καλησπέρα κι απο μενα.εγώ έχω μια ts εδώ και 3.5 χρονάκια. έτυχε σε ένα διαγωνισμό του galaxy να κερδίσω ένα gt για ένα 3ήμερο από την kosmocar.
όπως καταλαβαίνεται έβαλα κολλητό στο gt και εγώ στην ts κι αρχίσαμε τα ανοίγματα.ρεπρίζ όπως καταλαβαίνεται ειδικά όταν ήμουν κάτω από 6 με γ@μ..σε κανονικά αφού άκουγες κομπρέσσορα και μετά τούρμπο να οργιάζουν.ήμουν οριακα μπροστα ( ένα καπο σχεδόν)
και στο χιλιόμετρο φαινόταν η αδυναμία του 1.400αρη να τραβίξει το αμαξι σε υψηλες τελικες.
παρόλα αυτα με μια εκδρομούλα που έκανα εγώ με το gt έμεινα απόλοιτα εντυπωσιασμένος από το στήσιμο του αυτοκινήτου σε σχέση με την ts (μαμά 100%,εκτός από τρυπιτά δισκόφρεανα και φαρδύτερα ελαστικά) και από τράβιγμα ακόμα και ψηλά.η τελική που κα΄τόρθωσα να πιάσω σε απόλυτη ευθεία ήταν στα 230.καθόλου ευκαταφρόνιτη...και με κατανάλωση γύρω στο 12-14 με στάνταρ απο 200 και πάνω.αντίστοιχη τέτοια διαδρομή με τη ts πας σίγουρα 15-16 και πάνω.οπότε γενικότερα η άποψη μου είναι...όποιος ts-άκιας συναντήσει gt...ας κατεβάσει μια ταχύτητα κι ας περιμένει να του ρίξει στα αυτία!
xexe!!