χθεσ βραδυ αραγμα στην καβαλας στο καπω του celica ερχεται ax κοκκινο ενα leon Κιτρινο και ena 11αρι τριπορτο μαυρο με intercooler και αυτο κολλητο corolla CLUB ΜΕ ultraleggera...ερχεται ενα παιδι και μου λεει δικο σου? ναι του λεω μαμα ειναι..μου λεει θες νανοιξεισ με το ax? μοτερ απο saxo 52αρι ατμοσαφαιρα..μου λεει ομωσ κοβει ημιαξονια συνεχεια και αν θελω απο πρωτες ρολλαριστες..του λεω μεσα.πριν μπομε σταμαξια ενα παληκαρι απ την παρεα του με Trd μπλουζα λογικα ο οδηγος του corolla φωναζει στο φιλο του μην τον ψεκασεις πολυ..τεσπα μπαινουμε σταμαξια ρολλαρουμε περα απο το δαφνι ερχεται διπλα μου μου λεει ψηλα γιατι δεν βολευεται χαμηλα με τουσ κανιβαλλουσ εκκεντροφορους.παταμε πεταγεται ενα καπω και απο κει και περα τζουλιο κατασταση ειχε φαει πανω απο κολωνα apo to celicaki στα μεσα τεταρτης το αφησα.γυρναμε λεει σταην παρεα του τι εγινε και ερχεται ο αλλος μπετοβλακας με το corolla και μου λεει δν εισαι μαμα...ελα να κανουμε μαι δοκιμη υπερκυβισμενο ειναι σφυριλατο με 25αρα και χαμηλη πιεση του λεω αν και θα φαω ηθελα να δω και που θα ακτσει το celikaki...παταμε πρωτες ρολλαριστες μεχρι 220 ενα αμαξι μπροστα To celikaki...γυρναω πισω εμεινε ενα φαναρι πισω το παιδι φτανω παλι στην παρεα του και περιμεναμε ενα δυο λεπτα 5 λεπτα πουθενα ο corollakias....τον πηραν τηλεφωνο και ειπε οτι του ετυχε δουλεια..κριμα φιλε... α και κατι αλλο αλλη φορα να συννενοησαι με τουσ φιλους σου γιατι η 25 αρα εγινε 28αρα μετα στη συζητηση..κριμα σου παντως γιατι τα φιλαρακια σου ηταν πολυ πιο ενταξει απο σενα...