Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-03-09, 18:10
Το avatar του χρήστη giwrgos20v
giwrgos20v Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 200sx
Περιοχή: κορυδαλλος-νικαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 240
giwrgos20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
να θυμήσω ότι μέσα από το forum δεν κανονίζουμε τίποτα.
κωστακη δεν κανονιζουμε κοντρα μην τρελενεσαι για δοκιμη λεμε
στα περιοδικα πως κανουν συγκριτικο 400μ
καλος πολιτης κι'ολας δεν σε εχω δει απο κοντα να σου ευχηθω

Παλιά 09-03-09, 23:52
Christen Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
Christen είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια χαρά σε όλους, ωραίο φόρουμ.
Παλιά 10-03-09, 00:12
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 763
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γεια σου Christen

giwrgos20v τελευταία ούτε εγώ δεν με βλέπω από κοντά.όσον αφορά τη δοκιμή αν είναι συννενοηθείται αλλιώς ....

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Παλιά 21-03-09, 13:32
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 268
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θελω την αποψη σας για το αποτελεσμα ανοιγματος που ειχα με ενα ibiza το προηγουμενο.
Εγω μονος μου αυτος με συνοδηγο.
Καναμε δυο ανοιγματα το πρωτο στη Βουλιαγμενης και του κανω πολυ διαφορα απο εκκινηση οποτε το αφηνω με φτανει και ξαναδεινω οπου φτασαμε σχεδον μαζι στο πρωτο φαναρι της παραλιακης.
Εκει με ρωταει τι ειναι και του λεω 103 αλογα μαμα (αρχισαν να λενε οτι παει τρομερα και πρεπει να ειναι κατω απο 1000 κιλα)!!! Και με το που ρωταω κι εγω (νομιζω μου απαντησε τουρμπο) αναβει πρασινο και ξεκιναμε, μεχρι τα 150 ημουν μπροστα οπου και με περασε και μου εκανε και 2 αυτοκινητα.
Τον ακολουθησα σε ολα τα λιμ@ν@κ@@ ψιλοκομματια και στο r@b@s τον ρωταω εσυ ποσα αλογα εισαι και με λιγο κομπιασμα στη φωνη μου λεει φιλτρο προγραμμα εξατμιση αλλα εσυ πας πολυ καλα για 103 αλογα......
Πιστευω οτι σιγουρα φοραγε πολλα περισσοτερα απ'οσα ειπε τωρα για το τουρμπο δεν ειμαι σιγουρος γαμωτο.
Το κορυφαιο ηταν στο τελος που του λεω εχω μονο 5000 χιλιομετρα σιγουρα θα ανοιξει κι αλλο το μοτερ και μου λεει μακαρι αλλα με ενα τροπο σαν να ειχε νευριασει
Παλιά 21-03-09, 22:19
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 391
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στα ιμπιζακια εχουν ψαχτει πολυ και πανε πολυ καλα μην πιστευεις τη λενε...εγω με το αβενσις περναω τα ιμπιζακια με τα 115 αλογα(το εχει κολλητος και ανοιξαμε παρα πολλες φορες και εχω ανοξει και με αλλα) και μου ηρθανε κατι ιμπιζα με 101 αλογα και μου κανανε 1η 2α 2 αμαξια..μεχρι και με ρεπριζ με περναγανε.Παντως φτιαχνονται αρκετα ατμοσφαιρικα...δυστηχως.
Παλιά 22-03-09, 04:03
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Αμα με περναγε απο την αρχη ή τουλαχιστον στα 100 θα ελεγα οτι οκ ειναι 1ο σταδιο αλλα το οτι με περασε στα 150 και μου εκανε ευκολα διαφορα σημαινει οτι εχει πολλα αλογα. Τεσπα το ξερω οτι πολλοι λενε οτι θελουν οποτε αφου δεν ειμαι σιγουρος τι φοραγε δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα.
Παλιά 22-03-09, 04:32
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αμα με περναγε απο την αρχη ή τουλαχιστον στα 100 θα ελεγα οτι οκ ειναι 1ο σταδιο αλλα το οτι με περασε στα 150 και μου εκανε ευκολα διαφορα σημαινει οτι εχει πολλα αλογα. Τεσπα το ξερω οτι πολλοι λενε οτι θελουν οποτε αφου δεν ειμαι σιγουρος τι φοραγε δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα.
φιλε μου vavva πολες φορεσ ειναι και δουλεια σασμαν δλδ εκει που στην εκκινηση δεν θα τα φορτωσει να τα φορτωσει αργοτερα, υπαρχει και ι λογικη ασ τον αφησω και του τα σκαω μετα αφου ουτοσ ι αλος απο εκκινηση τα τις αφησω κατω γιαυτο ζητανε (ρολαριστα) αυτο σε περιπτωση που ειχε κανα turbo .. και παραδιγμα επισης πολα 1.4 σαχο εχουν περασει vts σε 1η 2α χαμενες γιατι δεν καθονται κατω
Παλιά 22-03-09, 04:48
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Σιγουρα εκανε κανονικη εκκινηση αφου ξεκινησαμε μαζι με σπινιαρισματα.
Θυμαμαι οτι κουμπωσαμε μαζι τριτη(ειχα ανοιχτο παραθυρο και ακουγα) και μεχρι τα 150 με εφτασε και στα 165 μου ειχε κανει 2 αυτοκινητα.
Δεν γινεται ενα Ibiza με ΦΠΕ περιπου στα 115 αλογα να με περασει τοσο ευκολα ισα ισα εγω πιστευω οτι ειμαι μπροστα παντου.
Παντως το παιδι δεν περιμενε να πηγαινει τοσο καλα το μαζντα παραξενευτηκε γι'αυτο πιστευω οτι ειχε αρκετη περισσοτερη δυναμη και δεν μπορουσε να πιστεψει οτι ενα αυτοκινητο με 103 αλογα φευγει τοσο καλα.
Παλιά 22-03-09, 04:59
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 269
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αφου ειχες ανοικτο παραθυρο δεν καταλαβες αν εχει turbo? Αν ηταν το Top Gun νομιζω πως ηταν μαμα 115 αλλα οπως ειπε και ο φιλος vassilis_vvti επειδη γιναν αναρπαστα λογω τιμης και λογω του κοινου που τα αγορασε εχουν βγει πολλα πραγματα που τα βοηθησαν να πανε πολυ καλα γιατι μαμα ηταν λιγο ψοφια.
Παλιά 22-03-09, 17:46
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 391
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Σιγουρα εκανε κανονικη εκκινηση αφου ξεκινησαμε μαζι με σπινιαρισματα.
Θυμαμαι οτι κουμπωσαμε μαζι τριτη(ειχα ανοιχτο παραθυρο και ακουγα) και μεχρι τα 150 με εφτασε και στα 165 μου ειχε κανει 2 αυτοκινητα.
Δεν γινεται ενα Ibiza με ΦΠΕ περιπου στα 115 αλογα να με περασει τοσο ευκολα ισα ισα εγω πιστευω οτι ειμαι μπροστα παντου.
Παντως το παιδι δεν περιμενε να πηγαινει τοσο καλα το μαζντα παραξενευτηκε γι'αυτο πιστευω οτι ειχε αρκετη περισσοτερη δυναμη και δεν μπορουσε να πιστεψει οτι ενα αυτοκινητο με 103 αλογα φευγει τοσο καλα.
Mα το αμαξι του ηταν σιγουρα περισσοτερα αλογα απο εσενα???αρα γιατι σου κανει εντυπωση που σου φευγει μετα τα 150???αν σου εφευγε αρχη και το περναγες μετα να σου εκενε εντυπωση.Ειχανε ενα ιμπιζα στο κλαμπ τους με τελικο και σκουπα και ητανε το 101 αλογα και με περναγε ανετα...μετα εκανε δυναμομετριση και εβγαλε 117 αλογα!!μετα εβαλε προγραμμα και πηγε 112!!!!! και του αρχισανε τα προβληματα...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,18417907 seconds (77,59% PHP - 22,41% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com