Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Για τις Ε12 μπροστά θέλει μήκος 60 εκ. και πίσω 25εκ. Και στις δύο περιπτώσεις η πλευρά που ενώνεται στην δαγκάνα θα πρέπει να έχει κάτι σαν μικρό άγκιστρο,δεν ξέρω πως λέγεται αλλιώς.....
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Το καταστημα με τα φρενα ειναι στο πειραια(λευκα) και κανει οποιαδιποτε μετατροπη στα φρενα ανταπτορεσ χαραγματα οτι θεσ εμβολα κ.τ.λ.
εχω βρει σωληνάκια υψηλής πιέσεως φιαγμενα 120e τοποθετημενα
η 90e στο χερι....η 120e ετοιμα στο κουτι + τοποθετηση
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 258
Δεν είναι λίγο επικινδυνο να βάλουμε φτιαγμένα σωληνάκια υψηλής?Με τα φρένα δεν παίζουμε.Αλλωστε δεν διαφέρει και η τιμή από τα Goodrich.Ετσι λέγονται?Δε θυμαμαι...
Δύναμη Σεβασμού: 0
και εφω λεω για ετοιμα στο κουτι τουσ ουτε μαιμουδιες ουτε τιποτα
βγαλε βαλε..........
και κατι ακομα:
οσα corolla -toyota δεν εχουν περασει 3 χρονια μπορουν να αλλαξουν δισκοπλακεσ και τακακια αρκη να πουν και να κανουν τις αναλογεσ ενεργειεσ
οπωσ εγω και στα 2 αυτοκινητα μου.....
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLA TS COMPRESSOR
και εφω λεω για ετοιμα στο κουτι τουσ ουτε μαιμουδιες ουτε τιποτα
βγαλε βαλε..........
και κατι ακομα:
οσα corolla -toyota δεν εχουν περασει 3 χρονια μπορουν να αλλαξουν δισκοπλακεσ και τακακια αρκη να πουν και να κανουν τις αναλογεσ ενεργειεσ
οπωσ εγω και στα 2 αυτοκινητα μου.....
Αινιγμαντικά μας τα λες, πες ξεκάθαρα ποιες είναι αυτές οι ενέργειες...