Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
04-05-11, 20:13
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ένας τύπος περπατάει στην παραλία και σκοντάφτει σ' ένα μπουκάλι. Πιάνει το μπουκάλι, ανοίγει τον φελλό και βγαίνει από μέσα ένα τζίνι! Το τζίνι τον κοιτάει και του λέει:
- Αφέντη μου επειδή με ελευθέρωσες μετά από χρόνια θα πραγματοποιήσω μια ευχή σου, όποια και αν είναι....θέλεις ν' αποκτήσεις αμέτρητα πλούτη??
Ο άντρας αφού σάστισε λίγο στην αρχή του απαντάει:
-Μάλλον δεν με ξέρεις αλλά είμαι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην γη, οπότε τα πλούτη τα έχω και με το παραπάνω....
Ξαφνιασμένο το τζίνι του λέει:
-Δεν γίνεται να τα έχεις όλα, ευχήσου γι' αυτοκίνητη 'η υγεία η' γυναίκες....οτιδήποτε
-Καλό μου τζίνι, λέει ο άντρας, έχω 7 κλινικές, κάνω τσεκ απ και με προσέχουν οι καλύτεροι γιατροί, δεν έχω πρόβλημα, τα αυτοκίνητα τα έχω συλλογές και όσο για γυναίκες έχω χαρέμια.....
-Κάτι θα θες του λέει το τζίνι, σκέψου καλά για να ελευθερωθώ!!!
Μετά από πολύ σκέψη του λέει ο άντρας:
-Πριν φτάσω σ' αυτό το σημείο που είμαι και αποκτήσω αυτά τα πλούτη είχα μαλώσει με τον αδερφό μου και αυτός έφυγε στην Αυστραλία να βρει την τύχη του, θέλω λοιπόν να πάω να του κάνω έκπληξη και να του ζητήσω συγγνώμη από κοντά. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να μου χτίσεις μια γέφυρα από Χαλκιδική μέχρι Σίδνεϊ να πάρω ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα και να πάω να τον βρω....
Το τζίνι ταράζεται και του λέει:
-Καλά με δουλεύεις??Τζίνι είμαι, είπαμε...όχι και γέφυρα την μισή Γη...πάρε ένα αεροπλάνο του λέει, μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας...
-Φοβάμαι μην πέσει και τα χάσω όλα λέει ο άντρας...
-πάρε καράβι του λέει το Τζίνι..
-Φοβάμαι μην πνιγώ λέει ο άντρας...θέλω γέφυρα γιατί μ' αρέσει η οδήγηση..
-Μεγάλε του λέει το τζίνι άκυρο, αυτό δεν γίνεται...σκέψου κάτι άλλο
Απογοητευμένος ο άντρας σκέφτεται λίγο ακόμη και μετά από ώρα πετάγεται ενθουσιασμένος και λέει:
-το βρήκα τι θέλω να κάνεις για 'μένα...
θέλω να μου πεις πως σκέφτονται οι γυναίκες.....!!!!
Και απαντάει το τζίνι:
-Την γεφυρούλα πως την θες??κρεμαστή, τοξωτή..να βάλω και κανα τούνελ να σπάει η μονοτονια???
|
|
Οι γρατζουνιές |
|
13-05-11, 11:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Οι γρατζουνιές
Συναντιούνται δύο φίλοι μετά από καιρό... Ο ένας φοράει πένθος στο χέρι, και είναι γεμάτος γρατζουνιές. Τον βλέπει ο φίλος του και ρωτάει:
- Τι έγινε ρε Γιάννη; Γιατί φοράς πένθος;
- Άστα, ρε συ, έθαψα την πεθερά μου...
- Καλά, και οι γρατζουνιές;
- Δεν ήθελε...
|
|
|
|
18-05-11, 16:04
|
|
|
|
|
Κάποιος αγοράζει πανάκριβο και ολοκαίνουργιο τζιπ. Το βράδι το παρκάρει κάτω από το σπίτι του.
Περνάει πιτσιρικάς, κοιτάει το τζιπ, τού 'ρχεται φαεινή ιδέα, βγάζει σουγιά και πλάι στην ένδειξη 4Χ4 χαράζει στη λαμαρίνα =16!
Το πρωί ο τύπος τραβάει τα μαλλιά του. Παει στην αντιπροσωπεία, όπου δέχονται να του αλλάξουν το καπώ, μια που δεν συμπλήρωσε ούτε μέρα που πήρε το αμάξι...
Το ίδιο βράδι ξαναπερνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4 να αστράφτει πάλι, ξαναβγάζει το σουγιά και ξαναχαράζει στη λαμαρίνα =16.
Το αλλο πρωί ο ιδιοκτήτης στα πρόθυρα εμφράγματος ξαναπάει στην αντιπροσωπεία.
-" Κοιτάξτε κύριε", του λένε εκεί, δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια παλιόπαιδα και το ίδιο πρόβλημα τό'χουν κι αλλοι ιδιοκτήτες τζιπ. Για να μην κάνετε συνέχεια αυτή τη δουλειά λοιπόν, εμείς έχουμε φτιάξει μια πατέντα, όπου κολλάμε ένα μεταλλικό πλαίσιο πάνω στο πίσω καπώ, το οποίο γράφει 4Χ4=16, με όμορφα καλλιτεχνικά γραμματα. Κι έτσι δεν έχουν πια τι να γράψουν και γλιτώνετε. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πολλά τζιπ με αυτό το κόλπο. Τι λέτε;
Τι να πει... βάζει το μεταλλικό πλαίσιο με 4Χ4=16 και επιστρέφει σπίτι.
Το βράδι περνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4=16 και προβληματίζεται. Ξύνει το κεφάλι για λίγο και τελικά βγάζει το σουγιά και χαράζει στο καπώ ακριβώς από κάτω:
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!
|
19-05-11, 12:19
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Ο πιτσιρικάς αυτός (ακόμα και στο ανέκδοτο) είναι για να τον μαστιγώνεις με τις ώρες και να του ρίχνεις αλάτι στις πληγές.
Γ@μημΕν@ κwλ0π@ιδ@...
|
19-05-11, 12:55
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Ο πιτσιρικάς αυτός (ακόμα και στο ανέκδοτο) είναι για να τον μαστιγώνεις με τις ώρες και να του ρίχνεις αλάτι στις πληγές.
Γ@μημΕν@ κwλ0π@ιδ@...
|
χαχαχαχχαχαχαχα..
4 ναυαγοί ηλικίας 20, 30, 40 και 60 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται 4 καταπληκτικά φωτομοντέλα.
Ο 20άρης λέει: - Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 30άρης του απαντά: - Καλά μην βιάζεσαι και τόσο...
Ο 40άρης προτείνει: - Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 60άρης: - Για σταθείτε ωρέ παιδιά . Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού και από εδώ βλέπουμε !!!
|
26-05-11, 01:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
xaxaxaxaxa...
|
26-05-11, 10:20
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Είναι ένα πρεζόνι και κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του. Σκέφτεται μισή ώρα, μια ώρα, τον κοιτάει η μάνα του και παραξενεύεται αλλά δεν κάνει τίποτα. Περνάνε 2 ώρες, 3 ώρες και σε κάποια στιγμή η μάνα ρωτάει τον γιο της:
- "Καλά ρε, Γιώργο, τι σκέφτεσαι τόση ώρα;"
Και ο Γιώργος:
- "Ναι ρε μάνα, Γιώργος Ρε, Γιώργος!!"
|
10-06-11, 10:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
O Άραβας φοιτητής στέλνει email στον πατέρα του:
«Το Λονδίνο είναι θαυμάσιο, οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι και μου αρέσει πολύ εδώ, αλλά πατέρα, ντρέπομαι λίγο να πηγαίνω στο κολέγιο με τη Φερράρι 599 GTB από καθαρό χρυσό, όταν όλοι μου οι καθηγητές και πολλοί συμμαθητές μου έρχονται με τρένο.
Ο γιος σου,
Nasser»
Και η απάντηση του Άραβα πατέρα:
«Αγαπημένε μου γιε,
20 εκατομμύρια αμερικάνικα δολάρια μόλις μεταφέρθηκαν στο λογαριασμό σου. Σε παρακαλώ σταματά να μας ντροπιάζεις! Πήγαινε και αγόρασε και εσύ ένα τρένο!
Με αγάπη,
Ο πατέρας σου.»
|
|
|
|
17-06-11, 22:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Στο κουπέ ενός τρένου κάθονται από τη μια μεριά ένας Έλληνας και ένας
Γερμανός και από την άλλη μια γριά 80 χρονών και μια εικοσάχρονη γκομενάρα
με μια σούπερ μίνι φούστα, πολύ προκλητική, χωρίς να γνωρίζει ο ένας τον άλλον.
Όλη την ώρα o Έλληνας και ο Γερμανός έτρωγαν την κοπέλα με τα μάτια τους,
αλλά δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι λόγω της γριάς.
Σε κάποια στιγμή το τρένο μπαίνει σε ένα τούνελ και τότε μέσα στο βαθύ
σκοτάδι ακούγεται o ήχος μιας σφαλιάρας... ΦΑΑΑΑΠ!!!!!
Σκέφτεται o Έλληνας: Ο άτιμος o Γερμανός βρήκε την ευκαιρία τώρα με το
σκοτάδι, έβαλε χέρι στη μικρή και αυτή του έριξε σφαλιάρα!
Σκέφτεται ο Γερμανός: Ο κωλο-Έλληνας έβαλε χέρι στη μικρή ... κι έφαγα
ΕΓΩ τη σφαλιάρα!
Σκέφτεται η γκόμενα: Κάποιος απο αυτούς τους δύο μαλάκες πήγε να μου βάλει
χέρι, το έβαλε κατά λάθος στην ΓΡΙΑ και η γριά του έριξε σφαλιάρα!!!
Σκέφτεται και η γριά: Κουφάλα Γερμανέ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΩΣΤAΓΑ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TmNemesis : 17-06-11 στις 23:55.
|
|
|
|
17-06-11, 23:32
|
|
|
|
|
|
Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι λέει στον μπαμπά του:
- Μπαμπά, μας έβαλαν μια εργασία στο σχολείο να γράψουμε τί είναι μια κοινωνία και δεν ξέρω τί να γράψω.
Ο πατέρας, του λέει:
- Κοίταξε παιδί μου… Μια κοινωνία είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας.
Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι.
Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού.
Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν..
Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της.
Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν μας.
Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;
- Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.
Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα , ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει χεστεί..
Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός!
Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους.. .. πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!
- «Τι να κάνω;», σκέφτεται, «να ξυπνήσω την μαμά; θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;; εγώ δεν ξέρω να το κάνω….»
Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο πρωί κατα την διάρκεια του πρωϊνού, λέει ο πατέρας στον γιο:
- Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;
- Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.
- Και τι συμπέρασμα έβγαλες;
- Μμμμμ να σου πώ. Όταν η κυβέρνηση κοιμάται..., το κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη..., η κοινή γνώμη παραμένει σιωπηλή και... το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά !!
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18264508 seconds (80,63% PHP - 19,37% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|