ρε συ κοιτα να δεις πως εχει...
αυτος μαλλον εχει μπερδευτει...
ΝΑΙ επρεπε να λυσω το σασμαν πριν τα μονταρω ολα αλλα ρισκαρισα...
ρισκαρησα για να μεινει χαμηλα το κοστος της μετατροπης αλλα και γενικα δεν το ειχα σκεφτει ετσι καν.
μακαρι να βγηκε σε καλο το ρισκο αυτο...
ο αγγλος με ειχε διαβεβαιωσει οτι το σασμαν ειναι μαμα και δεν εχει ανοιχτει ποτε...
οποτε τον πιστεψα ρισκαρισα και εγιναν αυτα που εγιναν..
αυτος ομως ειναι μηχανικος και πουλαει μπολικα πραγματα απο αμαξια που κανει part out...
οποτε...
την μερα που παρελαβα το σασμαν του ειπα οκ το παρελαβα ολα καλα κτλ κτλ...
αυτος ξαφνικα τρελαθηκε και επιμονα με ρωτησε 10 φορες ποτε το παρελαβα. σημερα η εχτες? ειχε λυσαξει. τριτη η τεταρτη το παρελαβες?
προφανως ειχε στειλει και αλλο σασμαν ελλαδα και υποθετω οτι καποιο μπερδεμα εγινε αν και δεν τον εχω ρωτησει ουτε προκειται...
επισης εντυπωση μου εκαναν τα πολλαπλα e mail του να το επιστρεψω πισω... ακομα στελνει αλλα του χα πει οτι θα λειψω ταξιδακι με το βαπορι... απο βδομαδα θα δω τι θα του πω. πρεπει να τον ψησω να μου στειλει και το μαμα του MR2 turbo LSD να το εχω...
οδηγωντας τ αμαξι μπαμ κανει οτι αυτο το διαφορικο ειναι κατι αλλο. κατι οχι μαμα. το κανε ο κουμπαρος μου βολτα σημερα και του κανε εντυπωση πως στριβει μεσα στη στροφη με πατημενο γκαζι...
απλα του κανε εντυπωση. τα λογια του ηταν οτι περιμενε να πεταξει μουτρα για πλακα....
εγω δεν εχω οδηγησει μεγα μπλοκαδουρες καταλαβαινω ομως οτι κατι τρεχει με δαυτο. ειδικα σημερα με το σπιναρισμα του αριστερου τροχου με 1000 μολις στροφες...
χωρια οι τρεχαλες...
ελπιζω να μεινει αρκετο καιρο ως εχει...
βαση λογικης θα ψοφισει η θα χαλασει γρηγοροτερα απο οτι αν ηταν σε πισω κινηση λογω μεγαλυτερης κινησης των εμπρος τροχων σε σχεση με τους πισω...
για το σασμαν αυτο με διαβεβαιωνει οτι εχει κανει 45000 μιλια γιατι ηταν σε αμαξι 500ΗΡ το οποιο ετρεχε η ψιλοετρεχε σε track days σε drift και σε dragster...
θελω και επιμενω ομως να αποδειξω ΚΑΙ σε αυτα τα λογια που ειχαν ειπωθει οτι ΔΕ θα προλαβαινω να μαζευω τα μουτρα στην 101... και οτι θα ναι ενα αμαξι ΜΟΝΟ για ευθεια η μονο για εθνικη....
και απο βδομαδα αφου κανω τις δουλειες μου (ευθυγραμμιση car-pc κατι ποδιες κατι τσεκαρισματα κατι καλωδια κατι με το radio cd που κολησε κατι απο δω κατι απο κει....) θα ξανακανω μια βολτα απο τους 4 ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ που ειδαν τ αμαξι και εκριναν οτι το διαφορικο ειναι σπασμενο και χρηζει αμεσης επισκευης... γιατι θα ΧΥΘΕΙ ολο κατω στο δρομο....
θα θελα να δω τα μουτρα τους και την απαντηση τους...
ειδωμεν...
μαμηστερο δειχνει να ειναι το ΚΑΑΖ ε?