Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-01-05, 03:44
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιατί όταν βάζω σχέση που είναι 0.χχχ δεν μου την δέχεται;
Παλιά 22-01-05, 18:22
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Δύναμη Σεβασμού: 276
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί όταν βάζω σχέση που είναι 0.χχχ δεν μου την δέχεται;
Καλησπέρα,
Πρέπει να πας στο control panel/regional settings και να αλλάξεις τη ρύθμιση Greek σε English (United states). Είναι όπως είπα θέμα μονάδων και πως αποτυπώνεις τα δεκαδικά ψηφία.

Το προγραμματάκι του Gtc είναι σωστό ως προς τις σχέσεις, αλλά είναι λάθος ως προς τον υπολογισμό της περιφέρειας του ελαστικού. Στο 205/50-16 βγάζει περιφέρεια 1,84 μέτρα ενώ το σωστό είναι 1,92. Άλλωστε το άλλο προγραμματάκι που έχουν στο gtc για τον υπολογισμό διαστάσεων ελαστικών το βγάζει σωστά (1,92)!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LiquidCTS
Αν διαβάζω καλά εδώ λέει ότι με μαμά γρανάζια αλλαγή από 1η σε 2α πέφτεις στις 5526 στροφές;;;; Πρέπει να είσαι πολύ άχρηστος για να το κάνεις αυτό. Προσωπικά, αλλάζοντας οριακά πριν τον κόφτη πέφτω πάντα πάνω από της 6000 και όταν αλλάζω αφού χτυπήσει ο κόφτης είμαι στο lift και επάνω....
Σχετικά μ' αυτό το θέμα ρώτησα ένα μηχανικό φίλο μου και μου είπε ότι το πρόγραμμα είναι σωστό. Οι διαφορές οφείλονται σε 3 πράγματα:
  1. Το αυτοκίνητο συνεχίζει να επιταχύνει ακόμα και κατά τη διάρκεια της αλλαγής (ακόμα και στον κόφτη). Στο ~1 δεκατο της αλλαγής έχει αυξηθεί η ταχύτητα του αυτοκινήτου οπότε όταν μπεί η 2η, οι στροφές είναι περισσότερες από τις θεωρητικές
  2. Ο δίσκος του συμπλέκτη πάντα πατινάρει στις αλλαγές, ακόμα και όταν δεν τον καταλαβαίνουμε. Ετσι οι στροφές του κινητήρα είναι περισσότερες, εαν δε, το συνδοιάσεις με το 1ο, τελικά οι στροφές της αλλαγής μπορεί να είναι παραπάνω.
  3. συνήθως -και ειδικά με 1η- το στροφόμετρο δεν προλαβαίνει τον κινητήρα και οι στροφές που δείχνει είναι λιγότερες από τις πραγματικές

Επειδή είναι δύσκολο να δει κάποιος χωρίς εμπειρία τις στροφές της αλλαγής υπάρχει ο κλασικός τρόπος. Πας την 1η σιγά-σιγά μέχρι τον κόφτη και σημειώνεις τα χλμ. Μετά πας σε αυτά τα χλμ. με 2α και βλέπεις σε πόσες στροφές τα έπιασες.

Αυτά
Παλιά 23-01-05, 17:03
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
  1. συνήθως -και ειδικά με 1η- το στροφόμετρο δεν προλαβαίνει τον κινητήρα και οι στροφές που δείχνει είναι λιγότερες από τις πραγματικές
Μα εδώ δε μιλάμε για 100-200 στροφές.. μιλάμε για σχεδόν 800 στροφές.. δεν μπορεί να χάνει τόο πολύ το στροφόμετρο...
Παλιά 23-01-05, 20:17
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πρεπει να ισχυει αυτο που λεει ο syele.....δε το χω παθει εγω αλλα το χει παθει ο πατερας αλλα και ενας φιλος με celica TS ο οποιος μου ειπε οτι του βαρεσε κοφτη στις 7200 με 1η
Παλιά 24-01-05, 12:38
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 249
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Tελικά μετά απο 12 ώρες δουλείας βάλαμε τα πολυπόθητα φρένα.Εγινε ένα λάθος που μας κόστισε 7 ώρες εξαέροσης.Το λάθος ήταν οτι βάλαμε το αυτοκίνητο σε τρίποδα μόνο μπροστά με αποτέλεσμα να αδειάσει η μονάδα του ABS απο υγρά φρένων και να μείνουν οι ηλεκτροβαλβίδες ανοικτές και να διαβάζει ότι το αυτοκίνητο είναι στον αέρα με αποτέλεσμα να μην το αφήνει να σηκώσει πίεση στο πετάλι.Τελικά κάνοντας εξαέροση στην μονάδα του ABS και μετά απο πολύ προσπάθεια έφιαξε λιγο.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.Τα φρένα χωρίς να είναι στο 100% είναι 2 φορές καλύτερα απο πρίν.Πρέπει να γίνουν κι αλλες εξαερόσεις και μετά απο συνενόηση με την AP RACING στην Αγγλία μας διαβεβαιοσαν οτι τα φρένα αυτά έχουν ακόμη 50% να δώσουν.Στο αυτοκίνητο δείχνουν καταπληκτικά,ειναι πάρα πολύ όμορφα γιατί είναι πολύ κοντά στο χρώμα της TS.By the way! την Παρασκευή ήρθα στο άλσος αλλά δεν ξέρω κάποιον για να του μιλήσω. Την επόμενη Παρασκευή ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να έχουμε συνενοηθεί με κάποιον που θα βρώ.Οποιος έχει ένα μικρό αυτοκόλλητο του CLUB,για το πλαινό παράθυρο ας μου το φέρει και θα το πληρώσω.
Παλιά 24-01-05, 12:58
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλορίζικα φίλε!!

Δεν καταλαβαίνω όμως...γιατί τόσες εξαερώσεις;
Παλιά 24-01-05, 13:31
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλοφόρετα και καλοφάγωτα φίλε!
Παλιά 24-01-05, 14:18
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 249
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ευχαριστώ παιδιά.Τόσες πολλές εξαερώσεις? Δεν είδες τίποτα!! Το γόνατο μου το έχω με πάγο απο το πολύ πρεσάρισμα!Κάναμε μ@λ@κί@ γιατί το αυτοκίνητο ήταν πάνω απο 4 ώρες σε τρίποδα μόνο απο το μπροστά μέρος αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αδειάσουν όλα τα ύγρα απο μπροστά,γιατί βάλαμε και σωληνάκια υψηλής,και να πάρει παντού αέρα!!Το χειρότερο είναι ότι πήρε αέρα η μονάδα του ABS και έπρεπε να κάνουμε εξαέρωση πρώτα στη μονάδα και μετά στους τροχούς.Εμείς το΄κάναμε αυτό ανάποδα και οι ηλεκτοβαλβίδες του ABS έμεναν ανοικτές γιατί είχαν αέρα και δεν έφιαχνε το πετάλι με τίποτα!!!Πρέπει να πάω και αύριο γιατί δεν έχω πολύ καλό πετάλι τώρα.
Παλιά 24-01-05, 14:42
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εμ με ολα αυτα τα ηλεκτρονικα και τις μπουρδες που χουν τα αυτοκινητα σας ( η TS ειναι του πατερα μου) καλα να παθετε...χιχι
Re: TS FORUM 2
Παλιά 24-01-05, 15:22
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 364
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Re: TS FORUM 2

Καλοφορετα φιλε μου και σου ευχομαι γρηγορα να ξεμπερδεψεις με τα προβλήματα που εχεις! Όσο για τις συναντήσεις αφου έκανες τον κόπο να έρθεις γιατι δεν ανεβηκεσ πάνω στην καφετερεια να μας δεις όλους μαζεμένους και να μας μιλησεις! Μην ντρεπεσαι! :P την επομενη παρασκευη αν θέλεις ελα 10 λεπτα νωρίτερα να μας βρεις κάτω που θα μαζευόμαστε και να γνωριστούμε!

το μέλλον όμως?

Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,16392899 seconds (81,52% PHP - 18,48% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com