Θελω την αποψη σας για το αποτελεσμα ανοιγματος που ειχα με ενα ibiza το προηγουμενο.
Εγω μονος μου αυτος με συνοδηγο.
Καναμε δυο ανοιγματα το πρωτο στη Βουλιαγμενης και του κανω πολυ διαφορα απο εκκινηση οποτε το αφηνω με φτανει και ξαναδεινω οπου φτασαμε σχεδον μαζι στο πρωτο φαναρι της παραλιακης.
Εκει με ρωταει τι ειναι και του λεω 103 αλογα μαμα (αρχισαν να λενε οτι παει τρομερα και πρεπει να ειναι κατω απο 1000 κιλα)!!! Και με το που ρωταω κι εγω (νομιζω μου απαντησε τουρμπο) αναβει πρασινο και ξεκιναμε, μεχρι τα 150 ημουν μπροστα οπου και με περασε και μου εκανε και 2 αυτοκινητα.
Τον ακολουθησα σε ολα τα λιμ@ν@κ@@ ψιλοκομματια και στο r@b@s τον ρωταω εσυ ποσα αλογα εισαι και με λιγο κομπιασμα στη φωνη μου λεει φιλτρο προγραμμα εξατμιση αλλα εσυ πας πολυ καλα για 103 αλογα......
Πιστευω οτι σιγουρα φοραγε πολλα περισσοτερα απ'οσα ειπε τωρα για το τουρμπο δεν ειμαι σιγουρος γαμωτο.
Το κορυφαιο ηταν στο τελος που του λεω εχω μονο 5000 χιλιομετρα σιγουρα θα ανοιξει κι αλλο το μοτερ και μου λεει μακαρι αλλα με ενα τροπο σαν να ειχε νευριασει