Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 06-12-05, 23:04
Το avatar του χρήστη IVEHIN
IVEHIN Offline:

Μοντέλο: E-111 G6
Περιοχή: ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 308
IVEHIN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
dinos
Καλυτερα να μην το χλεβαζεις το gti ειναι αρκετα δυνατο και μαλλον απο τα πιο δυνατα streetadika εργοστασιακα αυτοκινητα μεσαιας κατηγοριας που εχει να επιδειξει η ελληνικη αγορα. Το type r θα το χλεβαζες? Τωρα αν σου πω οτι το gti εχει καλυτερες επιδοσεις τι θα πεις. Επεισης και τα POLO εβγαιναν gti με 1600 κινητηρα και 125 αλογα και μπορω να σας πω οτι ηταν ιδιαιτερα σβελτα. Με το κορολλα δεν εχω πετυχει κανενα αλλα η καταληξη δεν θα ηταν τοσο καλη για εμενα αν πετυχαινα κανενα
Οπα φιλε εδω εισαι λαθος.
Ο κολλητος μου εχει ενα Type R και το εχω σκησει αρκετες φορες,οπως επισης εχω δοκιμασει και το gti.
Το gti ειναι πιο γρηγορο (παροτι εχουν την ιδια ιπποδυναμη) λογω του turbo,αλλα μονο στην ευθεια και για πολυ λιγο.
Στον κανονικο δρομο ομως,δηλαδη σε εναν δρομο που εχει και στροφες χανει παρα πολυ ενω το civic μπαινει παντου.πιστεψε με,ειχα την ιδια αποψη με σενα πριν αλλα μολις οδηγησα και το gti καταλαβα ποσο καλα ειναι στημενος ο ιαπωνας.

Ο θανατος ερχεται απο τον Ranger απο ψηλα και απο τον ivehin στα κρυφα!!!

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Παλιά 07-12-05, 05:08
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

έτσι έτσι φίλε, και μην ξεχνάμε πως δεν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, αν εγώ είχα πάντως 30.000 δεν θα έπερνα κανένα από τα 2, αλλά αν ήταν, το Type R. πάντως ρε σεις αν διαθέταμε τόσα χρήματα, δεν θα ήταν πιο φρόνιμο να πέρναμε μια πισοκούνα??? question
Παλιά 07-12-05, 13:43
IVEHIN Offline:

Καλα αυτο ενοειτε ο καθενας εχει διαφορετικα κεφια και απαιτησεις απο το αμαξι που θα παρει.
Και εγω αν ειχα τοσα λεφτα πισωκουνα θα επαιρνα,αλλα ολα τα παραπανω τα ειπα για τα 2 αυτα συγκεκριμενα αμαξια(το διευκρινιζω για να μην παρεξηγηθω)

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Παλιά 07-12-05, 22:46
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 363
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα ενταξει εγω ξερω οτι κ 500 αλογα να ηταν δε θα επαιρνα ενα αμαξι με πλαστικους γρυλους που πεφτουν τα παραθυρα στα φαναρια με την καμια....γιατι λετε ο,τι θελετε αλλα ο ιαπωνας οταν φτιαχνει κατι το φτιαχνει για να αντεξει μια ζωη κ το μελεταει καλα....κ αυτο αμα δεν κατσεις να λυσεις μερικα αμαξια δεν προκειται να το καταλαβεις ουτε απο αυτα που ακους ουτε απο αυτα που γραφουν τα περιοδικα...ενταξει αλιμονο αμα ειχαμε ολοι την ιδια αποψη για τα αμαξια...τοτε θα δουλευε μονο ενα εργοστασιο ενω τωρα υπαρχουν αυτοι που παιρνουν αμαξια κ αυτοι που αιρνουν αμαξες...τι να κανουμε αμα δεν υπηρχαν κ οι στενοκεφαλοι-κολλημενα μυαλα η audi wv alfa romeo κλπ θα ειχαν κλεισει τωρα....Συγγνωμη που τα λεω σε αυτο το τοπικ αλλα δεν το θεωρω τελειως ασχετο γιατι εκτος απο τα αλογα πρεπει να κοιταμε κ αλλα πραγματακια
Παλιά 08-12-05, 00:23
IVEHIN Offline:

Εχεις απολυτο δικιο φιλε κωστα.
Γιατι οταν μιλαμε για αμαξια ο ιαπωνας ειναι ο βασιλιας!!!!!!!

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Παλιά 08-12-05, 15:35
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 297
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδια η αναφορα μου στο gti kai type r ηρθε απο περιοδικο(μαλλον το power) στο οποι0 ελεγε οτι σε κλειστη διαδρομη με στροφες το gti υπερειχε του type-r λογο πολυ μεγαλης δυναμης στις μεσαιες στροφες οπου και υστερουσε το type -r. Δεν εχω οδηγησει, ουτε εχω μπει σε κανενα απο τα 2. Σε φαναρι νομιζω οτι το καινουριο type-r εκανε 0-100 σε 6.8 και το gti se 7 flat. Τελος παντων εκει που ηθελα να επικεντρωθω ειναι στο γεγονος οτι το gti πρεπει να εχει το καταλληλο respect και να μην τα ισοπεδωνουμε ολα επειδη ειμαστε φιλοιαπωνες
Παλιά 08-12-05, 16:48
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Θα συμφωνήσω μαζί σου ddeus. Κάπου είχα διαβάσει και εγω ότι το gti υπερείχε γιατί είχε ροπή να δώσει μετά την έξοδο της στροφής (λόγω τουρμπο) ενώ το Type R έπρεπε να ανεβάσει πάλι σε κόφτες για να φτάσει σε ικανοποιητικές ροπές.
Δεν είπαμε να μην δίνουμε respect στο Gti, απλά σκέψου το γεγονός ότι τα 2 αυτοκίνητα είναι και τα 2 στα 2.000 κυβικά και βγάζουν τα ίδια άλογα (200ΗΡ) αλλά το GTi έχει και τούρμπο...
Και μόνο αυτό που σου είπα δίνει το απόλυτο respect στον Ιάπωνα... κι ας έρχεται δεύτερος σε κλειστή διαδρομή...
Παλιά 08-12-05, 17:13
Το avatar του χρήστη Nick-K
Nick-K Offline:

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Κοζάνη
Δύναμη Σεβασμού: 317
Nick-K είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε madvinegar2003. Ίδια κυβικά, ίδια άλογα αλλά το ένα ατμοσφαιρικό και το άλλο με turbo.. Τι να λέμε τώρα. Υπερέχει πολύ ο Ιάπωνας αλλά όντως και respect στο Gti.
My Gallery

Παλιά 08-12-05, 18:08
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγώ πάντως διαφωνώ εδώ μαζί σας... δηλαδή αν συγκρίνουμε τον κινητήρα του S2000 με αυτό του Ζ4 , ο πρώτος είναι καλύτερος επειδή βγάζει τα ίδια σχεδόν άλογα με λιγότερα κυβικά ??? Απλώς έχουν τελείως διαφορετική κατασκευή...
Παλιά 08-12-05, 18:21
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Jimbo απλά πιστευω ότι για να βγάζεις τα ιδια άλογα με λιγότερα κυβικά σημαίνει ότι τεχνολογικά είσαι προηγμένος. Προσωπική άποψη τελείως. Ομολογώ ότι είμαι "φιλο-ιάπωνας" (ίσως και κάτι παραπάνω). Μου αρέσει η Ιαπωνική νοοτροπία που βγάζει ένα μοτερ και προσπαθεί να το ξεζουμίσει βγάζοντας διάφορες πατέντες (βλέπε VVTi, Vtec, VVTLi κτλπ) και στροφάροντας το ψηλά κρατώντας το ατμοσφαιρικό από το να καταλήγει στην απλή και εύκολη λύση του να ανεβάζει τα κυβικά ή να τοποθετεί τούρμπο για να βγάλει άλογα.
Σίγουρα ο κινητήρας του S2000 έχει διαφορετική νοοτροπία από του Ζ4 αλλά για πες μου άλλο ατμοσφαιρικό που στα 2000cc να βγάζει 240 άλογα...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,17806101 seconds (75,76% PHP - 24,24% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com