Γυρναω απο βολτα μιαμερα βραδυ και εχω το x-trail του πατερα μου,οπως πηγαινω σπιτι κανω μια μικρη πρακαμψη για καβαλας.Σκω στα φαναρια του δασους και εχει κοσμο,διπλα μου δυο rallye και ενα ενα opel χρωματος μπλε παλιο και μικρο διπορτο (δεν θυμαμαι μοντελο τωρα,το οποιο περπιπτοντως ξυριζει
).
Ετοιμαζομαι και γω να δω τι κανει το κτηνος διπλα στα τερατακια (βαζω τετρακινηση) και περιμενω με 2000-2500στρ,πρασινο καιιιι....
Πεταγομαι με το καλημερα 2 κενες μπροστα και στο γεμισμα 2ας αρχιζει και μαζευει με πολλα το opelaki,3ες και 130χιλ με εχει περασει και τα 2 rallakia εχουν αρχισει να με μαζευουν στα 150 και πεφτω στα φρενα για την στροφη (ειπαμε suv ειναι ,δεν μπαινει) και τοτε περνανε μπροστα και συνεχιζουν για σχιστο ενα εγω κανω αναστροφη για σπιτι με ενα υπερτατο χαμογελο στα χειλη..
Ενα civic διπορτο (πιθανον 1.6 αλλα οχι vtec) στο φαναρι του δασους παλι και τρωει ξυλο σε ολα τα φαναρια μεχρι τα ΤΕΙ που εστριψα.Καλα ηταν ειχα καιρο να το κανω αυτο και ποσο μαλλον να "ριξω"σε ραλακια!!