Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-04-06, 02:44
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Πραγματικά τώρα μπλεχτήκαμε!!! Μόνο μια δοκιμή θα ρίξει φως στο τούνελ.
Απάντηση με παράθεση
Re: Ts Forum -4-
Παλιά 03-04-06, 11:16
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παίδες, Καλημέρα και καλή εβδομάδα !

Επειδή αρχίζει πάλι να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, σταματάω εδώ.....

Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει όχι, όποιος θέλει το δοκιμάζει για να πεισθεί....
Ο εφευρέτης της συσκευής ούτε κολλητός μου είναι, ούτε τον ήξερα από πρίν, ούτε ποσοστά παίρνω από τις πωλήσεις του...
Έχω δεί συγκεκριμένα πράγματα και δυναμομετρήσεις και βάσει αυτών μιλάω. Καλά θα ήταν να μιλήσετε εφόσον το έχετε δοκιμάσει, έχετε κάνει μετρήσεις και δέν έχετε δεί τίποτα....
Ακόμη, πρός αποφυγή παρεξηγήσεων, δέν έχει καμμία σχέση με τα "κίτρινα κουτάκια" και μαγνήτες νεοδημίου...

Όποιος θέλει το πιστεύει και πάει και το δοκιμάζει στη πράξη και όχι στα λόγια "μου είπε ο φίλος μου..." και λοιπά σχετικά...

Δέν θα κάτσω να πείσω κανένα για τίποτα, και μάλλον κακώς που γράφω τι βλέπω να δοκιμάζεται στη TS και τι υπάρχει μιάς και δέν ειμαι "ειδικός".
Σας παρακαλώ μη δωθεί συνέχεια με ερωτήσεις, δέν επιθυμώ να απαντήσω...

Όλο και περισσότερο καταλαβαίνω γιατί σταμάτησε να γράφει ο ASTAKOS και άλλα παιδιά που είχαν πολύ μεγάλη γνώση επάνω στη βελτίωση της TS.....

Για να τελειώνω, δείτε και τους PIPERCAMS που σας είχα γράψει σε προηγούμενο post. Όποιος θέλει ας ψαχθεί... Δέν μπαίνω σε διαδικασία ερωταπαντήσεων...

Αυτά... Γειά μας...
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  pipercams270.jpg
Εμφανίσεις:  69
Μέγεθος:  64,5 KB  
Παλιά 03-04-06, 11:23
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Δύναμη Σεβασμού: 276
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς. Σ' ένα forum ο καθένας γράφει τις απόψεις του.
Δεν νομίζω να σε προσέβαλε κανένας
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-06, 11:34
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Παιδια.θα παρακαλεσω να περιοριστειτε σε δημοσιευσεις σε οτι αφορα μονο το φορουμ το οποιο ειναι μονο για TS.Για οποιοδηποτε διαξιφισμο υπαρχει το αντιστοιχο φορουμ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-06, 16:21
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ απολύτως..Έτσι είναι...

Ο καθένας γράφει τι πιστέυει και απ'την άλλη οι υπόλοιποι αξιολογούμε αυτά που διαβάζουμε...Να πώ δυό πράγματα ακόμη...Εδώ και καιρό παρατηρήται "στάση γνώσης" στο Ts forum και αυτό με λυπεί ιδιαίτερα γιατι όλοι εμεις που έχουμε ts και διψάμε για γνώση περιμένουμε με αγωνία δημοσιέυσεις ανθρώπων που θέλουν και έχουν την διάθεση να μας βοηθήσουν,κατε εμε, τετοιοι είναι ο Δεδές,o Αstakos,o Leon,ο Syele,o liquid και 3-4 παιδιά ακόμη.Πραγματικά "κρέμομαι" απ'την οθόνη για να διαβασω αυτά που γράφουν γιατί ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ και ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Γι'αυτό λοιπόν ρε παιδιά μην παρεξηγήστε για άσκοπα πράγματα,μη μας στερήσετε την γνώση σας και την παρέα σας απο μικροεγωισμούς και μικροπαρεξηγήσεις..ΣΑΣ Θελουμε όλους ότι και να λέτε γιατι θέλουμε γνώση..Καλα τα Φιλικά ανοίγματα καλες οι εκδρομές αλλά χρειζόμαστε και την γνώση...Μακάρι να είχαν την δυνατότητα να γράφουν όλοι και να επιστρέψει το Ts Forum στις περασμένες του δόξες...
Και ένα τελευταίο στο οποίο νομίζω οτι ποτε δεν έχουμε αναφερεί,και δεν το κάνω ούτε για να Ανεβάσω τον leon που είναι φίλος,ούτε για να ρίξω κανέναν άλλον λέγοντας πώς μονο ο Λεωνίδας ξέρει..Ισα ισα...Γουστάρω τους ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει πράγματα και καταθέτουν την εμπειρία τους για να ξεστραβοθούμε όλοι εμείς...Η δουλειά του leon ειναι τετοια που έχει να κανει με την έρευνα πάνω σε κινητήρες,καυσαέρια και τετοια προιντα και η ερευνά του μπορεί να βοηθήσει...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

Πολύ φιλικά Δημήτρης...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-06, 17:20
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημήτρη, σου λέω λοιπόν ότι επειδή έχουμε μετρήσει αντίστοιχα προϊόντα εργαστηριακά, δεν δίνουν κανένα αποτέλεσμα, ούτε θετικό, ούτε αρνητικό! Ο λόγος είναι ότι τα μόρια του καυσίμου δεν είναι πολικά άρα δεν καταλαβαίνουν τίποτα από ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Κοινώς πεταμένα λεφτά, πέρα ως πέρα. Καλύτερα θα σου δουλέψει το παγωμένο καναρίνι...
Φίλε Leon74
Σου γράφω τα παρακάτω για να βοηθήσουμε τα παιδιά που διαβάζουν το FORUM :

Ξέρεις οτι στις μετρήσεις δέν υπάρχει ¨έχουμε μετρήσει αντίστοιχα προϊόντα" Η μέτρηση είναι απόλυτη. Έχεις λοιπόν μετρήσει ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ? ΕΑΝ ΝΑΙ σε παρακαλώ δώσε μας μετρήσεις όπως έδωσα εγώ από δύο αυτοκίνητα. ΕΑΝ ΟΧΙ μιας και από οτι καταλαβαίνω είσαι engineer (με την ευρύτερη έννοια του όρου, π.χ εγώ είμαι μηχανικός αυτοματισμών και ρομποτικής) κάνε πρώτα μετρήσεις και μετά κάνε όσα ειρωνικά σχόλια θέλεις με κίτρινα καναρίνια, γιατί μόνο ειρωνικό είναι το "Καλύτερα θα σου δουλέψει το παγωμένο καναρίνι..." μιάς και ξεκάθαρα απαξιώνεις τα στοιχεία και τις μετρήσεις που έχω δεί. Εγώ ξέρω αυτό που είδα και όχι κάτι από "αντίστοιχα προϊόντα"
Ως μηχανικός έχω μάθει να πείθομαι με στοιχεία. Και τα στοιχεία που έχω είναι θετικά. Εάν έχεις για το συγκεκριμένο προιόν αρνητικά αποτελέσματα, παραθεσε τα να μας πεισεις....

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
θα συμφωνησω με τον φιλο leon μιας και εχω δει παραδειγματα. φιλοι μου αγοραζαν απο εκθεσεις σε τιμη κοστους ταχα μου ενα παρομοιο κιτρινο κουτακι τετραγωνο που υποσχοταν 8 αλογα και 3 κιλα ροπης.και πηραν απο δυο ο καθενας τους για να παρουν 16 αλογα και 6 κιλα ροπη. ετσι τους ειχε πει ο πωλητης. α ρε και να μου τα λεγε εμενα!!!! χαχαχα εδω τρομαξαμε με τον παραλληλο να παρουμε κατι. πως με ιονιστη καυσιμου να ειναι εφικτο κατι τετοιο? το ολο κολπο ειναι στην επιστροφη χρηματων. ειναι καθαρα θεμα marketing και εκει πονταρουν. σκεφτεσαι εσυ οτι θα πας μετα απο ενα μηνα και θα πεις κυριοι τα λεφτα μου πισω. εμ? ετσι ειναι? για δοκιμαστε το...... αυτα για μενα ειναι παντως αερολογιες. οποιος θελει φυσικα δεν εχει να χασει τιποτα και ας το δοκιμασει να εχουμε να λεμε και να γελαμε(καναρινι)
επισης καπου ειχα διαβασει για τα καυσιμα και συμφωνω και εκει μετον leon. προς θεου παντως δεν θελω να θιξω κανεναν αλλα πιστευω οτι ειναι λεφτα για πεταμα

και ομως βρισκουν θυματα-θηραματα και πουλανε. αλλιως πως θα επιβιωναν κατι τετοιες εταιριες?απο κει και περα αν δινοταν πραγματικα λυση με τετοια μαγικα κουτακι-καλωδια κτλ τα μαγαζια με τετοια θα ηταν οσα και τα περιπτερα στην αθηνα-πειραια, γιατι πραγματικα θα αξιζε τον κοπο. ποσες ομως τετοιες εταιριες γνωριζουμε η εχουμε ακουσει?λιγες πιστευω σχετικα.......
Φίλε Παναγιώτη,

Από ότι καταλαβαίνω ούτε εσύ έχεις εμπειρία προσωπική για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ. Επειδή όμως είσαι και εσύ μηχανικός σίγουρα έχεις μάθει να απαξιώνεις ένα προιόν εφόσον δείς μετρήσιμα μεγέθη. Ξανά λοιπόν, για το συγκεκριμένο προιόν προφανώς ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ στοιχεία, παραταύτα το διακωμωδείς απουσία στοιχείων......

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ απολύτως..Έτσι είναι...

Ο καθένας γράφει τι πιστέυει και απ'την άλλη οι υπόλοιποι αξιολογούμε αυτά που διαβάζουμε...Να πώ δυό πράγματα ακόμη...Εδώ και καιρό παρατηρήται "στάση γνώσης" στο Ts forum και αυτό με λυπεί ιδιαίτερα γιατι όλοι εμεις που έχουμε ts και διψάμε για γνώση περιμένουμε με αγωνία δημοσιέυσεις ανθρώπων που θέλουν και έχουν την διάθεση να μας βοηθήσουν,κατε εμε, τετοιοι είναι ο Δεδές,o Αstakos,o Leon,ο Syele,o liquid και 3-4 παιδιά ακόμη.Πραγματικά "κρέμομαι" απ'την οθόνη για να διαβασω αυτά που γράφουν γιατί ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ και ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Γι'αυτό λοιπόν ρε παιδιά μην παρεξηγήστε για άσκοπα πράγματα,μη μας στερήσετε την γνώση σας και την παρέα σας απο μικροεγωισμούς και μικροπαρεξηγήσεις..ΣΑΣ Θελουμε όλους ότι και να λέτε γιατι θέλουμε γνώση..Καλα τα Φιλικά ανοίγματα καλες οι εκδρομές αλλά χρειζόμαστε και την γνώση...Μακάρι να είχαν την δυνατότητα να γράφουν όλοι και να επιστρέψει το Ts Forum στις περασμένες του δόξες...
Και ένα τελευταίο στο οποίο νομίζω οτι ποτε δεν έχουμε αναφερεί,και δεν το κάνω ούτε για να Ανεβάσω τον leon που είναι φίλος,ούτε για να ρίξω κανέναν άλλον λέγοντας πώς μονο ο Λεωνίδας ξέρει..Ισα ισα...Γουστάρω τους ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει πράγματα και καταθέτουν την εμπειρία τους για να ξεστραβοθούμε όλοι εμείς...Η δουλειά του leon ειναι τετοια που έχει να κανει με την έρευνα πάνω σε κινητήρες,καυσαέρια και τετοια προιντα και η ερευνά του μπορεί να βοηθήσει...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

Πολύ φιλικά Δημήτρης...
Γεια σου Δημήτρη,

Η ΣΤΑΣΗ ΓΝΩΣΗΣ που πολύ σωστά αναφέρεις έχει έλθει επειδή τα παιδιά που έγγραφαν και είχαν πολύ μεγάλη γνώση στην TS, τους περνούσαν από κόσκινο και επίκριση. Δηλαδή εμ και μοιράζονταν τη γνώση και την εμπειρία τους εμ και τους ειρωνευόντουσαν... Αυτό κουράζει πολύ... Και λές κάποια στιγμή, γιατί να μοιράζομαι τη γνώση μου και να μου λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του...

Τέλως πάντων. Εγώ ποτέ δέν έχω κατακρίνει ή χλευάσει κανένα post. Κάνω σχόλια μόνο όταν έχω τεκμηριωμένα στοιχεία και αυτό το κάνω για το όφελος όλων μας για να διαβάζουμε έγκυρα πράγματα. Εάν είχα τάσεις "μικροεγωισμού" δέν θα καθόμουν να μοιράζομαι βελτιώσεις ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ που βλέπω, με κανέναν από εσάς....
Αυτά... Καλό απόγευμα....
Παλιά 03-04-06, 17:34
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ωραία..Φαντάζομαι τελειώσαμε τώρα με τα "μου πες σου πα".Ερώτηση Δημήτρη Δέδε...Κάποιος που έβαλε τους εκκεντροφόρους και τον ξέρεις,τί έχει να μας πει?Ευχαριστημένος?Θεωρώ οτι +10 και 3 κιλά είναι πολύ καλά με 600+ ευρώ.Τι αλλαξε στην κατανάλωση και κυρίως κατι που με ενδιαφέρει πολύ,τί αλλαξε στην χρηστικότητα του αυτοκινήτου? Ευχαριστώ...Ψήνομαι....

edit:Και κατι αλλο..Η τοποθέτηση είναι περάστε,ψεκαστε,σκουπίστε τελειώσαμε ή θελει μερες στο συνεργειο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-06, 17:41
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Δημήτρη,

Αρχικά να σημειώσω οτι η τιμή που έχουν δώσει στο περιοδικό είναι λάθος. Η τιμή των εκκεντροφόρων της PIPERCAMS είναι 900 Ε και της CATCAMS περίπου 650-700 Ευρώ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ γιατί υπάρχουν πολλοί πονηροί που κοιτούν να βγάλουν λεφτά από όλους εμάς.

Ανάδραση από εγκατάσταση έχω.... Για να μην αρχίσουμε όμως πάλι το μακρύ μας και το κοντό μας υπάρχει το PM....
Παλιά 03-04-06, 17:50
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Βρε δημητρη,περιμενες να σε πιστεψουν,μην τρελενεσαι φιλε,εγω ειπα μερικοι απο εδω μεσα αδικουνται που βρισκονται στην ελλαδα και θα επρεπει να βρισκονται στην NASA για να μην πω σε κανενα διαστημικο σταθμο.Μου τη δινουν στα νευρα οσοι κρινουν χωρις να δοκιμαζουν και ειδικα να χλευαζουν προιοντα- ανθρωπους-καταστασεις που τα δοκιμασανε.Εγω φοραω το SuperFuelMax(το αυθεντικο,τις General Motors, Made in USA και οχι τις απομιμισεις που γεμισε ο τοπος)και εχω δει διαφορα και στην καταναλωση και στα καυσαερια και στο γκαζι και δεν δινω δεκαρα τι πιστευει ο καθενας.
Παλιά 04-04-06, 01:16
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παρακαλώ να σταματήσουν οι ειρωνίες. Το forum είναι για κατάθεση και συζήτηση απόψεων, προφανώς πολλές φορές και αντίθετων, αρκεί να μην προσβάλλουμε τον 'συνομιλιτή' μας. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του κρίνοντας τα επιχειρήματα της κάθε ''πλευράς'' .

Posts άσχετα ή ειρωνικά θα σβησθούν... Καλή συνέχεια εκεί ψηλά στις 8.000+rpm !
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,18034601 seconds (79,79% PHP - 20,21% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com