Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-11-05, 20:07
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ddeus2003 εχω μια carina e 1995
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 29-11-05, 21:08
2579 Offline:

mechanicaf εχω και εγω την ιδια γνωμη για το 6ρι αν και φοραω το 5ρι του levin κρεμαει η 2ρα ενω η 1τη ειναι στον κοφτη η2ρα πεφτη στισ 4600-4800 ενα παραδειγμα με 6ρι ενοσ φιλου που ειχε και το ασημενιο πρωτη κοντρα σε φαναρι σταματιμενη τα μοτερ δουλευουν 5000+ του πεταχτικα μπροστα απο την πρωτη 1αυτ/το στη 2ρη κοντρα ρολαριστη περιπου 20-25χλμ χωρισ ανεβασμα στροφων εμηνα 1 αυτ/το πισω με κρεμασε .το ΜΥΣΤΙΚΟ για μενα για καλη επιτανχηση για τα μοτερ που αποδιδουν ψηλα ειναι κοντο σασμαν με μεγαλη ακτινα ροδασ.οσο για την ροπη του 20ν αν την συγκρινο με τον 4αfe ειναι λιγο χειροτερη αλλα στα 1.6 δεν μπορεισ να τα εχεισ ολα.το ιδανικο για μενα στον 20ν ειναι (για το carina μιλαω) οτι δεν χρειαζετε δηλωμα, ιδια τελη, αξιοπιστια των παλιων τογιοτα, επιδοσησ 2000cc, οικονομικο σε καυσιμα 292χλμ με 18-21 λιτρα ,(ουτε το αβενσησ του γαμπρου μου δεν κεει τοσα) μια σχετικα οικονομικη μετατροπη και μαμα που ειναι τα ριχνει σε οποιο1,6 μαμα ατμοσφαιρα και σε αρκετα 2,0 τι ολο περιμενη κανεισ???
Παλιά 29-11-05, 21:14
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπαρχουν αρκετες παραλλαγες για 20V με διαφορα κιβωτια.Υπαρχει και σε 5ταχυτο και 6ταχυτο.Οι διαφορες τους εχουν να κανουν με τις οποιες διαφορες εχουν ενα κοντο και ενα μακρυ σασμαν.Κατα ενα γενικοτερο κανονα το εξαρι βοηθαει για επιτευξη καλων χρονων μιας και εισαι συνεχεια'ροπατος'.Αρα το 6αρι σασμαν βοηθαει αυτον τον κινητηρα.Ασε δε που η αισθηση του ειναι κορυφαια.Και ειδικα το ΄κουμπωμα' που κανει.
Τωρα για οσους υποστηριζουν οτι δεν παει(ασχετως αν οι ιδιοι το εχουν συγκρινει με 225αρια) πρεπει να αποφασισουν παει τελικα ή οχι;
Θελετε μια γνωμη; Παει οσο ενα μοτερ με 160 αλογα.Θα συμφωνησω και με εναν φιλο παλιοτερα δεν θυμαμαι το ονομα του,που ειχε πει οτι στην αρχη αισθανεσαι σαν να σερνεις τροχοσπιτο.Το κεφι ερχεται μετα τισ 5000 στροφες.Και επειδη εχω δει και καμποσες δυναμομετρησεις αυτο που σε συναρπαζει σε αυτο το μοτερ ειναι η αψογη γραμμικοτητα του.Οσο ανεβαζεις τοσο δινει,χωρις σκαμπανεβασματα και κοιλιες στην αποδοση.Και η ροπη σχεδον μια ευθεια γραμμη.Τι αλλο ζητας απο ενα τετοιο μοτερ;Προσωπικα τιποτα παραπανω.
Οσο συνεχιζουμε να το συγκρινουμε με αλλα διαφορετικα μοτερ τοσο θα το αδικουμε και την πραγματικη του εικονα δεν θα δινουμε.
Ερωτηση:Μπορειτε να βρειτε εστω και ενα 1.6 ατμοσφαιρικο μοτερ παραγωγης που υπαρχει που να εχει τετοια αναλογια HP/LT;Και με την αξιοπιστια δεδομενη;Πανω απο 100 αλογα το λιτρο;Μ3;Μ5;Αυτο δειχνει ποσο προηγμενο ειναι και ειδικα για την εποχη του.Μην ξεχναμε ομως οτι ειναι 1.6.Δεν θα μας εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ενα μοτερ 1000 κυβικων που θα απεδιδε 101 αλογα;Θα λεγαμε ποτε οτι δεν παει;Παει και παραπαει για χιλιαρακι!Ετσι και το 20V παει και παραπαει για χιλιαεξακοσαρακι!
εγω ημουν δημητρη αυτος που ελεγε οτι ενοιωθε οτι εσερνε τροχοσπιτο. οσο για τα σασμαν 5αρια υπαρχουν 2. το ενα λιγο πιο κοντο απο το αλλο. το 6αρι δε μ αρεσε. ασε που ειναι βαρυ. μη λεμε τα ιδια. τωρα η αποδοση ειναι ξαναλεω και θεμα γουστου. τι εγινε δημητρη? αποφασισες να πεις και καλα λογια για τον κινητηρα σου? ελα κατω να σε καταπιω ρε
και γρηγορα μη μου χαλασει. και συ φιλε 2579 πρεπει να δουμε τι κανει η γρηγορη καρινα σου. κανονιστε οταν θα βρεθουμε να τα δουμε να εχω μεινει απο εγκεφαλο. εχει παθει εγκεφαλικο γμτ.. οσοι αναρωτιεστε για τα vtec οσα εγω τουλαχιστον εχω συναντησει ηταν πισω. μιλαω για μαμα καταστασεις εξατμιση φιλτρο και προγραμμα. και μαλιστα με εναν φιλο καψαμε ενα ρεζερβουαρ βενζινη για να εξαντλησουμε ολες τις αποριες του μιας και ο μηχανικος του του ελεγε οτι θα τα περναει τα 20v αλλα μεχρι στιγμης ειναι 5 καροτσες πισω.. ηταν 99 μοντελο διπορτο.. πατατε τα μη τα φοβαστε. πανε αλλα δεν ειναι ανικητα. φυσικα εχω και φιλο-γνωστο που εχει civic 600αλογα και εμφανιση NFS αλλα καπου θα βρει αντιπαλο και αυτος. ισως η κορολα του αγγελου? η μπλε? χμμμμ.........
Παλιά 29-11-05, 22:00
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ενταξει ΤΟΥΟΤΑ ΜΑΝΙΑ δεν το ξαναγραφω μαουνα. Το γραφω ετσι γιατι ενταξει δεν ειναι ουτε yaris πχ ουτε liftback, για κανεναν αλλο λογο.

2579
Τι χρωμα ειναι? Πρεπει να το ειχα δει στην ανοδο της Βεικου προς Κυμης να κανει ξερο ηχο. Αυτο ειναι?? Εκεινη την ημερα παραμιλουσα στον υπνο μου. Ψυχολογικα τραυματα μου αφησε
Παλιά 29-11-05, 23:21
2579 Offline:

φιλε marmel θα τα πουμε, μεχρη την πεμπτη θα ξερω για αυτη την εβδομαδα .ειναι δυσκολη η ωρα αν θεσ το σαββατο πρωι τα λεμε (εκτοσ αν δουλευω) μην νομιζεισ οτι σκεφτομε την αναμετριση για μενα ενα παιχνιδι ειναι ειτε χασω ειτε κερδισω καλα να περναμε αυτο εχει σημασια
ddeus2003 στην βεικου κυκλοφωρουν 2 καρινα με 20ν ενα σενταν θαλασσι το δικο μου και ενα γκρι λιφ μπανκ του φιλου του λαμπρου μαλλον αυτον ειδεσ τα χωνει διαρκοσ απορο με την αντοχη του μοτερ οσο για πιο γρηγορο τα εχουμε στηση 10 φορεσ!!!το αποτελεσμα ειναι ενα τσαφ πιο γρηγορο το δικο μου αμελιτεα διαφορα θα ελεγα ο λογοσ ειναι οτι εχει φιτιλια λαστιχα
Παλιά 30-11-05, 00:24
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

2579
Αν κατεβεις καποια μερα προς το αλσος σε καποια συγκεντρωση επειδη δεν ξερω καθολου που ειναι θα σε πειραζε να παμε μαζι??? Ασε που θελω να μπω σε 20v που να μην εχει κανει τοσο ακραιες μετατροπες οπως του παιδιου στην Φιλαδελφεια να δω πως παει. Οντως μαλλον του αλλου παιδιου ειδα το Carina
Παλιά 30-11-05, 17:12
osfp10 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Patra
Δύναμη Σεβασμού: 260
osfp10 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Marmel λες αυτή που είχε παρουσιάσει στο power που ήταν άστρωτη και θα έβαζε και τετρακίνηση?????

Παντως αν λες αυτή το Civic den πρέπει να έχει καμία τύχη!!!
Ε? ? ?
Παλιά 30-11-05, 19:55
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε Πανο δεν εχω πει ποτε ασχημα λογια για το 20V το αντιθετο μαλιστα.Προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι αξιζει 101% τα λεφτα του.Τι θελετε να πουμε;Κυλαω στον 5 χρονο και ειναι αψεγαδιαστο!!Εχω και ενα OPEL ASTRA 2001 και καθε μηνα δωστου 100 ευρω και για καθε εναν αισθητηρα που χαλαει.Τι να τα εκανα τα 160 αλογα αν καθε μηνα εριχνα και χρημα για να τα διατηρησω;
Γι'αυτο και λεω στα παιδια που ψαχνονται για βελτιωση.Προσεγμενο 20V και ξερω ψωμι.Αφηστε τα χταποδια,τους επαναπρογραμματισμους,εξατμισεις κ.α.Μακρια απο τα τουρμπο γιατι εχουν ημερομηνια ληξης και κοστιζουν ενα σωρο λεφτα για συντηρηση(συντηρηση τουρμπινας ποσο εχει.Και δεν τα λεω εγω ο εξυπνος που βρηκε αμεσως αυτο που ζηταγε.Εχω ριξει τσαμπατζιδικα λεφτα στο 1.3 ενα σωρο(Powerchips,εξατμισεις,φιλτροχοανες).Την εχω πατησει για αυτο και τα λεω.Τωρα η επιλογη ειναι του καθενος!!
Παλιά 01-12-05, 00:07
2579 Offline:

το καλοκαιρακι ειχα την οικογενεια πανω στην καρδιτσα οποτε καθε σαββατοκυργιακο ανεβοκατεβενα μονοσ .σε καποιο ανεβασμα λοιπον μολησ περασα την λαμια και ειχα βαρεθη την ζωη μου (ρε κανενα θυμα σημερα) τσουπ με προσπερναει ενα οκταβια σφαιρα αμαν μεγαλε δωσε νοημα στο βαρετο ταξιδι μου κατεβαζω 2 ταχιτιτεσ και τα ριχνω στο μυαλο μου περνανε τα λογια ενοσ φιλου μου που ειχε οδηγιση το αυτ/το το δικο μου και το οκταβια μου ειχε πει οτι το δικο μου δεν εχει καμια τυχη (το ειχε παει μεχρη 4000 στροφεσ ηταν στενη η δρομοι εκει ) μετα απο λιγα δευτερα τον εχω πλησιαση πισω γραφη 20ν τουρμπο 4x4 ο τυποσ με βλεπει και τα χωνη.. ειμαι κολιμενοσ πισω του το περιεργο ειναι οτι ειμαι μετο μισο γκαζι λεω μου κανει πλακα και μολισ προσπαθισω να περασω θα με αδιαση (το εχω κανει και εγω μεγαλε σκευτικα παντα ομωσ χωρισ να θετω σε κινδυνο τον αλλο)με το που γινονται 2 οι λουριδεσ τον περναω <<ανετα >>μπα λεω κοβω με περναει τα χωνο ρε το πτωμα και συνεχισα το βαρετο ταξιδι ελπιζωντασ...
ειχα και αλλη μια εμπειρια με το ιδιο αυτ/το στην 1η 4 κενεσ στην 2ρα εχασα το μετρημα το κακο ηταν οτι το μετρημα το εκανα απο πισω!!!στο φαναρι το παληκαρι μου ειπε 300++hp toyota mania το ιδιο απο εξω αλλα τι κρυβετε απο μεσα ειναι το θεμα. μαμα παντοσ τα χωνουμε κανονικα και ασ μασ ρχνουν 200cc+τουρμπο
Παλιά 01-12-05, 02:12
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Τις χειροτερες πικρες τις τρως απο μαμα αμαξια εξωτερικα. Νομιζω ολοι το εχετε βιωσει αυτο. Σιωπηλοι εκτελεστες που λεει και καποιο παλικαρι στο forum. Κατεβαινω λιμανακια με τουρμπατο φιλο. Στο φαναρι μας κολλαει ενα Uno με τασια. Καλα λεει ο φιλος μου. Θα το κανει να δει πως ανοιγουμε. Ανοιγουμε 3 αμαξια. To UNO, εμεις με το Gti-r και ενα Punto. Του φιλου μου ειναι αρκετα δυνατο και ισως καποιοι να το εχετε δει στο Faster οταν ειχε παρουσιαστει. Ειναι ασπρο με μαυρο καπο. Ηταν η πρωτη φορα που τον ειδα να ιδρωνει σε κοντρα. Ναι μεν ειμασταν μπροστα αλλα μονο μια καροτσα. Το Punto δεν φαινοταν ουτε στο χαρτι πλεον. Σκεφτειτε οτι τα impressa sti kai evo απο 6 και πανω ειδικα τα 8αρια τα ειχε ο φιλος μου χωρις ζορι.

Α και τα περιοδικα πιστευω να το ξερετε γραφουν μαλακιες στις δυναμομετρησεις, Ειτε βγαζουν καποια αμαξια με παρα πολλα αλογα ειτε κατ' εντολη του ιδοκτητη αρκετα λιγοτερα
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18307090 seconds (76,01% PHP - 23,99% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com