καιρό και έχεις προκαλέσει αυτή την αντίδραση του 99% των μελών του club. Δε νομίζω όλοι αυτοί να εχουν κάτι εναντίον σου χωρίς ούτε να σε ξέρουν, μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει...
|
αδερφε corollapatra δεν εχω κατι μαζι σου προσωπικα και επισης δεν εχω κανει ουτε εξι ουτε εφτα λογαριασμους και ουτε και δεκα.επειδη βγηκαν αυτα τα ατομα και ειπαν οτι το 1600 auris πηγαινει καλα,δεν σημαινει οτι ειμαι εγω.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
τα ιδια και τα ιδια λεμε καθε φορα.με τον cobrataian ειμασταν και οι δυο online εκτος και αν ειμασταν συνενοημενοι.
τεσπα για δειτε και το καινουργιο το θεμα που εβαλα(drive ιουλιου)για να κλεισουν καποια στοματα(ξερουν ποιοι ειναι αυτοι και για ποιους απευθυνομαι)ψευτη δεν με ειπε κανενας και θα με πειτε εσεις?(για σας παρακαλω)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 25-11-08 στις 11:03.
|
25-11-08, 02:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
κοιτα για να καταλαβεις ενα πραμα.οταν γραφεσαι μια φορα αφηνεις μια ηλεκτρονικη ταυτοτητα ας πουμε, την Ιp.εχουμε την ιδια Ιp πολλες φορες...τι λες?λοιπον.καλυτερα μερικες φορες να μην μηλας οταν ξερεις τι εχεις κανει.δεν εχει και κανενα νοημα αυτο που γινεται τωρα.
ας τελειωσει εδω το θεμα και να μην δωσεις συνεχεια.τωρα ολα εξαρτοντε απο την δικια σου συμπεριφορα νικο.το πως δηλαδη θα σου απαντανε και οι αλλοι!
και κατι αλλο γιατι σε καθε ποστ βαζεις και φωτος του χοντα??? χεχε!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,20044708 seconds (85,01% PHP - 14,99% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|