Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
08-03-09, 02:54
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Mαλλον δεν το παταγε τερμα το auris...ειπαμε ειναι λιγο αργο αλλα οχι και ετσι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GMASTER6 : 08-03-09 στις 03:01.
|
08-03-09, 03:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ο alex-g ειναι γνωστος για την συμπαθεια που τρεφει για οτιδηποτε εχει το σημα της ΤΟΥΟΤΑ. Τωρα πως του ξεφυγε κι εχει Corolla, αλλο αυτο.........
|
08-03-09, 04:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Mαλλον δεν το παταγε τερμα το auris...ειπαμε ειναι λιγο αργο αλλα οχι και ετσι...
|
πολύ πιθανό να μη το πάταγε και τέρμα αφου μεχρι 3 του εκανε περισσότερη διαφορά μαλον δεν θα ασχοληθικε
|
08-03-09, 04:20
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
φυσικά και τα συμπαθώ και με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο το σημαντικότερο, ολα αυτα ομως.. πανε και αναλογα την τσέπη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 08-03-09 στις 04:36.
|
08-03-09, 11:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
καλα μην κοροιδευομαστε ξερω ποτε παταει ενα αμαξι και ποτε οχι δεν σπας την πρωτη και μετα κοβεις τελοσπαντως μπορει να λυθει η απορια μου θελω ενα auris 1400 να δοκιμασω εχει κανεις ???
|
08-03-09, 13:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giwrgos20v
μπορει να λυθει η απορια μου θελω ενα auris 1400 να δοκιμασω εχει κανεις ???
|
να θυμήσω ότι μέσα από το forum δεν κανονίζουμε τίποτα.
|
|
|
|
08-03-09, 17:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Ρε παδια το εχετε παρακανει αργο το αουρις εχω μπει και εχω δει πως παει...δεν εχει τραγικες διαφορες με το κορολα εκτος και αν ειναι ο αλλος κουλος.
|
και όμως φίλε μου, η διαφορά του auris 1.4 (για το νέο που βγήκε μόλις τώρα δεν ξέρω μιλάω για το προηγούμενο) με την ε12 1.4 είναι σαν να είναι το auris 1.2 και το ε12 1.4.
Θέλεις το στήσιμο του γενικά, το βάρος, το πάτημα του δεν ξέρω πάντως το αυτοκίνητο μπροστά στην ε12 είναι πολύ φτωχο από επιδόσεις αλλα νομίζω και από ποιότητα εσωτερικών υλικών. Ενδεχομένως να είναι πιο σταθερό και στιβαρο στο δρόμο. προσωπικα η σχεδίαση του καθως και οι επιδόσεις και τα υλικά του εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου. Αν ηταν να αγόραζα τωρα αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία σίγουρα δεν θα αγόραζα auris και ας είναι toyota. Νομίζω η μαμά Toyota έκανε μεγάλο λάθος να κόψει το corolla hatchback. Αλλα από την άλλη έβγαλε ένα αυτοκίνητο λιγότερο ποιοτικά κατ' εμέ και συνεχίζει να πουλάει. βεβαια ας ξεχάσει εκείνες τις θρυλικές πρωτιες τουλάχιστον στην Ελλάδα του Ε12 όταν βγήκε για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές. Λίγος σεβασμός ρε συ Toyota δε βλάπτει στο μοντέλο που σε ανύψωσε στις καρδιές των αγοραστών!! θα μου πεις υπάρχει και το sedan. εε τι να κάνουμε κάποιοι μας αρέσουν τα πιο sport look αυτοκίνητα άλλα εμένα προσωπικα καθόλου δεν μου αρέσει το auris ακόμα και κινητήρα boeing 747 να είχε...
Ευχαριστώ
|
|
|
|
08-03-09, 17:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andyag
και όμως φίλε μου, η διαφορά του auris 1.4 (για το νέο που βγήκε μόλις τώρα δεν ξέρω μιλάω για το προηγούμενο) με την ε12 1.4 είναι σαν να είναι το auris 1.2 και το ε12 1.4.
Θέλεις το στήσιμο του γενικά, το βάρος, το πάτημα του δεν ξέρω πάντως το αυτοκίνητο μπροστά στην ε12 είναι πολύ φτωχο από επιδόσεις αλλα νομίζω και από ποιότητα εσωτερικών υλικών. Ενδεχομένως να είναι πιο σταθερό και στιβαρο στο δρόμο. προσωπικα η σχεδίαση του καθως και οι επιδόσεις και τα υλικά του εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου. Αν ηταν να αγόραζα τωρα αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία σίγουρα δεν θα αγόραζα auris και ας είναι toyota. Νομίζω η μαμά Toyota έκανε μεγάλο λάθος να κόψει το corolla hatchback. Αλλα από την άλλη έβγαλε ένα αυτοκίνητο λιγότερο ποιοτικά κατ' εμέ και συνεχίζει να πουλάει. βεβαια ας ξεχάσει εκείνες τις θρυλικές πρωτιες τουλάχιστον στην Ελλάδα του Ε12 όταν βγήκε για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές. Λίγος σεβασμός ρε συ Toyota δε βλάπτει στο μοντέλο που σε ανύψωσε στις καρδιές των αγοραστών!! θα μου πεις υπάρχει και το sedan. εε τι να κάνουμε κάποιοι μας αρέσουν τα πιο sport look αυτοκίνητα άλλα εμένα προσωπικα καθόλου δεν μου αρέσει το auris ακόμα και κινητήρα boeing 747 να είχε...
Ευχαριστώ
|
Αλλο να σε περναει κορολα 1400 και αλλο να σε περναει σειτσεντο...ρε παιδια το σειτσεντο ειναι 1000 κυβικα με τα 100 ζοριζεται δεν μπορει να ανοιγει σε αουρις.
08-03-09, 17:33
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
σε αυτό συμφωνώ!!!!
|
|
|
|
08-03-09, 17:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
καλησπέρα σε όλους!!!!την περασμένη πέμπτη βόλταρα με το κολλητάρι μου κ μου κόλλησε την ιδέα να πάμε στην λεωφόρο κύμης να παρακολουθήσουμε κοντρες!!!ετσι κ έγινε!!!επειτα από το απιστευτο αυτο συναισθημα της παρακολουθησεις κ κατα την επιστροφη με διπλάρωσε ενα bmw 316ι αυτο με τον 1 εκκεντροφορο,μετα απο μια συζητηση στο φαναρι αποφασιστηκε κοντρα,πατησαμε απο δευτερα στισ 2.500 στροφες μεχρι το φαναρι για μενιδι.το αυτοκινητο το ειχε πενα αλλα απο μοτερ παπια.......καταληξαμε με δευτερα παρεα,στην τριτη εκανε καλυτερη αλλαγη αλλα οσο ανεβαιναν οι στροφες μαζευα....εκει που θελω εν τελη να καταληξω ειναι οτι στο corollaki μου εχω αλλαξει σερβο κ τρομπα,ειναι απο το 1,8 κ τα 2,κ σε συνδιασμο με τα pilot 195/50/15 σταματησα με 180 περιπου 15 μετρα νωριτερα καθως ειχε αναψει κοκκινο το φαναρι....το παλικαρι δεν προλαβε να σταματησει εγκαιρως στο φαναρι κ εγινε ατυχημα...ευτυχως μονο υλικες ζημιες........θελει απιστευτη προσοχη κ ποτε μα ποτε υποτιμηση αντιπαλου κ υπερτιμιση δυναμης...αυτα ηθελα να σας εξομολογηθω....καλη συνεχεια....!!!!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17611408 seconds (79,22% PHP - 20,78% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|