Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Βαφή Σε Δαγκάνες |
|
22-12-05, 09:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Βαφή Σε Δαγκάνες
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotosgl";p="
Βασικα και εγω εχω το ιδιο προβλημα και θελω να τις βαψω και δεν βγαζω ακρη εδω μεσα!
Μαλλον θα παρω τελικα ενα κιτακι που εχω βρει με 17 αλλα δεν ξερω αν θα κανει δουλεια αλλα απο το καφεσκουριασμενο χρωμα που εχω τωρα καλυτερο θα ειναι...
Ξερει κανεις που εχει χρησιμοποιησει ήδη καποιο αναλογο κιτακι αν θα μπορω να βαψω και τις πισω δαγκανες?
Η πορτοκαλοπιτα ειναι φοβερη εγω την εκανα ήδη
|
Και εμείς φίλε Σώτο, ένα κιτάκι πήραμε, το οποίο είχε μέσα, διαλυτικό, σπρεϋ καθαρισμού, και την βαφή (Για πινέλο μιλάμε). Εννοείται ότι πρέπει να πέσει βούρτσισμα στην δαγκάνα. Και όσο αφορά το πόσο μπορείς να βάψεις, αρκεί να σου πώ, ότι εμείς με αυτό το μικρό, βάψαμε, το δικό μου (εμπρός 2 δαγκάνες), και μια Ε12 (εμπρός 2 δαγκάνες - πίσω 2 δαγκάνες), και περίσεψε αρκετό για να βάψουμε και ενα καπάκι κινητήρα, τίγκα στο κόκκινο!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
22-12-05, 10:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
|
|
Eυχαριστω πολυ ρε παιδια σκεφτομαι να το τολμησω αλλα οχι μονος μου φυσικα!!!
Θα παρω και αλλους 2 3 φιλους που υποτιθεται οτι ξερουν απο αμαξια και αν γινει η λαλακια θα τα ριξω σε αυτους!
Τωρα οσο για σπρει ή μπογια με βερνικη κλπ κλπ φρενα ειναι ρε παιδια δεν θα εχει την μαυριλα και την μπιχλα πανω ? και στην τελικη μετα απο 3 αντε 5 μηνες τα ξαναπερνας ενα χερακι να φρεσκαριστουν ειναι να μην παρεις το κολλαει αμα το μαθεις ποιος σε πιανει....
|
22-12-05, 10:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotosgl";p="
Eυχαριστω πολυ ρε παιδια σκεφτομαι να το τολμησω αλλα οχι μονος μου φυσικα!!!
Θα παρω και αλλους 2 3 φιλους που υποτιθεται οτι ξερουν απο αμαξια και αν γινει η λαλακια θα τα ριξω σε αυτους!
Τωρα οσο για σπρει ή μπογια με βερνικη κλπ κλπ φρενα ειναι ρε παιδια δεν θα εχει την μαυριλα και την μπιχλα πανω ? και στην τελικη μετα απο 3 αντε 5 μηνες τα ξαναπερνας ενα χερακι να φρεσκαριστουν ειναι να μην παρεις το κολλαει αμα το μαθεις ποιος σε πιανει....
|
Πίστεψέ με δεν θα έχεις ανάγκη φρεσκαρίσματος. Με το πιεστικό λίγο, ή με ένα καλό πλύσιμο, και θα λάμπυνε και πάλι!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
22-12-05, 10:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh";p="
πάρε ένα σπρέι κόκκινο υψηλής θερμικρασίας και βάψτες
|
Συμφωνώ απόλυτα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh";p="
όσο για το τρόπο βαφής ένα θα σου πω.οι δαγκάνες μεταχειρισμένες και ταλαιπορημένες από το μακρινό ταξίδι που έκαναν .... όπως και να το κάνεις είχαν και σκουριά και πολύ μπίχλα.το μόνο που έκανα ήταν να τις καθαρίσω με ένα πανάκι νωπό και μετά με ένα στεγνό.
|
Κώστα εγω απ'οτι κατάλαβα, το δυσκολότερο πράγμα είναι να καθαριστούν καλά οι δαγκάνες για να πιασει το χρωμα σωστα. Εσυ με ένα απλό βρέμενο πανάκι έκανες δουλειά? Αυτά που λένε δηλαδή ότι πρέπει να τριφτούνε με συρματοβουρτσα ή να καθαριστουν με brake cleaner είναι για το κάτι παραπάνω?
Σε ρωτάω γιατί απ'ότι θυμάμαι οι δαγκάνες σου είναι πολύ ωραίες.
|
|
|
22-12-05, 11:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Κωστα το σπρει υψηλης εχει διαφορα σε σχεση με τα αλλα χρωματα. Δεν περιεχει βερνικι και γιαυτο ειναι και ανθεκτικο σε σχεση με τα απλα χρωματα.
Αυτο ειναι και το "μειονεκτημα" του σε σχεση με τα αλλα χρωματα καθως ειναι ματ.
Εστω και αν το ψεκασεις με βερνικι απο πανω δεν γυαλιζει οσο ενα gloss η ενα χρωμα διπλης.Ετσι εσενα οι δαγκανες σου πρεπει να ειναι ματ λογικα.
Τη διαφορα την εχω διαπιστωσει προσωπικα αφου εβαψα τις μπροστινες δαγκανες με σπρει υψηλης και 2 χερια βερνικι και επειδη τελειωσε εβαψα τις πισω με χρωμα αυτοκινητου διπλης.
Οπως μπορειτε να δειτε και εσεις η διαφορα ειναι εμφανης με τις πισω δαγκανες να ειναι πιο γυαλιστερες με πιο εντονο χρωμα και φυσικα πιο ομορφες.
Επισης κωστα το υψηλης σκετο, χωρις την επικαλυψη με βερνικι ειναι πιο'ευθραυστο" και μπορει να ξεφλουδισει η να φυγει με την πιεση του πλυστικου μηχανηματος.
Τα σχολια δικα σας.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
22-12-05, 11:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Λοιπόν βρήκα τον πιο εύκολο τρόπο να βάψω τις δαγκάνες!!!!
Η συνταγή αρχίζει ως εξής: Ανοίγεις το photoshop.....
|
|
|
22-12-05, 11:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Δεν θα μπορούσα να τα ειχα πεί καλύτερα Κυριάκο!
Οπως τα είπες είναι. Και δεν το συζητάμε ότι μόνο και μόνο για αυτήν την γυαλάδα, δεν λέει να βάλεις σπρεϋ. Είπμαε όμως, το πινέλο θέλει υπομονή. Αλλά να σου πώ κάτι, είναι και ο χαβαλές. Με λίγη καλή παρέα, περνάς μια χαρά!
Υ.Γ. 1. Μιχάλη, θέλει οπωσδήποτε βούρτσισμα. Τουλάχιστον με τον πινέλο, γιατί αλλιώς δεν πιάνει χρώμα με τπτ!!! (με το σπρεϋ δεν ξέρω αν θέλει!)
Υ.Γ. 2. Σχετικά με τις ειρωνείες, απλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια.... αυτά!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
22-12-05, 12:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Χαιρομαι που συμφωνεις Γιαννη, βεβαια δεν τις εβαψα με πινελακι αλλα με πιστολι Sata Jet βαφης αυτοκινητου.Πιο γρηγορα αποτελεσματα και με το πλεονεκτημα οτι τις βαφεις οτι χρωμα θελεις ακομα και μεταλλικο.Παντως εχω δει σε μπλε χρωμα δαγκανες φιλου που τις εβαψε με πινελακι και ειναι εξισου ομορφη δουλεια και ανθεκτικη!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
22-12-05, 12:36
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Η βαφή με σπρέυ θέλει πιο καθαρή επιφάνεια. Όταν λέμε καθαρίζουμε δαγκάνες, εγώ καταλαβαίνω ότι αφαιρούμε όλο το στρώμα από τριμένο τακάκι, σκόνη και ότι άλλο έχει καθήσει επάνω σε αυτή. Άρα πρέπει να βρούμε μέταλλο. Διαφορετικά απλά έχουμε βγάλει λίγη από την βρωμιά που έχουν οι δαγκάνες. Άρα δεν έχει νόημα. Πάντως όλη αυτή η "βρωμιά" προσφύεται καταπληκτικά πάνω στην δαγκάνα. Θα το καταλάβει όποιος δοκιμάσει να την αφαιρέσει. Άρα μπορεί κανείς να βάψει απλά με ένα σκούπισμα και να έχει όμορφο αποτέλεσμα. Για πόσο καιρό όμως;
Φίλε Σώτο πίστεψέ με, μετά από 3-5 μήνες δεν θα εχεις όρεξη για επαναβαφή. Θα το δεις και εσύ αμέσως μόλις τελειώσεις το πρώτο χέρι. Άσε που αν σου ξεφλουδίσει, στην επόμενη βαφή θα φαίνονται όλες οι ατέλειες του προηγούμενου στρώματος. (εκτός αν το ασταρώσεις κλπ κλπ, ναι σιγά..)
|
22-12-05, 13:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
εγώ παιδιά σας είπα τον τρόπο που τις έβαψα.όταν λέω τις καθάρισα με πανάκι δεν εννοώ όσα βλέπει η πεθαιρά.προσεκτικά και μου πήρε αρκετή ώρα.μην ξεχνάτε ότι τα άκρα τα είχα στα χέρια μου δεν τα είχα τοποθεσήσει ακόμα.τα τοποθέτησε ο μηχανικός,κάνω κάθε μέρα ταξίδι εθνική,σε χωματοδρομο έχω πάει άπειρες φορές κλπ κλπ.τους θόλους και από κάτω το αμάξομα τα πλένω με πιεστικό(και τις ζάντες) έχω κάνει τόσα χιλιόμετρα και δεν έχουν ξεφλουδίσει και να ξεφλουδίσουν 3 χέρια τις έχω περάσει.έχουν κάνει τέτοια κρούστα που δεν με απασχολεί.αν νομίζετε ότι αξίζει ο κόπος να δώσεις τα 3πλά λεφτά για να πάρετε το κιτάκι χαλάλι.εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16898298 seconds (82,32% PHP - 17,68% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|