Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
17-02-07, 01:27
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Τι 18αρες εχεις παραγγειλει?!
Σχετικα με την KW εχω ακουσει οτι σαν εταιρια δεν εχει δικο της εργοστασιο&τα εσωτερικα μερη δεν ειναι πρωτης ποιοτητος..ο Γαλερακης μου τα ελεγε αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι!
Αυτο δεν σημαινει ουτε καν οτι ειναι μετρια ισα-ισα απλα ειναι υπερτιμημενη!
Οσο για D2 εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο HondaCivic!
Θαναση & κατι ασχετο κοκκινο ή ασημι ειναι Corolla σου ?..μπερδευτικα..
|
|
|
|
17-02-07, 02:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN
Τι 18αρες εχεις παραγγειλει?!
Σχετικα με την KW εχω ακουσει οτι σαν εταιρια δεν εχει δικο της εργοστασιο&τα εσωτερικα μερη δεν ειναι πρωτης ποιοτητος..ο Γαλερακης μου τα ελεγε αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι!
Αυτο δεν σημαινει ουτε καν οτι ειναι μετρια ισα-ισα απλα ειναι υπερτιμημενη!
Οσο για D2 εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο HondaCivic!
Θαναση & κατι ασχετο κοκκινο ή ασημι ειναι Corolla σου ?..μπερδευτικα..
|
Έχω παραγγείλει κάποιες πεντάκτινες της K-Speed. Βέβαια με αυτά που ακούω δεν ξέρω αν θα τις βάλω τελικά μιας και ο μηχανικός είναι γνωστός και μπορεί να τις ''σπρώξει'' σε κάποιον άλλον χωρίς επιβάρυνση για μένα. Ναι κι εγώ το έχω ακούσει αυτό για την kw. Πάντως είναι από τις κορυφαίες αναρτήσεις, όπως και να έχει. Ξέρω όμως μια περίπτωση με kw φίλου που έσκασε το αμορτισέρ και πέταξε το λάδι. Θα μου πεις τυχαίνει...αλλά αν το ακούς δε φοβάσαι? Φοβάσαι...Άπό λεφτά η ΤΕΙΝ έχει 1100, η D2 1200 και η kw 1500. Είναι ακριβούτσικη. Για το χρώμα του αυτοκινήτου εμένα ρωτάς? Είναι ασημί, αλλά πως προέκυψε η απορία? Τέλος, δείτε τι βρήκα ψάχνοντας στο net όσον αφορά τα ελατήρια. Η tein για Ε12 έχει ελατήρια 6kg/mm μπρος πίσω(είχα διαβάσει άπό κάποιον εδώ μέσα πως έχει 3kg, οπότε σίγουρα δεν ξέρω τι παίζει). Η kw 6.1 και 4.1 και η D2 7.5 και 6.2 αντίστοιχα. Όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως η λιγότερο άνετη θα είναι η D2. Όμως, έχει και 20 ρυθμίσεις απόσβεσης παραπάνω από τις άλλες δύο-μάλλον θα ισοσταθμίζονται τα πράγματα-. Η kw φαίνεται η πιο άνετη(και είναι αφού και η πιο σκληρή της ρύθμιση είναι ΠΟΛΥ μαλακή) μιας και έχει και δεύτερα ελατήρια, ενώ η TEIN αποτελεί μια μέση λύση σε επίπεδα άνεσης ( με κάποιους ενδοιασμούς για τα ίδιας σκληρότητας ελατήρια μπρος και πίσω).
|
17-02-07, 11:04
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Επειδι στο avatar εχεις κοκκινη!
..τωρα θα μου πεις γιατι εγω ειμαι χαραχτηρας των Protoss απο Starcraft..?οκ!
Εχεις φοτο απο ζαντες?
Για Tein που βρηκες χαμηλωτερη τιμη?
|
17-02-07, 13:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN
Επειδι στο avatar εχεις κοκκινη!
..τωρα θα μου πεις γιατι εγω ειμαι χαραχτηρας των Protoss απο Starcraft..?οκ!
Εχεις φοτο απο ζαντες?
Για Tein που βρηκες χαμηλωτερη τιμη?
|
Βρήκα 1100 στον stergiosgroup στην Καβάλας 201. Είναι Καβάλας και Θηβών. Κοίτα το μαγαζί το θεωρώ από τα πολύ καλά του χώρου και οι τιμές του είναι σχεδόν πάντα οι χαμηλότερες που΄βρίσκω (πλέον δε ρωτάω αλλού καθόλου). Βέβαια απ' ότι μου είπε και ο Στεργιος εκεί, δεν αξίζει να πάρεις την tein για 100Ε διαφορά αφού η D2 προσφέρει πολύ περισσότερα. Όσο για το avatar απλά έβαλα αυτήν την κόκκινη που βρήκα στο net και μου άρεσε.
|
17-02-07, 14:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς τη σκληρότητα των ελατηρίων της H&R, Eibach, Vogtland για τις Ε12? Τα θέλω για ένα φίλο μου. Αν ξέρει κάποιος με ακριβή νούμερα ή αν τα έχει δοκιμάσει στο ίδιο αμάξι με τα ίδια αμορτισέρ, για να υπάρχει σωστή σύγκριση.
|
17-02-07, 15:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
H tein παρόλο που στο site λέει 6-6 είναι λάθος! Τα ελατήρια είναι 3-3 και είναι 'σχετικά' μαλακά. Αυτό που σου λέει για την D2 είναι σωστό. Είναι αντίστοιχη της TYPE FLEX της TEIN που το ύψος ρυθμίζεται ανεξάρτητα από το ελατήριο. το μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτό είναι πως μπορείς να χαμηλώνεις το αυτοκίνητο και το ελατήριο να παραμένει στην ίδια φόρτιση-άρα και σκληρότητα. Ενώ στην SS όσο χαμηλώνεις τόσο μαλακώνει το ελατήριο.
Όσο για τις παραπάνω ρυθμίσεις της D2 μην είσαι σίγουρος πως θα μαλακώνει παραπάνω-μπορεί απλά να έχει περισσότερες ενδιάμεσες ρυθμίσεις
Να πω την αλήθεια πάντως κι εγώ αν έβαζα τώρα ανάρτηση μάλλον θα κοίταγα περισσότερο προς την D2, πάντα με τις 16άρες μου όμως!
|
17-02-07, 18:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Ναι αυτό εννοούσε και δεν το πολυκατάλαβα. Πως γίνεται πάντως αυτό...εν ξέρω. Τα ελατήρια της TEIN αν είναι 3 και 3kg δε νομίζεις πως είναι υπέρβολικά μαλακά? Δεν θα δουλεύουν σωστά νομίζω με χαμήλωμα πάνω από 4-5 πόντους. Σίγουρα δεν ξέρω, αλλά έτσι φαντάζομαι. Πάντως σε όλες αυτές τις αναρτήσεις υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της σκληρότητας των ελατηρίων κάτι που ειναι πολύ θετικο.
|
17-02-07, 20:49
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
παιδια αυτο που λετε για τα ελατηρια της tein ειναι φυσικα αληθεια γιατι και εγω αυτη φοραω αλλα δεν ειχα προβλημα ποτε με το χαμηλωμα και το εχω αρκετα κατω!!!κρατημα και συμπεριφορα πολυ καλη απλα το προβλημα ειναι σε ακραιες περιπτωσεις και εαν εισαι φορτωμενος μπορει με μεγαλη ταχυτητα σε καποιο σκαμπανεβασμα σε εθνικη μιλαμε ομως να ακουμπησει κατω αλλα ειναι πολυ ακραιο μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο!!!!αυτα για την basic με την superstreet ισως ειναι διαφορετικα λογω ρυθμισης σκληροτητος!!εαν μπορουσα θα επαιρνα την type flex αλλα τα λεφτα ειναι πολλα!!
18-02-07, 00:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Βγαίνει η type flex για τις Ε12? Πόσο πάει...?
|
|
|
|
18-02-07, 02:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Πολύ μαλακά δεν είναι σε καμιά περίπτωση τα ελατήρια της Basic και SS. Εμένα που πίσω πρέπει να είναι καμιά 5άρα πόντους χαμηλώμένη και τίγκα φορτωμένος σε ταξίδι σε εθνική δεν έχει βρει ποτέ πίσω. Ίσως με μια αντιστρεπτική να είναι το ιδανικό setup για όσους ζουν σε περιοχή με λακούβες κτλ που δεν μπορείς να βάλεις πολύ σκληρά ελατήρια.
Φίλε driver7 πριν το αποφασίσεις έπρεπε να είχες πάει καμιά βόλτα με αυτοκίνητα που φοράν KW και TEIN πάντως...
Κι εγώ θα ήθελα μάλλον λίγο σκληρότερα ελατήρια, αλλά είναι και πάρα πολλές οι φορές που λέω πάλι καλά που δεν είναι σκληρότερα :P
τέλος και κάτι ακόμα που σίγουρα έχει σημασία... Πλέον το corollάκι μου έκλεισε τα 120.000κμ με την tein να μπαίνει στα 80.000κμ και πολλά από αυτά έχουν γίνει τέζα σε στροφές. Όταν μπαίνω στο γκαράζ που πατάει στραβά το αυτοκίνητο ακούω τις στρεβλώσεις στο αμάξωμα αρκετά εντονότερα από παλιότερα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Αναρτήσεις κλπ.... |
THEMIS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
3 |
30-08-08 05:38 |
αναρτήσεις |
itsabigworld |
TOYOTA COROLLA E 12 |
2 |
19-09-07 14:52 |
Αναρτήσεις |
Geo_sv |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
2 |
21-01-07 01:36 |
Αναρτήσεις Ε12 |
thanassis |
TOYOTA COROLLA E 12 |
3 |
12-10-06 18:50 |
Αναρτήσεις |
avensis |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
21 |
08-10-06 21:57 |
Page generated in 0,16798210 seconds (81,43% PHP - 18,57% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|