Παντως πρεπει να λαβουμε υποψη πως το ενα ειναι μόντα ενω το αλλο ειναι αλλαγη μοτερ.
Αλλο υπερκυβισμενος και αλλο εβαλα μοτερ 1ζζ.
Το μοτερ απο 1ζζ παει με την κεφαλη του και με τον εγκεφαλο του και τα μπεκ του και το χταποδι του. Το υπερκυβισμενο ειναι συνηθως με μπεκ και κεφαλή και εγκεφαλο και χταποδι απο 4ζζ...
Τεσπα ολα αυτα ειναι δικαιολογιες. Ο καθενας εχει στο αμαξι του αυτα που εχει και με αυτα κατεβαινει στην κοντρα.
Ισως δεν πρεπει να το γενικευουμε το θεμα. Μπορει καποια υπερκυβισμενα να μην πηγαινουν τοσο καλα, μπορει άλλα να ειναι άφταστα και ανίκητα (όπως το δικο μου
).
Εχουν γινει κοντρες μεταξυ 20v και υπερκυβισμενων και εχουν κερδισει και υπερκυβισμενα.
Οποτε καλυτερα να μην στεκομαστε σε υποθεσεις (αν φορουσα αυτο το χταποδι, αν ειχα ελαφρια καροτσα κτλπ) γιατι οταν μπαινεις στον χώρο της βελτιωσης (και δεν ασχολεισαι με μαμά αυτοκίνητα), δεν μπορει να βγαζεις
γενικευμενα συμπεράσματα.
Και τα δυο μοτερ ειναι πολυ καλα, το ενα πιο αγωνιστικό και το αλλο πιο ροπάτο. Καπου κερδιζεις και καπου χανεις.
Ισως σε 400αρι να εχουν ενα πλεονεκτημα τα υπερκυβισμενα αλλα σε μεγαλες αποστασεις και τελικές στανταρ εχουν τα 20v...
Εγω παντως τα γουσταρω και τα 2 μοτερ. Αν ειχα παλιά καρότσα θα εβαζα 20v σιγουρα. Τωρα που εχω Ε12 ο υπερκυβισμός ειναι μονοδρομος.