Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*90 1986>1992 |
|
|
21-10-07, 03:47
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο...σκεφτομαι να αλλαξω το φωτισμο στο G6 μου στο ταμπλο(ολα τα κουμπια που εχει εκτως απ το καντραν) αυτα τωρα φεγγουν πρασινα και λεω να τα κανω μπλε...ο ενδιασμος μου ειναι αυτο που ρυθμιζει τον αερα ζεστο ή κρυο (δλδ που φεγγει μπλε κ κοκκινο) πως θα γινει να μεινει ετσι οπως εχει ενω τα αλλα να φεγγουν μπλε.Και κατι ακομα με το ρολοϊ τι παιζει πως 8α γινει και αυτο να φωτιζεται μπλε?
ευχαριστω προκαταβολικα!
|
21-10-07, 04:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαντορίνη
|
|
Για το ρολογάκι δεν γνωρίζω κάποιο τρόπο. Για το μεσαίο διακοπτάκι, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατί το μπλέ και το κόκκινο είναι ήδη τυπωμένα και δεν πιστέυω να επηρεαστεί, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι τα λαμπάκια από μέσα φέγγουν με κάποιο τόπο πράσινο χρώμα... Στο δικό σου αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχει δυο λαμπάκια σε αυτό το σημείο. Ελπίζω να βοήθησα!
|
21-10-07, 05:26
|
|
|
|
|
Στο g6 αν θυμαμαι καλα απο το δικο μου στο σημειο του κεντρικου περιστρεφομενου διακοπτη που λες εχει ενα λαμπακι λευκο.Εσυ θες να φαινεται η διχρωμία του μπλε και του κοκκινου για το ζεστο και τον κρυο αερα.Αρα αλλαζεις ολα τα αλλα και αυτο το αφηνεις ως εχει.Αν βαλεις μπλε λεντακι εκει ο συνδιασμος με το κοκκινο δεν ξερω τι χρωμα θα σου βγαλει.Οσο για το ρολοι ξερω οτι εχει λαμπες απο πισω που τις αλλαζεις με το χρωμα που θες εσυ.Αν εχεις την facelift το πακετο ειναι να αλλαξεις το χρωμα των κουμπιων της μαμας πηγης γιατι εκει εχεις να κανεις με led και πηνιακια.Ελπιζω να βοηθησα.
|
21-10-07, 11:08
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
εγω στο δικο μου που το αλαξα στο ε90 και το κοκκινο και το μπλε εγιναν μπλε καπως
21-10-07, 14:26
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
|
|
Ευχαριστω πολυ παιδια...απ αυριο θα αρχισω μαλλον και γω τις δοκιμε!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Στο g6 αν θυμαμαι καλα απο το δικο μου στο σημειο του κεντρικου περιστρεφομενου διακοπτη που λες εχει ενα λαμπακι λευκο.Εσυ θες να φαινεται η διχρωμία του μπλε και του κοκκινου για το ζεστο και τον κρυο αερα.Αρα αλλαζεις ολα τα αλλα και αυτο το αφηνεις ως εχει.Αν βαλεις μπλε λεντακι εκει ο συνδιασμος με το κοκκινο δεν ξερω τι χρωμα θα σου βγαλει.Οσο για το ρολοι ξερω οτι εχει λαμπες απο πισω που τις αλλαζεις με το χρωμα που θες εσυ.Αν εχεις την facelift το πακετο ειναι να αλλαξεις το χρωμα των κουμπιων της μαμας πηγης γιατι εκει εχεις να κανεις με led και πηνιακια.Ελπιζω να βοηθησα.
|
οχι φιλε μου ...δεν εχω το facelift(ευτυχως δηλαδη)!
|
21-10-07, 17:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
αυτοι ειναι οι διακοπτες τους εφτιαξα πριν κανα 10 λεπτο τι λετε? ειναι για το πισω τζαμι και τα φωτα ομιχλης
21-10-07, 18:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Άψογο το αποτέλεσμα! Και ευδιάκριτο, και ωραιο χρωμα.
|
21-10-07, 21:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gourtz
αυτοι ειναι οι διακοπτες τους εφτιαξα πριν κανα 10 λεπτο τι λετε? ειναι για το πισω τζαμι και τα φωτα ομιχλης
|
Πάρα πολύ καλό το αποτέλεσμα και φαντάζομαι ήταν πολύ εύκολο να γίνει.Τι μέγεθος έχουν τα λαμπάκια?
21-10-07, 21:59
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
gourtzzzzzzzzzz θελω κιεγωωωωωωωωωω ποτε θα εχεις χρονο ρε φιλαρακι?κερναω καφεδακι!!!!νικαια μενω.αν εχεις ορεξη και οποτε μπορεις το κανονιζουμε.μπλε θελω να τα κανω ολα και εγω
24-10-07, 00:12
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NL-corollaG6
εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο...σκεφτομαι να αλλαξω το φωτισμο στο G6 μου στο ταμπλο(ολα τα κουμπια που εχει εκτως απ το καντραν) αυτα τωρα φεγγουν πρασινα και λεω να τα κανω μπλε...ο ενδιασμος μου ειναι αυτο που ρυθμιζει τον αερα ζεστο ή κρυο (δλδ που φεγγει μπλε κ κοκκινο) πως θα γινει να μεινει ετσι οπως εχει ενω τα αλλα να φεγγουν μπλε.Και κατι ακομα με το ρολοϊ τι παιζει πως 8α γινει και αυτο να φωτιζεται μπλε?
ευχαριστω προκαταβολικα!
|
Λοιπον, ανοιγω νεο τοπικ για 111 για να μην το κανουμε χαλια αυτο!
Εχω να σας πω πολλα!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16742706 seconds (82,39% PHP - 17,61% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|