Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-11-07, 22:07
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
alex πρεπει να καταλαβεις κατι η ταχυτητα δεν σκοτωνει η βλακεια σκοτωνει..
Δεν μπορεις σε εναν δρομο που ειναι γλιτσα και στενος να πας σαν παλαβος..
ελεος ρε κανεις δεν θελει να παθει τπτ...
Οπως πρεπει να καταλαβεις οτι τετοιου ειδους αυτοκινητα Μ6,enzo,carrera gt,veyron ειναι αυτοκινητα που εκτος δεν εχουν καμια σχεση με τα απλα τα δικα μας ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε 4 ροδες...
Αυτα με 6 και 1000 στροφες εχουν 100κμ...
Επισης το ποδι παει και στο φρενα αλλα και το ματι στον μεσσαιο καθρεπτη να δουμε ερχεται κανας μ@λ@κ@ς απο πισω...
Ολοι φταινε και ολοι δεν φταινε ειναι το θεμα...
Και θελω να σε ρωτησω κατι ποσοι οδηγοι απο τους καθημερινους μιλαω εχουν την γνωση να κρατησουν το αμαξι σε συνθηκες ελλειπης προσφρυσης?
Μην τα ισωπεδουμε ολα...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 22:45
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τι να καθαρισω ρε ακη... δε γινεται τιπτις....

η μιση ελλαδα παει στην αριστερη με 80 και μετα τους φταιει το Μ6.....

δε θα ξεχασω το εξης...
μια και μονο φορα ετυχε να βρω αδεια την εθνικη στη θηβα ερχομενος απο λαμια. μιλαμε για τρελη ευθεια.....
αυτο που ηθελα να κανω ειναι να σπασω την εκτη στο CBR η εστω να την κοκκινησω.....
ειμαι μονος στο δρομο κ ψαρωμενος κολημενος στην ταπα του ρεζερβουαρ...
βέπω κατι ιχνη απο κοκκινα φωτα σε 2 κμ αποσταση..... ηταν αριστερα. λεω απο μεσα μου κανε δεξια ρε..... κανε δεξια ρε...
η εκτη μου μολις πλησιαζε κοκκινα. η βελονα εδεινχε 288....
το CBR ειχε κ αλλα γκαζια. ανεβαζε σιγα σιγα λιγο ακομα.
μπηκε κοκκινα η εκτη αλλα δεν βαρεσε κοφτη
σε δυο δευτερολεπτα τον εφτασα...
και ομως ναι. πηγαινε στην αριστερη με 80 σε δρομο για 350...
το αριστερο φλας και το σινιαλο τα ειχα αναμενα μονο και μονο για αυτον απο την.... λαμια σχεδον
στα τετοια του... ηθελα να μην κοψω και να τον περασω απο δεξια αλλα κολωσα. γιατι σκεφτηκα οτι θα κανει τελευταια στιγμη δεξια να μου ανοιξει δρομο. και τελικα εκοψα.
ποτε δεν ειδα πανω απο 288
οταν γινοντε ατυχηματα με μηχανες τα πιο πολλα ετσι γινοντε. ολοι πανε αριστερα με 80. η μηχανη παει να περασει απο δεξια να μην κοψει και την ωρα της προσπερασης αυτος κανει δεξια να ανοιξει για να περασει απο αριστερα η μηχανη....
αν γινει ατυχημα θα λενε κοιτα τον αλητη τον μηχανοβιο ετρεχε και ηθελε να περασει και απο δεξια....
ποιος θα πληρωσει τη νυφη? ο μηχανακιας φυσικα. αυτος φταιει ομως? ναι ρε γουσταρω να σκοτωθω με 350 στην εθνικη. ποιος εχει προβλημα?
να μου αφησουν την αριστερη λωριδα και να σκοτωθω οπως θελω ομως...
αχ ποσα παρομοια εχω γλυτωσει...
ποσα μα ποσα ειδικα με τη μηχανη... ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΟΙ. ΜΕΓΑ ΥΠΝΟΙ.
μονο κατι γρηγορα σπορ αμαξια κοιτανε τον πισω καθρεφτη. μονο ΟΣΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.οσοι δεν τρεχουν δεν κοιτανε πισω ποτε... σου λεει... αφου δεν τρεχω... και αυτοι που προσπαθουν να κοιταξουν πισω τους γερνουν κανα δυο μετρα για να δουν τον κακορυθμισμενο καθρεφτη... τους τον κλεινει ο αερας λενε μετα... και μενα τι με νοιαζει ρε...
ουστε και παλι ουστ σε αυτα τα λαμογια...
ο καθρεφτης πρεπει να ελεγχεται πληρως μονο με την κινηση της κορης του ματιου.μερικοι λενε στη γυναικα τους για κοιτα ρε γυναικα ερχεται κανενας απο δεξια? περναει μια μηχανη σου λεει οκ
ΝΟΜΟΣ παντα θα ερθει ακομα μια μηχανη απο πισω....

οσοι δεν εχετε κοτσια να οδηγατε-τρεχετε οσοι δεν θελετε να ειστε παρανομοι να πατε απο χωματοδρομους η να παρετε λεωφορειο η να καθεστε μαξιμουμ στην δεξια λωριδα να μην ενοχλειτε ποτε και κανεναν. διαφορετικα να κατσετε στα αυγα σας....
στη δουλεια παω καθε μερα και η διαδρομη πειραια περαμα ειναι ΚΑΘΕ μερα μια κοντρα για μενα. οτι και οδηγαω.με οτι βρω. εστω με τον χρονο. ποιος εχει προβλημα?
υπαρχουν ανθρωποι που αν δεν νοιωσουν εστω λιγο αδρεναλινη καθε μερα δεν μπορουν να κοιμηθουν. ενας απο αυτους ειμαι ΕΓΩ και σ οποιον αρεσει...
απαιτω ομως να εχω τη λωριδα μου(που ειναι μονο για προσπεραση ανοιχτη)
και ας ερθουν να με κυνηγανε μετα. εμενα θα γραψουν και δεν θα σας ζητησω δανεικα για την κληση. ο καθενας ειναι αφεντικο του ευατου του....

MARMEL...........
Παλιά 06-11-07, 00:04
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Καλά τα λες φίλε ... εισαι αφεντικό του εαυτού σου... αλλά μην ξεχνας οτι καποιους θα αφησεις πίσω...
Τωρα ειναι η Ελενα, μετά μπορει να ειναι και κανενα κουτσούβελο... Εκεί να σε δω αν θα διακινδυνεύεις και αν θα θελεις να νιωθεις τις αδρεναλίνες κτλπ...

Madvinegar.............
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-07, 00:08
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά τα λες φίλε ... εισαι αφεντικό του εαυτού σου... αλλά μην ξεχνας οτι καποιους θα αφησεις πίσω...
Τωρα ειναι η Ελενα, μετά μπορει να ειναι και κανενα κουτσούβελο... Εκεί να σε δω αν θα διακινδυνεύεις και αν θα θελεις να νιωθεις τις αδρεναλίνες κτλπ...

Madvinegar.............
μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει ρε φιλε...
χωρις δοσουλα αδρεναλινουλα δε γινεται τπτ μιχαλη
αφου μου το πε ο γιατρος...

MARMEL
Παλιά 06-11-07, 00:14
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Οκ, σε καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω πως για σενα ειναι απαραίτητη μια τετοια εκτονωση. Ίσως και για πολλούς απο εμας, οκ να μην ειναι "ναρκωτικό" οπως το νιωθεις εσυ, αλλά να το χρειαζόμαστε και να γουσταρουμε και εμεις καπου-κάπου να κανουμε τις ταρζανιές μας.
Απλά στο ειπα γιατι αν κανεις κανενα κουτσούβελο θα αλλάξει ΤΕΛΕΙΩΣ η σκέψη σου και οι απόψεις σου. Απο αφεντικό του εαυτού σου και 300χιλ στην Εθνική, θα περνάς τον δρόμο και θα κοιτας 10 φορές δεξιά και αριστερά μη σε πατησει αμάξι και αφησεις πισω σου γυναίκα και παιδι(α).
Τεσπα... καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Και οσο για τις ταρζανιες, όλοι τις κανουμε (ή τις καναμε) και κοιτούσαμε να ειμαστε οσο πιο καλυμένοι μπορούμε (δλδ αδειοι δρόμοι, καλή ορατοτητα κτλπ). Απλά καμιά φορά, ενω νομίζεις πως τα εχεις υπολογίσεις όλα, έρχεται η στραβη απο το πουθενά και δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις.

Madvinegar

Υ.Γ.: Θα συνεχισουμε να βαζουμε τα nickname μας στο τελος των ποστ μας για να τα κανουμε πιο δραματικά ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-07, 00:29
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Οκ, σε καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω πως για σενα ειναι απαραίτητη μια τετοια εκτονωση. Ίσως και για πολλούς απο εμας, οκ να μην ειναι "ναρκωτικό" οπως το νιωθεις εσυ, αλλά να το χρειαζόμαστε και να γουσταρουμε και εμεις καπου-κάπου να κανουμε τις ταρζανιές μας.
Απλά στο ειπα γιατι αν κανεις κανενα κουτσούβελο θα αλλάξει ΤΕΛΕΙΩΣ η σκέψη σου και οι απόψεις σου. Απο αφεντικό του εαυτού σου και 300χιλ στην Εθνική, θα περνάς τον δρόμο και θα κοιτας 10 φορές δεξιά και αριστερά μη σε πατησει αμάξι και αφησεις πισω σου γυναίκα και παιδι(α).
Τεσπα... καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Και οσο για τις ταρζανιες, όλοι τις κανουμε (ή τις καναμε) και κοιτούσαμε να ειμαστε οσο πιο καλυμένοι μπορούμε (δλδ αδειοι δρόμοι, καλή ορατοτητα κτλπ). Απλά καμιά φορά, ενω νομίζεις πως τα εχεις υπολογίσεις όλα, έρχεται η στραβη απο το πουθενά και δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις.

Madvinegar

Υ.Γ.: Θα συνεχισουμε να βαζουμε τα nickname μας στο τελος των ποστ μας για να τα κανουμε πιο δραματικά ?
μα δε διαφωνω μαζι σου μιχαλη... αφου ηρθε η ωρα σου(να τα κανεις πανω σου) κουτσουβελο εννοω....
εγω αργω ακομα. και νοιωθω 24

οταν θα ρθει η ωρα θα αγορασω τανκς
με τη μηχανη νομιζεις παω οπως πηγαινα η μπορω να παω? εχω φοβηθει εδω και καιρο με τους....
αυτοι και μονο αυτοι με χουν φοβισει...
σε επαρχιακο και μονος μου γινομαι αλλος ανθρωπος...
ετσι σκεφτομαι ετσι θελω να ειμαι και δεν ενοχλω κανεναν
οταν σκεφτηκα οτι αυτα επρεπε να τα κανω σε πιστα (εστω για εκτονωση) ετρεξα πρωταθληματικα αγωνες...
τι καταφερα? ξοδεψα πολυ χρημα γεμισα τα περιοδικα φωτογραφιες και το σπιτι μου κυππελα. και τι εγινε? το χασα πρωταθλημα για 3 εκατοστα του δευτερολεπτου... και μετα λεμε για πιστα και εκτονωση...
λες απο κει να μου βγαινουν ρε?

πιο δραματικα? lol

ΜΑRMEL.............
Παλιά 06-11-07, 00:48
madvinegar Offline:
Administrator

Φιλαρακι, επειδη εγω σε ξερω και ξερω και ότι προσέχεις αλλά και τις δυνατότητες σου θα προτιμουσα να ειμαι συνοδηγος σου και να πηγαινεις σα το χαρο παρα να ειμαι συνοδηγος σε καποιον που πηγαινει με 80 και ειναι φοβισμενος.
Ευχομαι να μην παθεις τίποτα ποτέ είτε απο μ@λ@κι@ δικιά σου (5%) είτε απο μ@λ@κι@ άλλων (95%).

Για μενα το πρωταθλημα το έχεις πάρει φίλε μου! 3 εκατοστά του δευτερολέπτου και μπούρδες... Δεν εχασες απο το χρόνο αλλά τελείωσε νωρίς η πίστα.
Για μενα πρωταθλητης εισαι εσυ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-07, 00:51
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Φιλαρακι, επειδη εγω σε ξερω και ξερω και ότι προσέχεις αλλά και τις δυνατότητες σου θα προτιμουσα να ειμαι συνοδηγος σου και να πηγαινεις σα το χαρο παρα να ειμαι συνοδηγος σε καποιον που πηγαινει με 80 και ειναι φοβισμενος.
Ευχομαι να μην παθεις τίποτα ποτέ είτε απο μ@λ@κι@ δικιά σου (5%) είτε απο μ@λ@κι@ άλλων (95%).

Για μενα το πρωταθλημα το έχεις πάρει φίλε μου! 3 εκατοστά του δευτερολέπτου και μπούρδες... Δεν εχασες απο το χρόνο αλλά τελείωσε νωρίς η πίστα.
Για μενα πρωταθλητης εισαι εσυ!
o πρωτος ειναι πρωτος..
ο δευτερος ειναι τιποτα...

δεν μπορεις να καταλαβεις τι πικρα ειναι να βλεπεις το κυπελο το τελικο της ελπα με χαραγμενο το ονομα σου πανω και να λεει 2ος πρωταθληματος....
δεν αντεχεται ειδικα αν ο πρωτος ειναι γρηγοροτερος σου και εχεις διδαχθει απο αυτον(respect, αδαμο!!!)....
το συγκεκριμενο κυππελο το εχω και κοιταει τον τοιχο

ξεφυγαμε μιχαλιω!!!
Παλιά 06-11-07, 10:32
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
1 οποιος δεεν φοβατε παντα ζει? ......
Θα σε παρακαλέσω να κάνεις μια προσπάθεια, ο γραπτός σου λόγος να είναι κατανοητός.
Προσπάθησε να διαβάσεις το post σου.
Εμένα προσωπικά με ποιάνει πονοκέφαλος.
Μην αρπάζεσαι και μην βιάζεσαι.
Εδώ είμαστε και ότι θελεις να πεις θα το "ακούσουμε", αρκεί να το καταλάβουμε.
Φιλικά Άκης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-07, 16:36
Το avatar του χρήστη estamatis
estamatis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Θήβα (Βόλος)
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 241
estamatis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ παιδιά ένα ξέρω: Οι δρόμοι είναι για να τους χρησιμοποιούμε όλοι κάνοντας χρήση των ορίων ταχύτητας. Αν κάποιοι θέλουν να τρέχουν σαν "τρελοί" να το κάνουν σε πίστα και να φάνε μόνο το κεφάλι τους.
Όσοι έχουν παιδί θα με καταλάβουν...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
12 νέες κάμερες στην Αττική Οδό Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 18-11-09 17:36
Νέες κάμερες στην Αττική Οδό Demonz_Corolla ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 08-11-09 12:29
Προσοχή στην Αττική Οδο!!! billlllll OFF TOPIC 49 01-11-07 08:33
Ο Καλύτερος Χάρτης Για Την Αττική niknik SUPPORT 4 03-04-06 01:52

Page generated in 0,18570304 seconds (84,01% PHP - 15,99% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com