Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-12-11, 18:31
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 590
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Ένας παντρεμένος πηγαίνει σ'ένα σουπερμάρκετ και συναντά μια εντυπωσιακή ξανθιά.....
- Γνωριζόμαστε; λέει αυτος.
- Νομίζω είσαι ο πατέρας ενός απο τα παιδιά μου, απαντάει η ξανθιά.
- Ω θεε μου! λεει εκεινος και θυμαται τη φορα που απατησε τη γυναικα του.
- Εισαι η στριπτιτζου απο το μπατσελορ ναιτ που ειχαμε π***χτει στην πισινα και μετα μου τις εβρεξες με το μαστιγιο και μου καρφωσες ενα καροτο στον κ***ο;
- Όχι του λέει εκείνη σαστισμένη. Είμαι η φιλόλογος του γιού σας...

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-01-12, 11:16
Το avatar του χρήστη FanIsHere
FanIsHere Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla AE86
Περιοχή: Αθήνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 190
FanIsHere είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κόρη:
- Μπαμπά, χθες ένας νεαρός από το σχολείο μου είπε κάτι που δεν το καταλαβαίνω. Μου είπε ότι έχω καταπληκτικό σασί, δύο πανέμορφα αμορτισέρ και δύο φοβερούς προφυλακτήρες! Τι εννοούσε;

Μπαμπάς:
- Να πεις στο νεαρό ότι έτσι κι ανοίξει το καπό για να μετρήσει πόσο είναι το λάδι στην μηχανή, θα του "τσακίσω" την εξάτμιση!...
Παλιά 08-01-12, 12:25
Edessaios Offline:
Moderator

Ένας μπαμπάς αγοράζει ένα ρομπότ με ανιχνευτή ψέματος,
το οποίο χαστουκίζει όποιον λέει ψέματα.
Αποφασίζει λοιπόν να το δοκιμάσει στο γεύμα.

«Γιέ μου, πού ήσουνα σήμερα;»
Ο γιος λέει «στο σχολείο μπαμπά.»
Το ρομπότ χαστουκίζει τον γιο!

«Εντάξει, είδα ένα DVD στους φίλους μου!»
«Τι DVD;»
«Παιδική ιστορία.»

Το ρομπότ χαστουκίζει πάλι τον γιο!

«Εντάξει, ήταν ένα πορνό» φωνάζει ο γιος.

«Τιιιι! Όταν ήμουν εγώ στην ηλικία σου δεν ήξερα τι είναι πορνό» λέει ο μπαμπάς.
Το ρομπότ χαστουκίζει τον μπαμπά!

Η μαμά βάζει τα γέλια
«Χα χα χα! Αυτός είναι σίγουρα γιός σου.»

Το ρομπότ χαστουκίζει τη μαμά!

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-01-12, 12:27
Edessaios Offline:
Moderator

Και τι βαζεις μεσα ρε μαστορα; Τι βαζω!!!!!!!τον πατερα μου και την μανα μου βαζω!!!!! Μπιστονια,μπιελες,τριμεταλικα μεταλλα,μηχανικα οστιρια,εκκεντροφορους,χειροκινητο κοντο πενταρι σασμαν αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος. Σε κοβω να εισαι κουλος!!!!! ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!!! ... Δεν πειραζει θα σου βαλω και νιτρα να ψεκαζεις

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-01-12, 12:53
Το avatar του χρήστη kokovios
kokovios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: e12 pro f/l
Περιοχή: ελευσινα
Δύναμη Σεβασμού: 240
kokovios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κορυφη!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-01-12, 23:33
Το avatar του χρήστη gio911
gio911 Offline:

Περιοχή: Ρέθυμνο
Δύναμη Σεβασμού: 233
gio911 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios Εμφάνιση μηνυμάτων
Και τι βαζεις μεσα ρε μαστορα; Τι βαζω!!!!!!!τον πατερα μου και την μανα μου βαζω!!!!! Μπιστονια,μπιελες,τριμεταλικα μεταλλα,μηχανικα οστιρια,εκκεντροφορους,χειροκινητο κοντο πενταρι σασμαν αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος. Σε κοβω να εισαι κουλος!!!!! ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!!! ... Δεν πειραζει θα σου βαλω και νιτρα να ψεκαζεις
Κορυφαίο!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-01-12, 11:36
Το avatar του χρήστη mikess
mikess Offline:
Μέλος

Μοντέλο: auris 1.4 trendy
Περιοχή: Χαλάνδρι - ΑΝΔΡΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 171
mikess είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος τραυματίστηκε από ένα φορτηγό και πέθανε. Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο...
- Καλώς ήρθατε στον παράδεισο! Είπε o Άγιος Πέτρος πριν μπει, έχουμε ένα πρόβλημα ... Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματός σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με σας ... Αλλά θα κάνουμε το εξής: θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο, και εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα. Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα, ο οποίος τον κατέβασε , στην κόλαση. Οι πόρτες άνοιξαν και ο άντρας βρέθηκε ακριβώς στη μέση ενός γηπέδου γκολφ, κομψό και πράσινο. Λίγο μακρύτερα είδε μια λέσχη και μπροστά πρώην συναδέλφους του κόμματος και φίλους του επιχειρηματίες που είχαν ήδη πεθάνει, ντυμένους κομψά και πολύ ευχαριστημένους. Έτρεξαν να τον χαιρετήσουν, τον αγκάλιασαν και άρχισαν να θυμούνται τα καλά χρόνια, όταν πλούτιζαν εις βάρος του λαού ... Έπαιξαν χαρούμενοι μια παρτίδα γκολφ, στη συνέχεια δείπνησαν στο σύλλογο διασκεδάζοντας και τρώγοντας χαβιάρι και το βράδυ -συντροφιά με μια όμορφη νεαρή ... Συναντήθηκε ακόμη και με τον Διάβολο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ένας συμπαθητικός τύπος, διασκεδαστικός, είπαν ανέκδοτα και χόρεψαν. Ήταν τόσο καλά που δεν κατάλαβε όταν ήρθε η ώρα να φύγει. Όλοι τον ξεπροβόδησαν ... Ανέβηκε μέχρι την πύλη του Παραδείσου, όπου Άγιος Πέτρος τον περίμενε:
- Τώρα είναι η ώρα να πάς στον παράδεισο!
Ο πολιτικός ( χωρίς ενδοιασμούς, φυσικά), πέρασε τις επόμενες ώρες πάνω από το ένα σύννεφο στο άλλο, χαϊδεύοντας μια άρπα και τραγουδώντας. Οι 24 ώρες πέταξαν, και ο Άγιος Πέτρος ήρθε:
- Περάσατε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο. Είναι η ώρα να επιλέξετε! Ο άνθρωπος το σκέφτηκε για μια στιγμή και στη συνέχεια είπε:
- Ο παράδεισος είναι πολύ όμορφος, αλλά νομίζω ότι θα ένιωθα καλύτερα στην κόλαση. Ο Άγιος Πέτρος τον συνόδευσε στον ανελκυστήρα και κατέβηκε στην κόλαση ... Όταν άνοιξε την πόρτα, ξύπνησε στη μέση μιας ερήμου που καλύπτονταν με κάθε λογής σκουπίδια. Είδε τους φίλους του ντυμένους με κουρέλια, να σκάβουν μέσα στα σκουπίδια. Ο Μεγάλος διάβολος τον υποδέχτηκε και τον χάιδεψε στον ώμο ...
- Δεν καταλαβαίνω, είπε ο πολιτικός, χθες ήμουν εδώ και ήταν όμορφες γυναίκες, γκολφ, έφαγα από όλα τα καλά και διασκέδασα πολύ .... και ... και ... Τώρα το μόνο που έχετε είναι ένα ξηρό έδαφος, γεμάτο σκουπίδια ... και οι φίλοι μου φαίνονται πικραμένοι ...Ο Μεγάλος διάβολος χαμογέλασε και είπε:
- Χθες ήταν η προεκλογική εκστρατεία! ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ!
Παλιά 28-01-12, 11:43
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Δύναμη Σεβασμού: 260
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο 18λογος του καλού Έλληνα οδηγού...

Όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες ξεχωρίζουν στους δρόμους όλου του κόσμου..

Εμείς συγκεντρώσαμε τις συνήθειες τους και σας παρουσιάζουμε τον 18λογο του Έλληνα οδηγού...

1. Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

2. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

3. Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα. Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP".

4. Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.

5. Ποτέ μην κλείνετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.

6. Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε πάντα τη τελευταία στιγμή για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS , το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κατόχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.

7. Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.

8. Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.

9. Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.

10. Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.

11. Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είσαι πρώτος σ' αυτό.

12. Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.

13. Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.

14. Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.

15. Το κράνος φοριέται στον αγκώνα. Προστατεύει το χέρι σε τυχόν πτώση προς εκείνη τη πλευρά, επίσης προστατεύει σε περίπτωση που στριμωχτείς ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα ή αν έχεις επαφή με τοίχο.

16. Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...

17. Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.

18. Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα.
Παλιά 18-02-12, 18:41
Edessaios Offline:
Moderator

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ..
-Βγήκα χθες με έναν τύπο.-Αλήθεια; Kαι;-Ήταν πολύ ευγενικός και ωραίος.-Ουάου! Και για πες! Με πήγε σε ένα υπέροχο μαγαζί και φάγαμε.-Ναι; Kαι για πες,για πες!-Μετά πήγαμε για ποτό και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..
(2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
-Και καταλήξαμε στο σπίτι του που κάναμε..-Τι κάνατε; Πες τα μου όλα!-Και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..
(4 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
-Περάσαμε τέλεια!-Μπράβο!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ..
-Βγήκα με μία χθες.-Τη γάμησες;-Ναι.-Ωραίος..

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-02-12, 15:08
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δυο φίλες βγήκαν να τα πιουνε. Στο γυρισμο ηθελαν να κατουρήσουν επειγόντως, που να παμε που να παμε...μπαινουν σ' ένα νεκροταφείο. Κατουράνε και μετα πως να σκουπιστουν? σκουπιζονται με τα κιλοτάκια τους και τα πετάνε... Την άλλη μέρα συναντώνται οι άντρες τους...
- Πως παει ρε?
- Γαμησε τα... Εχω σκασει, η γυναικα μου με κερατώνει... Χθες μου ειχε πει οτι θα βγει με τη δικια σου και γυρισε αργα, μεθυσμένη και χωρις βρακι...!
- Εγω τι να πω ρε φιλε... Κι η δικια μου τα ιδια μου ειχε πει και γυρισε ξεβρακωτη και απ' τον κώλο της κρεμμόταν κορδελα που εγραφε: ''ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...''

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17570806 seconds (79,68% PHP - 20,32% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com