Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
31-10-10, 17:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Επίσης Νίκελ ζάντες, μπροστά προφυλακτηρα ΤΤΕ και πινακίδες Ημαθίας μήπως??
01-11-10, 09:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Νομίζω πως ναι...
01-11-10, 13:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Είναι το μέλος Ελευθέριος και είναι από τα μέρη μας!
23-11-10, 09:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Χθές το βράδυ ανθρακί corolla tsport προfacelift με αυτοκόλλητο του club στο πορτμπαγκαζ. Βγήκαμε μαζί σε μία έξοδο πριν την φιλαδέλφεια. Ποιος είναι;
|
28-11-10, 06:45
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Σήμερα Σάββατο 27/11 3 το πρωί στην Λίμνη του ΣΕΦ κοντά στο Olympico μπλέ G6 με αυτοκόλητα στα πίσω παράθυρα και να κάνει σβουρίδια και 4-5 παλίκαροι να τραβάνε photos???
Ποιο αλάνι ???
|
06-12-10, 11:32
|
|
Moderator
|
|
|
|
Κυριακη 21/11 στο KEΠΒ θηβας ειδα την 101 του JLe10...Δημητρη εχεις καμια σχεση με το κεπβ?γιατι μαλιστα την ειδα να μπαιnει και μεσα στο στρατοπεδο...οδηγο δεν προλαβα να δω ημουν μακρια
06-12-10, 15:16
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Γιωργο Πυροβολικο παρουσιαστηκες? Ειχε ερθει ο πατερας μου γιατι στις 21 ηταν η γιορτη των ενοπλων δυναμεων. Οδηγος ηταν ο πατερας μου, με πολιτικα βεβαια. Προχτες πηγα κι εγω στη Θηβα, λογω της εορτης της Αγιας Βαρβαρας (προστατιδα του Πυροβολικου), αλλα ειχατε φυγει απο την Παρασκευη εσεις με αδεια ορκομωσιας.
|
06-12-10, 15:19
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Γιωργο Πυροβολικο παρουσιαστηκες? Ειχε ερθει ο πατερας μου γιατι στις 21 ηταν η γιορτη των ενοπλων δυναμεων. Οδηγος ηταν ο πατερας μου, με πολιτικα βεβαια. Προχτες πηγα κι εγω στη Θηβα, λογω της εορτης της Αγιας Βαρβαρας (προστατιδα του Πυροβολικου), αλλα ειχατε φυγει απο την Παρασκευη εσεις με αδεια ορκομωσιας.
|
Ναι πυροβολικο!Στην θηβα ειμαι μεχρι τωρα...απο βδομαδα ερχονται οι μεταθεσεις
06-12-10, 15:48
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ελα ρε κομαντο!! Σε ποια μοιρα? Σημερα-αυριο θα ερθουν στα κεντρα οι μεταθεσεις.
|
06-12-10, 16:21
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Ελα ρε κομαντο!! Σε ποια μοιρα? Σημερα-αυριο θα ερθουν στα κεντρα οι μεταθεσεις.
|
2η μοιρα Β' πυροβολαρχια ειμαι! Ο πατερας σου στρατιωτικος ειναι?πως και μπηκε μεσα το κορολλακι?
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18125200 seconds (79,50% PHP - 20,50% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|