Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
25-11-05, 20:36
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
στη βεικου πριν ενα 2μηνο περιπου ειδα να κηνητε μια αλφα 156 γρηγορα αν και ειχα τα γυναικοπαιδα ανοιξα και στο φαναρι τον εφτασα ηταν ο κρεοπωλησ τησ γειτονιασ ,του λεω γηγορο το βελτιωσαμε μου λεει εβαλα τον κηνητηρα τησ GTA 3200 250hp και εγω του λεω εβαλα τον 20ν 170hp ημασταν πρωτη στο φαναρι θα τα ανοιξουμε γελασε οκ ειναι γρηγορο στησ επιταχινσησ του ειπα αναβει το φαναρι οι στροφεσ 5000+ στο τελιωμα τησ 1ησ ημουν μπροστα 1/2 αυτ/το το ιδιο με 2ρα 120χλμ μετα με περασε σαν σταματιμενο μετα απο μια βδομαδα πηγα απο το μαγαζι του μου ειπε οτι ειχε βαλη το αντι σπιν με πηγε μια βολτα αλλα εγω δεν ειδα καμια μεγαλη διαφορα με την ενεργοπιηση η οχι πανω απο τα 120 ξυριζει παντοσ και μεχρη εκει στεκετε ενταξια το 20ν
|
|
|
|
25-11-05, 23:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Φιλε μου εχεις 116 ατμοσφαιρικα αλογα και αυτος 225 τουρμπατα ειναι τεραστια η διαφορα πρωτον.Δευτερον για μενα οι στροφες πρωτα ειναι θεμα οδηγου και μετα θεμα αμαξιου(εκτος και αν ειναι και οι δυο οδηγαι ισαξιοιο που εκει παιζει ρολο το αμαξι).Τριτον δεν θυμαμαι να μιλησα για μαμα αυτοκινητα,οσο για το χαρακτηρισμο "καβουρδιστηρι"ειναι θεμα αποψης και γουστου αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να μειωνεις την αξια μικρων και γρηγορων αυτοκινητων.Οποτε διαλεγεις και παιρνεις τι θελεις.Τρελενομαι οταν μειωνουν ενα αμαξι το οποιο εχει βγει μονο για φαναρια(σταρλετ)και ενα αλλο μονο για στροφες(σαξο ή ραλι ασχετα αν τα βελτιωνουν παραπανω απο οτι πρεπει και ειναι μονο για ευθειες)
|
Aν κοιταξεις προηγουμενο post μου θα δεις οτι δεν ειχα καμια προθεση να κονταρω το subi παρα μονο να το "τσιγκλισω" να δω τι θα κανει.Εχω βρεθει σε αρκετα δυνατοτερα αυτοκινητα και εχω μια σχετικη εικονα στο πως πηγαινει το εν λογω μοτερ(20v).Δεν μειωνω κανενος αυτοκινητο και καλα κανουν και τα βελτιωνουν αφου μπορουν,αλλα αυτοι που τα οδηγουν με τρελλενουν γιατι νομιζουν οτι εχουν
κατι αναμεσα se porshe kai ferrari (oxi ολοι βεβαια).
|
Ποια ειναι η διαφορα του "τσιγκλισω" με το κοντραρω?και στις 2 περιπτωσεις προκαλεις τον αλλον.Μακαρι να ειχαμε ολοι τα λεφτα και να αγοραζαμε porshe και ferrari παρα σταρλετ,κορολλα και τετοια αλλα για μας αυτα θεωρουνται porshe και ferrari(εκτος και αν ειμαι και σε αυτο λαθος).Εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιαζει κα τοσο το 20ν απλα παει καλα
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
26-11-05, 23:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
δεν ξερω που συναντιεστε ευχαριστοσ παντοσ.ελπιζω να εχει και καμια καλη ευθεια
|
εγώ φίλε μου μένω κυψέλη κοντά στην κέας και ταιγέτου.αν θέλεις συναντιόμαστε κάποια παρασκευή και πάμε μαζί.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
στη βεικου πριν ενα 2μηνο περιπου ειδα να κηνητε μια αλφα 156 γρηγορα αν και ειχα τα γυναικοπαιδα ανοιξα και στο φαναρι τον εφτασα ηταν ο κρεοπωλησ τησ γειτονιασ ,του λεω γηγορο το βελτιωσαμε μου λεει εβαλα τον κηνητηρα τησ GTA 3200 250hp και εγω του λεω εβαλα τον 20ν 170hp ημασταν πρωτη στο φαναρι θα τα ανοιξουμε γελασε οκ ειναι γρηγορο στησ επιταχινσησ του ειπα αναβει το φαναρι οι στροφεσ 5000+ στο τελιωμα τησ 1ησ ημουν μπροστα 1/2 αυτ/το το ιδιο με 2ρα 120χλμ μετα με περασε σαν σταματιμενο μετα απο μια βδομαδα πηγα απο το μαγαζι του μου ειπε οτι ειχε βαλη το αντι σπιν με πηγε μια βολτα αλλα εγω δεν ειδα καμια μεγαλη διαφορα με την ενεργοπιηση η οχι πανω απο τα 120 ξυριζει παντοσ και μεχρη εκει στεκετε ενταξια το 20ν
|
λογικό μου ακούγεται γιατί από όσο γνωρίζω κανένα γρήγορο alfa romeo δεν είναι για φανάρια λόγο του αντισπιντ.το έχω δει στην 147 που έχει ένας φίλος μου.μετά τις 5000 σρτοφές το νιώθεις ότι σου κόβει την δύναμη ο κινητήρας αν φύγεις σπινιάροντας.στην εθνική όμως και σε επαρχιακό δρόμο δεν παίζονται.
να προσέχεις πάντως στην βείκου γιατί κυκλοφορει ένα station από το club καθώς και ένα station σταρλετάκι πισωκίνητο χεχε
|
26-11-05, 23:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
το gta το εχω οδηγησει αρκετες φορες κ 156 κ 147....ο,τι κ να πειτε το αμαξι στα φαναρια δε δειχνει τι κανει....εχει δυναμη απλα δεν εχει το τιναγμα του ιαπωνα....παντως εγω με 6η που γεμιζα στη βεϊκου ενα βραδυ ειχα πιασει 180 χωρις προσπαθεια τελειως ασυναισθητα κ νομιζα οτι πηγαινα με 100...η 6η γεμιζει σαν 3η δικια μου χωρις υπερβολες.Την επομενη παρασκευη αν καταφερω θα φερω ενα για οποιον θελει να πειστει
27-11-05, 00:17
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
θα συμφωνισω. διαφανη ψυχη θα σε παρω τηλεφωνο.δωσε καμια πληροφορια για το αυτ/το σου μην παθουμε καμια αναπαντεχη ηττα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
27-11-05, 00:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
1,3 με μόνο ένα τελικό και ένα φίλτο ελεύθερο αλλά με περίσσια τρέλα και πάντα βιαστικός στο συγκεκριμένο δρόμο για την corolla και πισω κίνηση από ένα 8βάλβιδο τουτού που έχει διανύσει 430000 χιλιόμετρα....εσύ τι αυτοκίνητο έχεις?20V φοράς πάνω?
|
27-11-05, 23:05
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
carina e με τον 20ν. ειχα και εγω ενα 1.3 σταρλετ για 4 χρονια πισωκουνα με το πορπαγκαζ στο πλαι ξερεισ τωρα!!!
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
28-11-05, 10:35
|
Μέλος
|
|
|
|
χθες περιπου 16:00 ανοιγω βουλιαγμενης με ενα 307 cc απο φαναρι σε φαναρι 1 αυτοκινητο, απο ροπες με 3η και αλλαγη σε 4η 2-3 αυτοκινητα πολυ καλα και λεει οτι το 1,6 βγαζει τα ιδια αλογα με εμας απλα νιωθω οτι εχουμε αρκετη διαφορα τελικα!!!!
28-11-05, 12:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
cc = βάρος
|
|
|
|
28-11-05, 16:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Ποια ειναι η διαφορα του "τσιγκλισω" με το κοντραρω?και στις 2 περιπτωσεις προκαλεις τον αλλον.Μακαρι να ειχαμε ολοι τα λεφτα και να αγοραζαμε porshe και ferrari παρα σταρλετ,κορολλα και τετοια αλλα για μας αυτα θεωρουνται porshe και ferrari(εκτος και αν ειμαι και σε αυτο λαθος).Εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιαζει κα τοσο το 20ν απλα παει καλα
|
Τον προκαλεις αλλα στην μια περιπτωση το κανεις για να δεις τι μπορει να κανει ενα παρα πολυ καλυτερο αυτοκινητο απο το δικο μου κλπ...και στην αλλη περιπτωση να δεις αν μπορει το δικο μου να σταθει διπλα του.Αλλα οταν ξερεις οτι εχει την διπλασια δυναμη και βαλε τοτε δεν κανεις κοντρα πιστευω....μαλλον το "λαλακα" κανεις που νομιζει οτι ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια.Ετσι το σκεφτομαι εγω.Αλλος το κατανοει διαφορετικα,δεκτο και αυτο.
Σχετικα με τα porce και ferrari δεκτη η γνωμη σου.
Το 20v δεν με ενθουσιαζει σχετικα καθολου.Απλα για τα 1,6cc εχει καλα αλογα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18199205 seconds (76,76% PHP - 23,24% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|