Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-11-09, 20:08
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Για ποιό λόγο να αλλάξεις αντλία????? ένας ξαδερφός μου έβαλε μια τέτοια σε μοτερ 4Ε-FTE επάνω σε EE90 και μετά είχε προβλήματα!!! από το πολύ καύσιμο μπούκωνε το μοτερ και δεν είναι καλό αυτό!!! η μαμίσια κάνει μια χαρά!!! αν θες να παίξεις με τις αναλογίες καυσίμου βάζεις apexi S-AFC! δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις την αντλία! και αυτό εφόσον κάνει και άλλα πράγματα στο μοτερ όχι μόνο με αυτό!!! τώρα για να στα γράψω αναλυτικά πρέπει να γράψω έκθεση γιαυτό πες τι θες ακριβώς να κάνεις!

Ξέχασα να πω σε περίπτωση που δεν το ξέρεις στις ΕΕ111. 101 (νομίζω) και σταρλετ (ΟΛΑ) η αντλία βενζίνης είναι εμβαπτιζόμενη δλδ είναι βουτηγμένη μέσα στην δεξαμενή βενζίνης και από πάνω βλέπεις καλώδια και σωληνάκια, του starlet ep82,71,91 είναι ίδια με της corollla EE111 γιατί έχω ελέγξει και τους κωδικούς (μιλάω για την corolla με το 4E-FE).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-11-09 στις 20:14.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-11-09, 08:10
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 427
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδες τον τελευταιο καιρο μου εχει παρουσιασει ενα προβλημα στο κιβωτιο...δεν μπαινει ποτε η 3η ταχυτητα απο κατεβασμα απο 4η χωρις να γρατσουναει...στο ανεβασμα απο 2α οσο γρηγορο και να ναι δεν εχει προβλημα ...στο κατεβασμα ομως οσο ομαλα και να δοκιμασεις θα μπει μονο οπως περιεγραψα...Τι μπορει να ειναι?Φοβαμαι να παω και να ρωτησω μην ακουσω καμια λυπητερη

το κιβωτιο ειναι το 6αρι της 13αρας G6!

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-11-09, 08:49
naevy Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 238
naevy θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
και σε εμένα σε εξάρι με 140.000km η τρίτη έχει ένα μικρό θεματάκι, όταν είναι κρύες οι βαλβολίνες του σασμάν. οπότε μην ανυσηχείς είναι το γρανάζι που φθείρεται πρώτο. σε corolla με 225.000km το ίδιο θέμα υπάρχει για σχεδόν 80.000km
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-11-09, 11:44
Το avatar του χρήστη ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Offline:

Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: πλεον ΑΕ-111
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 331
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια να σας πω κατι στο εξαρι το σασμαν σας εχει τυχει το πρωι να μην μπαινουν ευκολα (ειναι σφιχτος ο επιλογεας) οι ταχυτητες να αρχισω να ανησυχω? το σασμαν εχει περιπου 100000 χλμ
Παλιά 30-11-09, 12:33
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 427
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδια να σας πω κατι στο εξαρι το σασμαν σας εχει τυχει το πρωι να μην μπαινουν ευκολα (ειναι σφιχτος ο επιλογεας) οι ταχυτητες να αρχισω να ανησυχω? το σασμαν εχει περιπου 100000 χλμ
οχι φιλε μου το πρωι οταν ειναι κρυο το αμαξι ειναι πιο σφιχτος ο επιλογεας Ειναι φυσιολογικο...
Εγω για την τριτη που αναφερω οτι δεν κουμπωνει δεν γινεται μονο οταν ειναι κρυο γινεται παντοτε και οταν θα κουμπωσει θα μπει παντοτε ''γρατσουνιστα''!αντικατασταση του γραναζιου να ρωτησω ποσο παει περιπου η δεν με παιρνει?

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-11-09, 12:33
Το avatar του χρήστη karekas
karekas Offline:
Μέλος

Μοντέλο: e11
Δύναμη Σεβασμού: 255
karekas είναι υπέροχος karekas είναι υπέροχος karekas είναι υπέροχος karekas είναι υπέροχος karekas είναι υπέροχος karekas είναι υπέροχος karekas είναι υπέροχος
συνηθισμένο προβλημα αυτο παιδια κ σε μενα το κανει στην 2 κ ποιο πολυ στην 3 ειδικα αν ειναι κρυο σε ολες κολαει ο μοχλος κ τις 6 ταχυτητες κ τα χιλιομετρα που εχει ειναι 143χιλιαδες το σασμαν.ρωτησα για να το φτιαξω κ θελει επισκευει σετ συνχρονιζε κλπ. κ παει 450 ευρω μου ειπαν με εργατικα μαζι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-11-09, 14:00
Το avatar του χρήστη ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Offline:

Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: πλεον ΑΕ-111
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 331
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παλι καλα γιατι δεν το ξερω το αμαξι τωρα το πηρα στην κατοχη μου (ειμαι τρισευτιχισμενος) και μου εκανε εντυπωση.
Παλιά 30-11-09, 17:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
όταν στο starlet GT είχα πάνω το 4E-FTE (αυτό που τώρα εχω στην ΕΕ111) αλλά με το μαμά σασμάν το κοντό από 12V 2E-E moter, μου έκανε αυτά που λέτε, το άφησα έτσι και τελικά μια μέρα έσπασε το συχρονιζε και δεν έμπαινε καμια ταχύτητα!!! επειδή δεν είχα οδική κιόλας και τα πήρα στο κρανίο έριξα κάτι κλοτσιές στον επιλογέα και κατάφερα να χώσω την 2αρα οπότε το πήγα με συμπλέκτη και 2αρα στο συνεργείο. Τελικά μπήκε επιλογέας και ντίζες (μεταχειρισμένα) τα δικά μου τα διαλυσα, νέος δίσκος-πλατο-ρουλεμαν (αυτά ήταν φαγωμένα από πριν και πατίναρε) και σασμαν πλέον μακρύ του starlet GT (από 4Ε-FTE) και όλα μαζί με τις τοποθετήσεις και βαλβολίνες κτλ μου πήγαν 650 ευρώ. Αυτά που λέτε με λίγα λόγια είναι κλασικά προβλήματα του συχρονιζέ. Θέμα χρόνου και χρήσης το πότε θα τα κακαρώσει. Γενικά οι επισκευές δεν συμφέρουν ειδικά αν έχει διαλυθεί όπως το δικό μου!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-12-09, 13:48
Το avatar του χρήστη nikos 1.3g6
nikos 1.3g6 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla 1.3 g6 '99
Περιοχή: αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 0
nikos 1.3g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπερα παιδια να πω και εγω το κουφο που επαθα με το 6αρι απο την 1.3. δεν εμπαιναν οι τριτη και η οποσθεν καλα, αλλα αυτο κατα διαστηματα. πριν 1 εβδομαδα σκαλωσε η οπισθεν! δεν εμπαινε με τιποτα νομιζα οτι θα εσπαγα το λεβιε! τελικα τα παιρνω και ανοιγω το καπακι του λεβιε (εβγαλα την φουσκα) για να δω τι γινεται και τελικα το πλαστικο που κραταει την φουσκα ψηλα ειχε κατεβει κατω και ειχε σπασει σε 4 κομματια το εβγαλα και μετα κουμπονανε οι ταχυτητες κανονικα! το πλαστικο δεν αφηνε το λεβιε να κανει κουμπονει κανονικα.. κουφο ε! και στο προηγουμενο σερβις στην τουοτα μου ειχαν πει οτι μαλλον εχουν φαγωθει τα δοντια απο το πλατο. τι να πω τουλαχιστον την εβγαλα καθαρη προς το παρον...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-12-09, 09:58
Το avatar του χρήστη PANOS SPEED
PANOS SPEED Offline:

Μοντέλο: corolla e11
Περιοχή: ΣΕΠΟΛΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 278
PANOS SPEED είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ερωτηση...εχετε παρατηρησει οτι τα κρυα πρωινα οι αλλαγες ταχυτητων ειναι καπως "ξερες"??
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 12:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 12:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 22:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 15:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 11:45

Page generated in 0,25010800 seconds (76,07% PHP - 23,93% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com