Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
αγγλια? για πες για πες? παντως ναι ειναι παντα γλυκο το γκαζι και παντα ατελειωτο γμτ. ειχα πει οτι οταν ειναι 165 θα το παρατησω αλλα παλι με τρωνε τα φιδια να το παω 200 και ΤΕΛΟΣ. αν και εδω που ειναι ειναι μια χαρα. αλωστε ειναι παλιο μοντελο το δικο μου και δεν αξιζει να του ριξεις πολλα. εχω σκοπο να το κρατησω ομως. αν βρω παντως τι και πως να το παω 200αλογα αναλογα με τα χρηματα παντα θα το κανω. αλλα δε θελω να ανοιξω το μοτερ γμτ. τι εκανες στους εκκεντροφορους και που? αν θες απαντα και πριβε . impreza? κατι τρεχει μ αυτα? εχθες ανεβαινα με ενα impreza 1600 τουρμπο στο σχιστο απο σκαραμαγκα.ισα που παει 200 εκει.αλλα πηγαιναμε μαζι και μετα τα 180-190 εφυγα. και λεω ρε τον βλακα εκοψε. αλλα σα να μην εκοψε μου φαινεται. σαν λαχανιασμενο τον ειδα να ερχοταν . ξερω γω? αποκλειεται να την εφαγε? στο ιδιο σημειο ανεβαινα ακριβως τα ιδια με ενα Α4 1.8Τ . πριν κανα μηνα. παραξενευομαι παντως. φιλικα πανος
|
Φιλε MARMEL ο αδελφος μου οπως εχω ξαναπει ειναι στην cosworth racing στην Αγγλια. Οποτε αφου αγορασαμε το μοτερ το εκενε μπιλιες και πηρε μαζι του την κεφαλη για περιποιηση στα εργαστηρια τους. Περασαν βεβαια 3 μηνες μεχρι να βρει χρονο να παρει αδεια και να ξανακατεβει να το δεσουμε αλλα ειπαμε οτι ολα θελουν υπομονη. Οι εκεκντροφοροι βρεθηκαν στην αγγλια δεν ξερουμε και πολλα για αυτους γιατι ηταν πανω σε αλλο ασημοκαπακο απο οπου και ξηλωθηκαν. Αυτο μας παιδεψε λιγο στο χρονισμο αλλα τελικα βγηκε ακρη.
Περι Impreza που σου ειπα ηταν το προηγουμενης γενιας το GΤ που απεδιδε ονομαστικα 218 αλογα αλλα φοραγε σιγουρα εξατμιση.
Τα νεα Impreza τα 1,6 που τα δηλωνουν 150 αλογα μαλλον δεν τα εχουν και απο την αλλη εχουν αυξημενες απωλειες λογω 4κινησης, οποτε σιγουρα τα εχουμε απο κατω. Και το 180 αρι παλι δεν πειθει για τη δυναμη του και αυτο δεν την εχει οποτε αν το πετυχεις βαρα αλυπητα. Το 2λιτρο το wrx παει καλα αλλα λογω βαρους και 4κινησης το παιζουμε χαλαρα και να ειναι λιγο κουλος του ριχνουμε μιση καροτσα απο το πουθενα. Στη διαθεση σου για αλλες πληροφοριες.....