Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-01-07, 10:52
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Roy-D απο avensis ομως κανονικα ε?γιατι ποιο ευκολα βρισκεις απο avensis παρα απο celica!το σαββατο κατεβαινω αθηνα και απο δευτερα εξορμηση....

Καλημέρα !!!

Φιλική συμβουλή... Μή μπαίνεις σε διαδικασία τέτοιων εξόδων και σκαλίζεις την 1.4 έτσι όπως το σκέφτεσαι. Έχω την αίσθηση οτι θα μπείς σε μεγάλη μανούρα με ψιλοαμφίβολα αποτελέσματα και με έξοδα συνεχώς αυξανόμενα μιάς και το ένα θα ζητά το άλλο.... Πιθανότατα με τα έξοδα που θα σου βγούν σταδιακά για το αυτοκίνητο + το αυτοκίνητο σου -> αγοράζεις καινούργιο αμάξι.... Σκέψου πολύ σοβαρά εάν αξίζει να επενδύσεις μ'αυτό το τρόπο στον 1.4

Πάντα με φιλική διάθεση.
Παλιά 10-01-07, 22:18
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ξερεις τι πραγματικα προτιμω ενα τς παρα να πειραξω αυτο.Εκτος απο το δεσιμο που εχω με το αμαξι και μου ειναι δυσκολο να το δωσω ειναι και το θεμα οτι το χρωσταω ακομα και θα χασω αρκετα χρηματα εαν το πουλήσω.
ηδη εχω ριξει 4-5000 ευρο μπορει και παραπανω.(χωρις να βαλω το ατυχημα και τα χρηματα για να το φτιαξω).αξιζει να το δωσω εστω για 12-13000? 2 χρονων αμαξι με 60000κλμ?

αν κανω κατι θα το κανω σωστα.δηλαδη οτι μπορω να βγαλω απο αποδοση χωρις να πειραξω το εσωτερικο του μοτερ(εκτος απο συμπιεση και τετοια που θα ειναι απαραιτητα)φρενα και με το σασμαν οτι με συμβουλεψουν....αλλο ενα 5000 δηλαδη!

αν και για να ειμαι ειλικρινης εχω ενδιασμους και οποτε το βλεπω αναρωτιεμαι...αξιζει...? θα δειξει!
Παλιά 10-01-07, 22:21
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 321
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
συμφωνω μαζο σου φιλε roy-d και εγω τα ιδια και ενδιαφερομαι πολυ ναν το πειραξω ακομα και 14 ασε που το θεωρω και προκληση μεγαλη να πειραζεις ενα μικρο μοτερ!!!
Παλιά 11-01-07, 11:36
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Προσωπικά πιστεύω πως είναι μεγάλο ρίσκο μια τέτοια μετατροπή.
Πρώτον θα κοστίσει πολύ παραπάνω από 4500 γιατί από την στιγμή που είναι ηλεκτρικός ο κομπρέσσορας κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί γειώσεις.
Μετα μάλλον θα χρειαστουν και άλλα μπεκ και άλλος ιμάντας.
Θα χρειαστεί οποσδηποτε και άλλη εξαγωγή (Χταπόδι και εξάτμιση).
Το πρόγραμμα που θα γίνει θα δουλέψει σωστά?
Ο 1.4 αντέχει 150 άλογα?
Μήπως χρειαστούν και ψυχρότερα μπεκ.

Εμείς βαλαμε ένα κιτάκι που βγήκε αποκλειστηκά για το TS και μετην εγγύηση της GReddy και πάλι αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα.

Κατά πόσο αξιόπιστο είναι ένα σύστημα που σε λέει πως μπαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα, δεν ξέρω.

Δεν είναι κρίμα να δώσεις ένα κάρο λεφτά και να τρέχεις στα συνεργεία.
Εκτος αν έχεις αρκετό χρήμα και άπλετο χρόνο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 11-01-07 στις 11:41.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-01-07, 12:04
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Mία διόρθωση μόνο κοσμά. Δέν είναι ηλεκτρικός ο κομπρέσσορας. Κανονικός είναι. Από την στιγμή που προσθέτεις μια τροχαλία αλλάζει και ο ιμάντας αλλά αυτό το ξέρεις ήδη. Το κόστος είναι 3500 τοποθετημένο με μπεκ προγραμμα και ότι χρειάζεται για να δουλεύει. Η αύξηση ιπποδύναμης δεν είναι τραγική αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ξαναμπεί σε corolla. Εγώ και πάλι προτιμώ τον υπερκυβισμό που είναι και δοκιμασμένη λύση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-01-07, 14:47
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
παιδιά, γιατί κανείς δε μιλάει για τούρμπισμα του μοτέρ, είτε 1.4, 1.6 ή 1.8? ξέρω περιπτώσεις αυτικινήτων που έχει φτιάξει ο δάρας και ο μαλιώρας με αυτά τα μοτέρ, γίνανε τούρμπο και δουλεύουν και σωστά. μάλιστα ο δάρας, με τον οποία μίλησα, μου είπε για Ts τούρμπο με 300 άλογα περίπου. βέβαια το κόστος ξέφευγε, αλλά για λιγότερα άλογα σίγουρα ήταν μικρότερο. εγώ, που έχω 1.6 σε 1-2 μήνες μάλλον το τουρμπίζω στο 0.5-0.6 πίεση, χωρίς να ανοίξω το μοτέρ με κάπου στα 160-180 άλογα χοντρικά. το κόστος λογικό κοντά στα 4500 χωρίς δίσκο πλατώ, που σύμφωνα με το μαλιώρα, που θα γίνει η μετατροπή, το εργοστασιακό είναι αρκετά ανθεκτικό. και όλα αυτά έχουν ξαναγίνει απροβλημάτιστα. τώρα, ο υπερκυβισμός ίσως να έχει μικρότερο ρίσκο - όχι σημαντικά - αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι και φοβερά. μάλιστα νομίζω ότι τα διαγράμματα που προκύπτουν δεν είναι και ιδιαίτερα καλά. αυτά...τα ολίγα. συγνώμη αν κούρασαν όλα αυτά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-01-07, 16:19
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Φίλε dRIVER7 αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα τότε...θα κυκλοφορούσαμε όλοι με τουρμπάτα και κομπρεσοράτα μοτέρ.

Δυστυχώς για όλους μας τα πράγματα είναι λίγο εως πολύ πιο πολύπλοκα.
Μίλησες για δυο βελτιωτές, ο ένας ήταν ο Δάρρας...εγώ προσωπικά με αυτά που έχω ακούσει, διαβάσει αλλά και μιλήσει μαζί του δεν τον εμπιστεύομαι ΚΑΘΟΛΟΥ! Τάζει λαγούς με πετραχείλια και μετά κάθε βδομάδα είσαι στο συνεργείο, ώσπου μια ωραία μέρα εκεί κατά τον 3ο μήνα και μόλις έχει τελειώσει με το στρώσιμο.....ΜΠΠΠΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ!!!!

Ψάξε λίγο το forum θα βρείς αρκετά post που αναφέρονται στο τουρμπισμα, όχι μόνο για Ε12 αλλά γενικότερα. Διάβασε, σκέψου ήρεμα, βγάλε τα συμπεράσματά σου και ύστερα πράξε ανάλογα.

Πάντα φιλικά (clopyright reserved by ΔΙΟΝΥΣΗΣ),
Tsport192

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsport192 : 15-01-07 στις 16:28.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-01-07, 17:23
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
δυστυχως ετσι ειναι..εχουμε μπλεξει..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-01-07, 21:27
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε dRIVER7 αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα τότε...θα κυκλοφορούσαμε όλοι με τουρμπάτα και κομπρεσοράτα μοτέρ.

Δυστυχώς για όλους μας τα πράγματα είναι λίγο εως πολύ πιο πολύπλοκα.
Μίλησες για δυο βελτιωτές, ο ένας ήταν ο Δάρρας...εγώ προσωπικά με αυτά που έχω ακούσει, διαβάσει αλλά και μιλήσει μαζί του δεν τον εμπιστεύομαι ΚΑΘΟΛΟΥ! Τάζει λαγούς με πετραχείλια και μετά κάθε βδομάδα είσαι στο συνεργείο, ώσπου μια ωραία μέρα εκεί κατά τον 3ο μήνα και μόλις έχει τελειώσει με το στρώσιμο.....ΜΠΠΠΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ!!!!

Ψάξε λίγο το forum θα βρείς αρκετά post που αναφέρονται στο τουρμπισμα, όχι μόνο για Ε12 αλλά γενικότερα. Διάβασε, σκέψου ήρεμα, βγάλε τα συμπεράσματά σου και ύστερα πράξε ανάλογα.

Πάντα φιλικά (clopyright reserved by ΔΙΟΝΥΣΗΣ),
Tsport192
Φίλε TSport192, έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Απλά λέω, πως δεν υπάρχουν αρκετές αναφορές για το turbισμα των αυτοκινήτων μας. Ο Δάρας και εμένα δε μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από το στυλ του και μόνο. Οι πολλοί πελάτες του όμως, άλλα δείχνουν. Παρ'όλα αυτά, κεί δε θα το έφτιαχνα κι εγώ. Είχα πολλούς ενδοιασμούς για το τούρμπισμα, αλλά το είχα αποφασίσει. Βέβαια, για να συζητιούνται τόσο πολύ οι ατμοσφαιρικές βελτιώσεις, υπερκυβισμοί κτλ, κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι περισσότερο γνώστες του θέματος και δεν καταπιάνονται με τούρμπο. Μπορεί και να αλλάξω γνώμη και να μην προχωρήσω. Θα δούμε...Ίσως κάποιος που να έχει τουρμπίσει την Ε12 του από εδώ μέσα να μας διαφώτιζε περισσότερο.

Εννοείται φιλικά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-01-07, 22:39
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οσο αφορα τον Δαρρα να πω πως εχω ακουσει καλα λογια και σου δινει και εγγυηση για την δουλεια που σου κανει πραγμα σπανιο για τετοιες μετατροπες αλλα τα λεφτα που ζηταει σε σχεση με την υποδυναμη που θα παρεις πιστευω πως ειναι παρα πολλα και δεν αξιζει τον κοπο.Οσο για το οτι δεν εχεις δει driver7 αρκετες αναφορες για το τουρμπισμα των Ε12 πιστευω οτι φταιει το οτι δεν αξιζει να δωσεις 4000ευρω για να κερδισεις αποδωση 25%+ δηλαδη περιπου 25 αλογα.Καλυτερα να στραφεις στην αλλαγη κινητηρα με εναν αλλο πιο δυνατο.Βεβαια εσεις με τα Ε12 δεν ξερω εκτος απο τον κινητηρα του 1.6 και του ΤS αν εχετε αλλες επιλογες αλλα εμεις οι υπολοιποι ειμαστε λιγο πιο τυχεροι στο θεμα αλλαγης κινητηρα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Greddy Supercharger hatzidi2 TOYOTA COROLLA T-SPORT 465 11-01-12 18:25
2000cc supercharger osfp10 4AGZE 16V 10 07-12-08 04:40
ROTREX? makis92 TOYOTA COROLLA E 12 10 23-02-07 01:34
trd supercharger IVEHIN SUPPORT 7 13-02-06 20:20
E101 with 4a-gze supercharger corolla compresor SUPPORT 2 06-01-06 18:36

Page generated in 0,17235398 seconds (83,32% PHP - 16,68% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com