Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
28-11-05, 17:06
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
πως δε σε ενθουσιαζει ενω εχει αλογα για 1.6? εκτος αν σε ενθουσιαζει η Ε12.αν ειναι δυνατον.κανεναν δεν ενθουσιαζει ουτε εμενα αλλα οταν πρεπει την υπογραφη του τη βαζει. ξαναλεμε οτι, το οτι παει δεν το καταλαβαινεις με τιποτα παρα μονο απο το κοντερ. οι γνωστες ξερουν
28-11-05, 17:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πες τα ρε Πάνο!
|
|
|
28-11-05, 19:10
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εμενα παιδες μου εφτανε και ενα 20v ανεβασμενο με πολυ κοπο και χρημα στα 200hp ατμοσφαιρα με πολυ καλο στησιμο για στροφες. Και μαμα να ηταν δεν θα με πειραζε αλλα λεω τι θα ηθελα να ηταν. Μπηκα σε ενα τετοιο ενος παλικαριου απο φιλαδελφεια που δουλευει σε καποιο συνεργειο ΤΟΥΟΤΑ. Το αμαξι ηταν πολυ μελετημενο. Τον ειχε βαλει τον κινητηρα σε Ε111 και ηταν ολο group.N. Του Ετοιμαζε και nitro οπως μου ειπε. Στοφαριζε ειτε το πιστευετε ειτε οχι 11000rpm. Ετσι μου ειπε δηλαδη.Το στροφομετρο των 8000 στροφων γυρναγε σχεδον μια ολοκληρη στροφη
|
|
|
|
28-11-05, 22:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Ποια ειναι η διαφορα του "τσιγκλισω" με το κοντραρω?και στις 2 περιπτωσεις προκαλεις τον αλλον.Μακαρι να ειχαμε ολοι τα λεφτα και να αγοραζαμε porshe και ferrari παρα σταρλετ,κορολλα και τετοια αλλα για μας αυτα θεωρουνται porshe και ferrari(εκτος και αν ειμαι και σε αυτο λαθος).Εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιαζει κα τοσο το 20ν απλα παει καλα
|
Τον προκαλεις αλλα στην μια περιπτωση το κανεις για να δεις τι μπορει να κανει ενα παρα πολυ καλυτερο αυτοκινητο απο το δικο μου κλπ...και στην αλλη περιπτωση να δεις αν μπορει το δικο μου να σταθει διπλα του.Αλλα οταν ξερεις οτι εχει την διπλασια δυναμη και βαλε τοτε δεν κανεις κοντρα πιστευω....μαλλον το "λαλακα" κανεις που νομιζει οτι ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια.Ετσι το σκεφτομαι εγω.Αλλος το κατανοει διαφορετικα,δεκτο και αυτο.
Σχετικα με τα porce και ferrari δεκτη η γνωμη σου.
Το 20v δεν με ενθουσιαζει σχετικα καθολου.Απλα για τα 1,6cc εχει καλα αλογα.
|
Μα αυτο ειναι το οικονομικο μας επιπεδο δυσκολα φτανουμε παραπανω χωρις να στερηθουμε τα απαραιτητα,αστο καλυτερα ειναι μεγαλη συζητηση!!Γενικα το 20ν παει καλα για τα κυβικα και για τα αλογα του(θεωρειται μοτερ επιδωσεων οπως τα βετεκ)και γενικα και αυτο το θεμα θελει πολυ συζητηση,παντως εγω πιστευω οτι πηγαινουν καλα αλλα οχι σφαιρα(μαλλον λογω σαζμαν)οι ειδικοι ξερουν,εγω οχι!!
|
28-11-05, 23:58
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
σημερα τελικα μετα απο 8 μηνεσ που φοραω τον 20ν για πρωτη φορα ηρθα σε φαναρι διπλα απο ενα πουντο gt .τοαυτ/το του ειχε μια μπουκα καταμαυρη και μεγαλων διαστασεων ολα αυτα στην βεικου γυρο στισ 12'00.ο τυποσ ηταν 25 χρονων περιπου και το υφοσ του ανετου .ημουν στη μεσαια λουριδα αυτοσ δεξεια και μια μερσεντεσ 200 μοντλο του 95 αριστερα. του ριχνω 2 ξερογκαζιεσ για να μην λεει οτι τον επιασα στον υπνο. αναβη πρασινο το στροφομετρο γυρο στισ 5000 αφηνω τον συμπλεχτη απαλα ειμαι 1αυτ/το μπροστα ο τυποσ αποφασιζει να καθαριση το παιχνιδι αλλα τοτε αρχιζουν τα δυσκολα τερμα το γκαζι στο τελειωμα τισ 1ησ ηταν 1,1/2 πισω ειχε αλλαξη λουριδα και τωρα ηταν πισω μου με την ευγενια που διατρεχει ολα τα μελη του κλαμπ τραβιεμε αριστεροτερα για να εχει ελευθερο πεδιο (αν και δεν υπηρχε αλλο αυτ/το)με ακολουθησε και αριστερα μαλλον του αρεσε η αεροτομη που εχω βαλει με πατεντα απο το λεβιν.τελικα αφου ειχαμε πιαση περιπου τα 130 εκοψε τερμα δεξια του ευχηθηκα περαστικα και συνεχισα το δρομο μου.(για την μερσεντεσ δεν ξερω να σασ πω τι απεγινε)το μονο που μου μενει ειναι ενα vti καπου θα πετυχω καποιο
|
|
|
29-11-05, 01:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Το εχω ξαναπει.Ολα τα ιδια αυτοκινητα...... δεν ειναι ιδια.Εχουμε κατι vti εδω Καρδιτσα που πραγματικα λυσανε.Μιλαμε 6.9(0-100) και 14.5(0-400) και απο ηχο να λεμε και την αληθεια ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ.
|
29-11-05, 02:18
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Αν τα βελτιωμενα vti εχουν απιστευτo ηχο σκεψου ενα s2000 βελτιωμενο τι ηχο εχει. Μπροστα απο το σπιτι μου εχει μια αρκετα καλη ευθεια. Καποια μερα ακουω ενα αμαξι στην κυριολεξια να ουρλιαζει και πεταγoμαι εξω να δω τι ειναι. Σκεφτειτε τι ηχο και τι δυναμη ειχε που εκανε σαν αμαξι με 2πλο βεμπερ. Τετοιο ηχο πρωτη φορα ακουγα. Παντιαζε απο την μια ακρη του δρομου στην αλλη το s2000.
|
|
|
29-11-05, 02:24
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
φιλε 2579
τι κορολλα εχεις? Ειμαι συνεχεια Γαλατσι. Λεω μηπως σε πετυχω ποτε. Εχω στηθει και εγω με την μαουνα μου αρκετες φορες σε ολα σχεδον τα φαναρια της βεικου που πανε προς Κυμης και αλλες τοσες στο φαναρι της ομορφοκκλησιας. Βεβαια οχι με τοσο δυνατα αυτοκινητα. Προς το παρον αρκουμαι με τα 115 αλογα μου οποτε και οι κοντρες μου ειναι με αμαξια ιδιου περιπου βελινεκους
|
|
|
29-11-05, 16:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p="
φιλε 2579
τι κορολλα εχεις? Ειμαι συνεχεια Γαλατσι. Λεω μηπως σε πετυχω ποτε. Εχω στηθει και εγω με την μαουνα μου αρκετες φορες σε ολα σχεδον τα φαναρια της βεικου που πανε προς Κυμης και αλλες τοσες στο φαναρι της ομορφοκκλησιας. Βεβαια οχι με τοσο δυνατα αυτοκινητα. Προς το παρον αρκουμαι με τα 115 αλογα μου οποτε και οι κοντρες μου ειναι με αμαξια ιδιου περιπου βελινεκους
|
Αντε παλι με την μαουνα!!!!.Μαουνα το sedan E10;Μην μας τρελενεις,παρα ενα smart .Εδω εγω νιωθω μειονεκτικα, οτι σε σχεσει με το καινουργια αυτοκινητα της κατηγοριας(mondeo,avensis,passat,c5,laguna) μου εχω το πιο μικρο και οντως μερικα με ριχνουν 35 ποντους και το δικο φαινεται σαν μικρουλη μπροστα τους.Ειδα το LEXUS GS300 και επαθα.Το θελω αυτο το καραβι τωραααααα!!!!!!!!
|
|
29-11-05, 19:56
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Υπαρχουν αρκετες παραλλαγες για 20V με διαφορα κιβωτια.Υπαρχει και σε 5ταχυτο και 6ταχυτο.Οι διαφορες τους εχουν να κανουν με τις οποιες διαφορες εχουν ενα κοντο και ενα μακρυ σασμαν.Κατα ενα γενικοτερο κανονα το εξαρι βοηθαει για επιτευξη καλων χρονων μιας και εισαι συνεχεια'ροπατος'.Αρα το 6αρι σασμαν βοηθαει αυτον τον κινητηρα.Ασε δε που η αισθηση του ειναι κορυφαια.Και ειδικα το ΄κουμπωμα' που κανει.
Τωρα για οσους υποστηριζουν οτι δεν παει(ασχετως αν οι ιδιοι το εχουν συγκρινει με 225αρια) πρεπει να αποφασισουν παει τελικα ή οχι;
Θελετε μια γνωμη; Παει οσο ενα μοτερ με 160 αλογα.Θα συμφωνησω και με εναν φιλο παλιοτερα δεν θυμαμαι το ονομα του,που ειχε πει οτι στην αρχη αισθανεσαι σαν να σερνεις τροχοσπιτο.Το κεφι ερχεται μετα τισ 5000 στροφες.Και επειδη εχω δει και καμποσες δυναμομετρησεις αυτο που σε συναρπαζει σε αυτο το μοτερ ειναι η αψογη γραμμικοτητα του.Οσο ανεβαζεις τοσο δινει,χωρις σκαμπανεβασματα και κοιλιες στην αποδοση.Και η ροπη σχεδον μια ευθεια γραμμη.Τι αλλο ζητας απο ενα τετοιο μοτερ;Προσωπικα τιποτα παραπανω.
Οσο συνεχιζουμε να το συγκρινουμε με αλλα διαφορετικα μοτερ τοσο θα το αδικουμε και την πραγματικη του εικονα δεν θα δινουμε.
Ερωτηση:Μπορειτε να βρειτε εστω και ενα 1.6 ατμοσφαιρικο μοτερ παραγωγης που υπαρχει που να εχει τετοια αναλογια HP/LT;Και με την αξιοπιστια δεδομενη;Πανω απο 100 αλογα το λιτρο;Μ3;Μ5;Αυτο δειχνει ποσο προηγμενο ειναι και ειδικα για την εποχη του.Μην ξεχναμε ομως οτι ειναι 1.6.Δεν θα μας εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ενα μοτερ 1000 κυβικων που θα απεδιδε 101 αλογα;Θα λεγαμε ποτε οτι δεν παει;Παει και παραπαει για χιλιαρακι!Ετσι και το 20V παει και παραπαει για χιλιαεξακοσαρακι!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18079090 seconds (75,73% PHP - 24,27% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|