τι να καθαρισω ρε ακη... δε γινεται τιπτις....
η μιση ελλαδα παει στην αριστερη με 80 και μετα τους φταιει το Μ6.....
δε θα ξεχασω το εξης...
μια και μονο φορα ετυχε να βρω αδεια την εθνικη στη θηβα ερχομενος απο λαμια. μιλαμε για τρελη ευθεια.....
αυτο που ηθελα να κανω ειναι να σπασω την εκτη στο CBR η εστω να την κοκκινησω.....
ειμαι μονος στο δρομο κ ψαρωμενος κολημενος στην ταπα του ρεζερβουαρ...
βέπω κατι ιχνη απο κοκκινα φωτα σε 2 κμ αποσταση..... ηταν αριστερα. λεω απο μεσα μου κανε δεξια ρε..... κανε δεξια ρε...
η εκτη μου μολις πλησιαζε κοκκινα. η βελονα εδεινχε 288....
το CBR ειχε κ αλλα γκαζια. ανεβαζε σιγα σιγα λιγο ακομα.
μπηκε κοκκινα η εκτη αλλα δεν βαρεσε κοφτη
σε δυο δευτερολεπτα τον εφτασα...
και ομως ναι. πηγαινε στην αριστερη με 80 σε δρομο για 350...
το αριστερο φλας και το σινιαλο τα ειχα αναμενα μονο και μονο για αυτον απο την.... λαμια σχεδον
στα τετοια του... ηθελα να μην κοψω και να τον περασω απο δεξια αλλα κολωσα. γιατι σκεφτηκα οτι θα κανει τελευταια στιγμη δεξια να μου ανοιξει δρομο. και τελικα εκοψα.
ποτε δεν ειδα πανω απο 288
οταν γινοντε ατυχηματα με μηχανες τα πιο πολλα ετσι γινοντε. ολοι πανε αριστερα με 80. η μηχανη παει να περασει απο δεξια να μην κοψει και την ωρα της προσπερασης αυτος κανει δεξια να ανοιξει για να περασει απο αριστερα η μηχανη....
αν γινει ατυχημα θα λενε κοιτα τον αλητη τον μηχανοβιο ετρεχε και ηθελε να περασει και απο δεξια....
ποιος θα πληρωσει τη νυφη? ο μηχανακιας φυσικα. αυτος φταιει ομως? ναι ρε γουσταρω να σκοτωθω με 350 στην εθνικη. ποιος εχει προβλημα?
να μου αφησουν την αριστερη λωριδα και να σκοτωθω οπως θελω ομως...
αχ ποσα παρομοια εχω γλυτωσει...
ποσα μα ποσα ειδικα με τη μηχανη... ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΟΙ. ΜΕΓΑ ΥΠΝΟΙ.
μονο κατι γρηγορα σπορ αμαξια κοιτανε τον πισω καθρεφτη. μονο ΟΣΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.οσοι δεν τρεχουν δεν κοιτανε πισω ποτε... σου λεει... αφου δεν τρεχω... και αυτοι που προσπαθουν να κοιταξουν πισω τους γερνουν κανα δυο μετρα για να δουν τον κακορυθμισμενο καθρεφτη... τους τον κλεινει ο αερας λενε μετα... και μενα τι με νοιαζει ρε...
ουστε και παλι ουστ σε αυτα τα λαμογια...
ο καθρεφτης πρεπει να ελεγχεται πληρως μονο με την κινηση της κορης του ματιου.μερικοι λενε στη γυναικα τους για κοιτα ρε γυναικα ερχεται κανενας απο δεξια? περναει μια μηχανη σου λεει οκ
ΝΟΜΟΣ παντα θα ερθει ακομα μια μηχανη απο πισω....
οσοι δεν εχετε κοτσια να οδηγατε-τρεχετε οσοι δεν θελετε να ειστε παρανομοι να πατε απο χωματοδρομους η να παρετε λεωφορειο η να καθεστε μαξιμουμ στην δεξια λωριδα να μην ενοχλειτε ποτε και κανεναν. διαφορετικα να κατσετε στα αυγα σας....
στη δουλεια παω καθε μερα και η διαδρομη πειραια περαμα ειναι ΚΑΘΕ μερα μια κοντρα για μενα. οτι και οδηγαω.με οτι βρω. εστω με τον χρονο. ποιος εχει προβλημα?
υπαρχουν ανθρωποι που αν δεν νοιωσουν εστω λιγο αδρεναλινη καθε μερα δεν μπορουν να κοιμηθουν. ενας απο αυτους ειμαι ΕΓΩ και σ οποιον αρεσει...
απαιτω ομως να εχω τη λωριδα μου(που ειναι μονο για προσπεραση ανοιχτη)
και ας ερθουν να με κυνηγανε μετα. εμενα θα γραψουν και δεν θα σας ζητησω δανεικα για την κληση. ο καθενας ειναι αφεντικο του ευατου του....
MARMEL...........