Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
16-05-08, 01:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πλακα πλακα γιατι δεν μπαινει κοσμος στο τσατ???Παω να κοιμηθω γιατι δουλευω πολυ πρωι 06,00 ξυπναω...καληνυχτα κορολακηδες.
|
|
16-05-08, 01:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kyro
Τελικά από αυτό το τόπικ ξέρετε τι συμπέρασμα βγαζω; Ότι μας λείπει ένα τσατ της προκοπής.
Και ότι ένα τόπικ μπορεί να δουλέψει ικανοποιητικά, όπως το θέλει ο συγραφέας του μόνο αν απειλήσει ότι θα κάνει διαγραφές και φυσικά, να μπορεί και να το κάνει. Άρα μόνο αν είναι διοικητικός.
|
Αυτο που λες οντως παιζει.Οταν εγω με τον nuntius και τον kst ειχαμε ανοιξει το Γελια και Πειραγματα πεταχτηκε καποιος και ειπε chat εχει καταντησει...Κλειδωνεται.Anyway.Δε δινω περαιτερω συνεχεια...Εχω καλη διαθεση και δε θελω να χαλασει...
Παιδια ποιοι ακουνε ελληνικα τσιφτετελοειδη κι ετσι???Σας εχω καλη συντροφια για το βραδυ!Live προγραμμα Artana club!!!! www.artanaclub.gr
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 16-05-08 στις 02:09.
|
16-05-08, 01:57
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γιατι το λες αυτό βρε Χρηστουάν; Δεν έχω πρόβλημα με τους διοικητικούς που τηρούν κανόνες. Με τους μη, έχω το θέμα που μπαίνουν και σου κάνουν το τόπικ άνω κάτω.
Αν το είχες ανοίξει εσύ αυτό το τόπικ, χωρίς να απειλήσεις κανένα, πιστεύεις ότι δεν θα σχολίαζε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του( short shift) το πρωί;
Τώρα με την απεργία το παω οικονομικά σούπερ, και έχω κάνει 340 κλμ με 5,5 λτ/100κλμ σε τρεις μέρες. καλό;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 16-05-08 στις 02:08.
|
16-05-08, 02:04
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
καλησπερα σασ κυριοι!!!
τι εγινε πως πανε τα ξενυχτια??
|
16-05-08, 02:06
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Καληνύχτα ξενύχτηδες. Να είστε φρόνιμοι...
|
16-05-08, 02:13
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
xli εδω ειμαι χαθηκα για λιγο την αγγελια την ειδες πωλειτε που λεει για δες πιο κατω ειναι
ειχε παει κανεις ριτσωνα τοτε που ηρθαν οι γιαπωνεζοι?εγω ειχα παει ηταν το κατι αλλο τεζα ταπα λεω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 16-05-08 στις 02:25.
|
16-05-08, 02:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Την ειδα την ειδα!!!!Ποσταρα κι ολας!!!χεχε.Κορυφαια ρε φιλε...Δεν προσεξα ομως αν εχει φιμε...
Τη φετινη Ριτσωνα την εχασα τελευταια στιγμη...(Γαμω τις γρυπες μου).Περυσι ειχα ανεβει.Και ειχα δει και μια ΑΕ86 κοκκινη με αυτοκολλητα corolla club!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 16-05-08 στις 02:25.
|
16-05-08, 02:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
σας αφηνω παιδια καληνυχτα θα τα πουμε.ειμαι και γερος ανθρωπος
|
16-05-08, 02:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Καλυνηχτα Σπυροοοο.Για κανα μισαωρακι θα αραξω κι εγω.Δε με βλεπω για παραπανω...Ειμαι και απο το πρωι!Ο Ranger ειναι αντμινιστρατορας οποτε...Παιδακια προσοχη!!!!!!!!!
Edit:Παω για νανιους!!!Τα λεμε παιδες.Καλη συνεχεια!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Corollaxli : 16-05-08 στις 02:53.
|
16-05-08, 02:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
έλα να κοπούν οι κρυάδες....
Χρηστάρα, εσύ εισαι σοβάρο παιδι
καληνυχτα Κυριάκο και Χρήστο περαστικά για το πόδι, αν και πιστεύω οτι γουτάρεις να μείνεις ενα μηνάκι μακρία απο τα στρατοπεδα και τις παραλλαγές...!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18854403 seconds (78,62% PHP - 21,38% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|